:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

Blaupunkt или JBL - какво ще ми препоръчате?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icemenn » Сря 05 ное 2008 17:18

на Blaupunkt най-добрите продукти в отношение цена/качество/мощност/ексти са :плейърите им и усилвателите.останалите им неща са доста зле в сравнение с дугите посочени марки горе в темата.

Потребителски аватар
toshkoto
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот toshkoto » Сря 05 ное 2008 17:36

Разликата в качеството на звука от JBL и звука от Blaupunkt е от тук до небесата. Предпочитам малко по-слабо но качествено, пред силно и некачествено. Но няма да споря всеки си има мненине и разбирания.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 06 ное 2008 11:14

icemenn написа:на Blaupunkt най-добрите продукти в отношение цена/качество/мощност/ексти са :плейърите им и усилвателите.останалите им неща са доста зле в сравнение с дугите посочени марки горе в темата.

Човек събуди се: Блаупункт бяха купени от Роберт Бош и цялото им производство аутсорснато в Китай. Но това е по-малкия проблем. По-големия е, че подържат голам пакет от опции на плеарите изпълнени с най-нискокачествените елементи. Много съжалявам, че последните 2 плеъра, които имах не ги снимах преди да ги изхвърля.

Просто "Роберт Бош" са решили да закопаят една легенгарна марка.

А по темата JBL правят само стъпала и говорители за кар аудио, а плеър?

Ако търсиш опции Кенууд, Пайнер и Сони, ако търсиш звук - Алпин, Кларион.

Успех.

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Чет 06 ное 2008 20:42

еми модификациите ще се правят чак лятото понеже тогава има повечко пари. до тогава има време и ще намеря отговор на въпроса какви тонколони да взема.а за плеъра ми е чудно дали ще ги поддържа и дали ще трябва да го сменям, а не искам защото плеърчето си го бива и има хубави опциики. на всичкото отгоре има си и слот за карта памет и USB които са важни за мене.

Потребителски аватар
icemenn
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот icemenn » Чет 20 ное 2008 18:52

мога да ти кажа пък точно за стъпалата 80% се правят в Южна Кореа! И не мисля че някой ще оспорва качеството на корейците.то и ние в Пловдив правим платки за перални бош индезит аег кенди и все най добри марки и им слагаме етикет маде ин Итали.и кво от това?нека някои осворва качеството ни.всички части идват от там сглобяваме запояваме тестваме засмоляваме и ги пращаме пак...

Потребителски аватар
Masserati
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Masserati » Пет 21 ное 2008 8:28

За кар аудио- Hertz/Pioneer - Ето това е ако искаш нещо хубаво и не много скъпо.

Потребителски аватар
mk2_Golf83
Автомобил: Голф 2
Двигател: EZ 1983

Мнениеот mk2_Golf83 » Пет 21 ное 2008 9:37

аз имам бас JBL и много съм доволен . но за говорители си вземи pioneer или alpine , но са скъпи, но един път в живота ще дадеш пари и ще си доволен цял жйвот :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”