:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

DVD player + GPS + TV + FM предложение

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
6669
Автомобил: VW Golf IV GTI TDI Exclusive
Двигател: AHF 1999

Мнениеот 6669 » Вто 25 ное 2008 23:12

в и-бей са по 100 до 200 долара точно 2 дин плеърите, доста по евтини са спрямо нормалните 1 дин :wink:

Потребителски аватар
mitko3040
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mitko3040 » Чет 27 ное 2008 9:40

Ще направя снимка на моята отвътре и ще постна. Аз съм с някаква която не е оригинална, но била разработка за пасата. Абсолютно се слива с останалия интериор и светлините даже са същите. Който незнае неможе да каже, че не е оригинално. Има си доволно екстри и карта за цяла Европа, коята лично съм пробвал в Гърция и няма грешка. Неисках да ми слагат камера за задно виждане и TV иначе и това подържа. Единствен недостатък е, че не може да се командва от волана, тоест може но едновременно с това се сменят и показанията на MFD.Сега мисля и монитори отзад да сложа, че като пътувам децата се занимават. Цената е около 1800лв.

Потребителски аватар
kickdown
Автомобил: 2008 Tiguan TF + 2017 Seat Ateca
Двигател: CBAB

Мнениеот kickdown » Пон 01 дек 2008 14:48

Ухааа такова сериозно бих се замислил да метна в Tiguan-a. Ако дойде и на добра цена, 100% бих взел едно

Потребителски аватар
zloqq
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот zloqq » Съб 06 дек 2008 9:19

Привет колеги! Пълно е в е-bay с такива джаджи! Някои колеги от Шкода-форума си метнаха такива нещица в колите и са доволни. Вписват се почти перфектно в таблото с малка разлика в нюанса на осветяването - става дума за по-обикновенните, китайски. Иначе има и разни европейски, които са невероятни - обаче и цените им са едни...даже не искам да си помислям за тях! Разбира се не са като оригиналните, но поддържат куп функцийки и глезотийки повече от фабричните, които ги правят атрактивни. Цените са толкова различни, колкото са и моделите - може да намери нещо за около 300$, но има и на цени от 6-700$
@mitko3040 - колега, може да вържеш монитори отзад, но ако искаш ти да ползваш навигацията примерно, а децата да гледат филмчета - устройството трябва да поддържа т.нар "Dual zone". Принципно, всички го поддържат по отношение на музикалните файлове, но опре ли до DVD - нещата не са както са ги представили продавачите! Ако при теб няма реално "Dual zone" - може да вземеш направо 2 монитора с вградени DVD-та и да си уредиш децата ;) Освен ако нямаш против да гледаш и ти някоя анимацийка докато караш
:P

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”