Blaupunkt или JBL - какво ще ми препоръчате?
- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
icemenn написа:на Blaupunkt най-добрите продукти в отношение цена/качество/мощност/ексти са :плейърите им и усилвателите.останалите им неща са доста зле в сравнение с дугите посочени марки горе в темата.
Човек събуди се: Блаупункт бяха купени от Роберт Бош и цялото им производство аутсорснато в Китай. Но това е по-малкия проблем. По-големия е, че подържат голам пакет от опции на плеарите изпълнени с най-нискокачествените елементи. Много съжалявам, че последните 2 плеъра, които имах не ги снимах преди да ги изхвърля.
Просто "Роберт Бош" са решили да закопаят една легенгарна марка.
А по темата JBL правят само стъпала и говорители за кар аудио, а плеър?
Ако търсиш опции Кенууд, Пайнер и Сони, ако търсиш звук - Алпин, Кларион.
Успех.
- Vencitu
- Автомобил:
- Двигател:
еми модификациите ще се правят чак лятото понеже тогава има повечко пари. до тогава има време и ще намеря отговор на въпроса какви тонколони да взема.а за плеъра ми е чудно дали ще ги поддържа и дали ще трябва да го сменям, а не искам защото плеърчето си го бива и има хубави опциики. на всичкото отгоре има си и слот за карта памет и USB които са важни за мене.
- icemenn
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
мога да ти кажа пък точно за стъпалата 80% се правят в Южна Кореа! И не мисля че някой ще оспорва качеството на корейците.то и ние в Пловдив правим платки за перални бош индезит аег кенди и все най добри марки и им слагаме етикет маде ин Итали.и кво от това?нека някои осворва качеството ни.всички части идват от там сглобяваме запояваме тестваме засмоляваме и ги пращаме пак...
- mk2_Golf83
- Автомобил: Голф 2
- Двигател: EZ 1983
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”