Аз точно това исках да питам и ето, че попаднах на точната тема!!!
Имам една малко шантава идея - взех си наскоро нокия 6230, и това телефонче има стерео мр3 плеар. Мисълта ми е дали ще стане изобщо нещо ако си взема един малък усилвател и още един чифт слушалки (за да мога да ги разкостя и да ги приспособя така, че да мога да свържа телефона към усилвателя и към колоните...) аз по принцип нищо не разбирам от car audio... много съм бос по тази тема, но все пак да питам. Защото един приятел каза, че принципно можело да стане, но нямало да вади никакъв звук и вероятно ще си прецакам телефона. Аз не искам силна музика - трябва ми само нещо, което да свири. И така бих си решил главния проблем с кражбите на касетофони и CD-та, тъй като изобщо няма да слагам диск. Качвам се в колата и бутам телефона за да ми свири; слизам и си вземам телефона с мене. Не знам дали изобщо е възможно това, някои може и да ми се смеят, ама аз няма да им се сърдя, щото така или иначе нищо не знам, та приемам всякакви идеи и критики. Ще съм ви благодарен, ако споделите мненията си по този така важен за мен въпрос. Благодаря за вниманието, леко и безпроблемно шофиране ви желая!

))