GPS RNS MCD Блокирал след смяна на акумулатор.Помощ.
- pifa_ivo
- Автомобил:
- Двигател:
Re: GPS RNS MCD Блокирал след смяна на акумулатор.Помощ.
как се води модела на новата навигацията(gps,dvd,tv,usb,sd) и за какви парички си я взел
- vwtaz
- Автомобил: Passat 3BG
- Двигател: AVF
Модела е за VW и по точно 6.5" DOUBLE-DIN VW PASSAT B5/Golf 4/Bora/Polo/Octavia/Jetta/GIF ,след дълго ровене по нета попаднах на това:http://autostylemania.com/bg/shop.html?page=shop.browse&category_id=123,
свързах се с тия хора от Русе са и имат доста неща за предлагане. Имаше промоция когато купувах тоя продукт и палтих 1036 лв. което включва и доставката + комуникатор за CAN шината.В сайта има подробна информация за продуктите. Ако требва да сменате оригиналната музика на който и да е модел на VAG групата ви трябва и детаил с номер 1H0 035 551 с цена 10 лв. за да активирате антенния усилвател защото в новата музика не е предвидено захранването му през коаксиалния кабел,това е за всички модели след 1993 г. пиша го от личен опит. Не ми се наложи да сменям куплунзи, защото модела е за VW и старире си пасват точно.
свързах се с тия хора от Русе са и имат доста неща за предлагане. Имаше промоция когато купувах тоя продукт и палтих 1036 лв. което включва и доставката + комуникатор за CAN шината.В сайта има подробна информация за продуктите. Ако требва да сменате оригиналната музика на който и да е модел на VAG групата ви трябва и детаил с номер 1H0 035 551 с цена 10 лв. за да активирате антенния усилвател защото в новата музика не е предвидено захранването му през коаксиалния кабел,това е за всички модели след 1993 г. пиша го от личен опит. Не ми се наложи да сменям куплунзи, защото модела е за VW и старире си пасват точно.
Колега това 1H0 035 551 я да на "цъкнеш" нас от къде да си го набавим .....
- vwtaz
Отиваш в АВТОПЛЮС с номера 1H0 035 551 и за една седмица ти го доставят,понеже куплунга е пак за VAG групата се купува преходник за 1,2 лв. от някой магазин за радиочасти,и това е.
здравей,
тази новата ти навигация има ли връзка с MFA дисплея между скоростомера и оборотомера?
показва ли ти там инфото от радиото и навигацията?
тази новата ти навигация има ли връзка с MFA дисплея между скоростомера и оборотомера?
показва ли ти там инфото от радиото и навигацията?
- vwtaz
Имам комуникатор за CAN шината но е с различен куплунг за пасат 6 е ,а на мен не ми се занимава повече и го зарязах,ако се обада на хората от аутостилмания може да ми го сменят,но за сега не показва нищо на борд компира щото не съм монтирал комуникатора.
- vwtaz
Вотговор на колегата,почти съм сборил комуникатора остават две жици да индентифицирам и намера къде да ги въжа,малко и времето да отпусне ще го изпробвам и ще дам инфо.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”