Помощ за CD на Голф 5
- Бай Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Помощ за CD на Голф 5
Мерси колега ще проверя в автосалана в София на Дружба кво ще кажат.. а иначе имам и едно плеърче ALPINE 9812RB но нямам панела, за него ми казват панела е 80% от цената на плеъра.. купи си нов.. тцтц
.

- vwghost
- Автомобил: VW GOLF IV
- Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
- Контакти:
Бай Мартин написа:Мерси колега ще проверя в автосалана в София на Дружба кво ще кажат.. а иначе имам и едно плеърче ALPINE 9812RB но нямам панела, за него ми казват панела е 80% от цената на плеъра.. купи си нов.. тцтц.
Това е вярно за ALPINE-то ,политиката на всички сериозни фирми е панелите да са скъпи за да се намалят кражбите на автосидита .А за автосалона напиши какви пари ще ти поискат ,просто за информация

- Бай Мартин
- Автомобил:
- Двигател:
vwghost написа:Бай Мартин написа:Мерси колега ще проверя в автосалана в София на Дружба кво ще кажат.. а иначе имам и едно плеърче ALPINE 9812RB но нямам панела, за него ми казват панела е 80% от цената на плеъра.. купи си нов.. тцтц.
Това е вярно за ALPINE-то ,политиката на всички сериозни фирми е панелите да са скъпи за да се намалят кражбите на автосидита .А за автосалона напиши какви пари ще ти поискат ,просто за информация.
Още не съм го оправил колега

- DragoGT
- 1/8 перничанин
- Автомобил:
- Двигател:
сестрами на голф има същия проблем
няма вадене...
трябва да го разглобя някой ден и ще пиша
няма вадене...
трябва да го разглобя някой ден и ще пиша
- dr_hous
- Автомобил:
- Двигател:
бай мартинчо, ей адаш от благоевград съм и имам познат дето разбира доста от такива джаджи, обади се на о89855о2о2 /мартин/ако искаш да те свържа с него. аз лично мноо техника съм носил при него за ремонт и после няма грешка. ае със здраве, пък после ше черпиш 

- Insect
- Автомобил:
- Двигател:
На тия плеъри, ако случайно го отворите, моля някой да види дали отзад има изход 2 чинча (за усилвател).
мерси предварително
мерси предварително
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”