Тонколони

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Re: Тонколони

Мнениеот misho_GTI » Вто 23 юни 2009 13:12

koby написа:пиз заповядай ми на гости на по бира да ти пусна качествена музика за 4600 лева

Не съм казал, че нямаш музика или имаш лоша.
Ако гледаш съотношението на тъндъра цена/изходна мощност - може да се каже, че са добри но иначе не. Бюджетно решение.

Достатъчно оспамихме темата.

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Вто 23 юни 2009 13:16

ами човека пише че имал 4 колонки който иска да им прасне усилвател мислиш ли че са някой колони който заслужават усилвател от порядъка на 400-500 лева убеден съм че са малки колонки който самото джангър чекмедже ще си ги захрани само трябва да си дръпне як "+" от акумулатора зада не му гасне кастофоня

нека спрем до тук че Уфлойдихме и успамихме темата и ще и ударят катинара

Потребителски аватар
rollin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rollin » Вто 23 юни 2009 23:59

koby написа:пиз заповядай ми на гости на по бира да ти пусна качествена музика за 4600 лева

ти качеството как го определи по цената ли?
Всеки си има уши на главата и качеството за всеки е различно понятие!
Аз си направих колконки за 500лв двете и повярвай ако викнем някой аудиофил дали няма да предпочете моите :lol:

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Сря 24 юни 2009 7:30

rollin написа:Всеки си има уши на главата и качеството за всеки е различно понятие!
Аз си направих колконки за 500лв двете и повярвай ако викнем някой аудиофил дали няма да предпочете моите :lol:

дали няма да предпочете мойте защото мойте не са купени а са правени сяко едно нещо шасито е лято в пясък намотките са правени на ръка магнита е 38см двоен правен на ръка усилватела също е правен платките са ляти на ръка 3000 вата максимална мощност и 30 херца с кросоувър

Потребителски аватар
rollin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rollin » Сря 24 юни 2009 23:44

koby написа:
rollin написа:Всеки си има уши на главата и качеството за всеки е различно понятие!

дали няма да предпочете мойте защото мойте не са купени а са правени сяко едно нещо шасито е лято в пясък намотките са правени на ръка магнита е 38см двоен правен на ръка усилватела също е правен платките са ляти на ръка 3000 вата максимална мощност и 30 херца с кросоувър

3000вата....брей браво бе стига да ги има и реално а не на табела...

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Чет 25 юни 2009 8:07

rollin написа:3000вата....брей браво бе стига да ги има и реално а не на табела...

определено ги има на реално а табели няма никакви защото всичко е правено на ръка

Потребителски аватар
lozan67
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот lozan67 » Чет 25 юни 2009 12:56

Снимки!!! За да повярвам на колегата koby . Снимки и от колегата, който пусна темата за да знаеме какво да му препоръчаме. Когато смених Tunder-а с Power acoustic все едно извадих вефа от изпод тенджерата. Има доста хубави усилватели по форумите, аз лично залагам на старото качество. Когато то значеше нещо за производителите. :012:

Потребителски аватар
koby
DarkSidE of The WorlD
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот koby » Чет 25 юни 2009 13:06

lozan67 написа:Снимки!!! За да повярвам на колегата koby . Снимки и от колегата, който пусна темата за да знаеме какво да му препоръчаме. Когато смених Tunder-а с Power acoustic все едно извадих вефа от изпод тенджерата. Има доста хубави усилватели по форумите, аз лично залагам на старото качество. Когато то значеше нещо за производителите. :012:

тва е музика в къщи не в кола да не си помислиш нещо

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”