:arrow Фолксваген Фолклорен Събор Узана 22-23.08.2025: Важна информация!

моя плеър дали ще поддържа тези тонколони - ще ги захрани ли

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
los_tigros

Мнениеот los_tigros » Чет 13 ное 2008 15:07

snupeca написа:
los_tigros написа:
snupeca написа:
radi_nrj написа:
snupeca написа:(Аз съм така и съм много доволен 2х500w отзад и 2х400w отпред)

Най-големия маитап.който съм чел от доста време. И предните и задните не са повече от 40W RMS.

Радвам се че те забавлявам колега, но аз пари за вяра не давам :lol:
Щом не вярваш, надникни в гаража, а и смятам е ясно, че това им е мах-а на колоните, то си пише че слушам на 4х40 колкото ми храни СD-то :wink:

А ти защо гледаш максималната мощност?Предните са си 160 РЕАЛНА мощност.Ама и толкова ми е мъгла как ще изкарат.Задните и те са същата боза.А и че пише 4х40 на цд-то също нищо не значи.Примерно е 4х20 или нещо такова.Честно да ти кажа твоите говорители никога не си ги чувал да свирят.

Значи реално трябва да слушам колко е според теб и да вярвам, от колкото да гледам колко ми пише на СD-то така ли - по тaя логика може и 2х10w да ми е CD-то нали :lol:
За предните съм съгласен, но задните - :lol: Пределно ясно ми е, че има разлика м/у реална и мах. мощност, споко :wink: Това че не съм ги чувал да свирят също е вярно - на не повече от 40w
Явно сте мнооооого по-интелигентни в тая област и няма смисъл да споря нали :lol:

Еми виждали сме някой друг плейър,говорител и усилвател.

Потребителски аватар
snupeca
Автомобил: Skoda Octavia
Двигател: ALH
Контакти:

Мнениеот snupeca » Чет 13 ное 2008 15:08

los_tigros написа:
snupeca написа:
los_tigros написа:
snupeca написа:
radi_nrj написа:
snupeca написа:(Аз съм така и съм много доволен 2х500w отзад и 2х400w отпред)

Най-големия маитап.който съм чел от доста време. И предните и задните не са повече от 40W RMS.

Радвам се че те забавлявам колега, но аз пари за вяра не давам :lol:
Щом не вярваш, надникни в гаража, а и смятам е ясно, че това им е мах-а на колоните, то си пише че слушам на 4х40 колкото ми храни СD-то :wink:

А ти защо гледаш максималната мощност?Предните са си 160 РЕАЛНА мощност.Ама и толкова ми е мъгла как ще изкарат.Задните и те са същата боза.А и че пише 4х40 на цд-то също нищо не значи.Примерно е 4х20 или нещо такова.Честно да ти кажа твоите говорители никога не си ги чувал да свирят.

Значи реално трябва да слушам колко е според теб и да вярвам, от колкото да гледам колко ми пише на СD-то така ли - по тaя логика може и 2х10w да ми е CD-то нали :lol:
За предните съм съгласен, но задните - :lol: Пределно ясно ми е, че има разлика м/у реална и мах. мощност, споко :wink: Това че не съм ги чувал да свирят също е вярно - на не повече от 40w
Явно сте мнооооого по-интелигентни в тая област и няма смисъл да споря нали :lol:

Еми виждали сме някой друг плейър,говорител и усилвател.

:bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 13 ное 2008 15:13

misho_golfa написа:
еи тия точно ще ги захрани като ги настрои само те да свирят.

Ми те на 1W вадят 95dB т.е. им трябва малко да дадат много. На 22W дават 108dB.

На повечето плеари крайните стъпала са 18/22W на 4Ом.

Просто много производители пишат глупости с рекламна цел.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Чет 13 ное 2008 15:31

Vencitu написа:амии да речем че избора ми на колони е скапан явно не ме бива с избора ми на тонколони и наистина се отказвам за други тонколони на кората понеже не искам да избързвам с изборите понеже чак лятото ще се правят тези работи просто искам съвети.

Мен идеята ми беше да те посъветвам ;) не дати се карам. Принципно всички голфове 3-ки, които имат говорители в вратите са с компонентни системи и от опит знам, че е най-добре да се подменят пак с такива.

Ако бях с 4 врат голф бих направил следното, предна и задна линия по една компонентна система, едно малко но качествено стъпалце и едно малко субче и работата се е успала.

Поздрави и успех лятото само да не потрошиш парите за музика по Жени и купони, че то лятото предразполага към такива харчове :D

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Чет 13 ное 2008 18:52

Спри се на "Hertz". Успех с проекта ;)

Потребителски аватар
Vencitu
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Vencitu » Чет 13 ное 2008 20:03

Ще взема под внимание всичките ви съвети и ще реша като му доиде време Благодаря Ви, много колеги!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”