съжалявам че тук пиша ... но да не пускам друга тема .. !!
m0nsterkill написа:и аз да попитам тогава ... защо при мен като свири музиката и като завъртя на стартер се чува едноо много яко пукане и цялата музика спира и светва червената лампа на усилвателя ?? ....
m0nsterkill написа:....
а оборотите са ужасс нагоре надоло нагоре надоло ... а ако пусна фарове още по зле ... а с климатика директно гасне ...![]()
![]()
..... !!
milmar написа:m0nsterkill написа:....
а оборотите са ужасс нагоре надоло нагоре надоло ... а ако пусна фарове още по зле ... а с климатика директно гасне ...![]()
![]()
..... !!
Тук не те разбрах ...
от какво може да е ??
mupk0 написа:Пусни си постоянен плюс на CD-то.Така няма да се ресетва докато въртиш на стартер...Отделно едва ли имаш 3-4кВ музика,че да изсмукваш генератора.Ще имаш 90Ампера генератор,а за него ти трябва доста силна музика,че да изгасне колата.
Е, ако са китайски ватове (тип P.M.P.O мощност) може.
на слушащите . Виждал съм коли с по 5 допълнителни акумулатора и не знам колко кондензатора , но не съм чувал някой да е решил напълно този проблем .
. Хората от ток разбират колкото да си светнат лампа , но все пак имат волтметър на генератота - отиват гледат - няма проблем 220 V . Да , но никой не се загледал какво става с оборотите на дизела , пък и с напрежението когато заварява само един работник . Тогава натоварването е много отчетливо импулсно , и когато заварчика свърши с даден шев напрежението скача за момент доста над 220 V
.
а cd-то ми не угасва изобщо по врреме на палене ... забелязах и че 3-ти и 4-ти канал (вързани на бридж) на усилвателя като махна чинчовете никаква промяна ( демек не работят ) а на cd-то са вързани

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 37 госта