Да си купя ли MP3

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
~None~
Автомобил:
Двигател:

Re: Да си купя ли MP3

Мнениеот ~None~ » Чет 14 окт 2004 23:54

DIG написа:Понеже знам че вече се крадят без панелите имали някакав начин да го предпазя защото не ми се подаряват 300лв.

И ЦД и касетовфон и МР3 - всичко се краде и без панели. Кво е чудното? И 100 и 200 и 500 лв да дадеш, и деогето ти го тафи без панела - за него все е 20 лв. - една дозичка...

Sisq0
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Sisq0 » Съб 16 окт 2004 1:29

Абе крадат те всичко.. щом почнаха да ОТКЪРТВАТ спойлери !!! Ама един приятел хвана едно такова келеменце в акция .. та му направи главата - кофа.

п.п.
Сега се сещам, че на Danailov като му разбивали колата .. някакъв карагъоз хванал едно паве, и го метнал да счупи стъклото на едната врата.. ама така го метнал със злоба та му пробил кората на срещуположната врата.. егати наглите типажи...

Danailov
Автомобил: VW PASSAT B4
Двигател: ABF
Контакти:

Мнениеот Danailov » Нед 17 окт 2004 22:19

Да,така е.Имах нещастието да ми откраднат 3 касетофона до сега.

kostadin iantchev
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот kostadin iantchev » Пон 18 окт 2004 0:31

Намираш си някоя "илиянска" "чешма" тези с врътките от двете страни взимаш предната пласмаса и двете врътки и си пражиш перфектния панел. Виждал съм таково чудо а под него Pioneer деветка :)

Потребителски аватар
nix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот nix » Пон 18 окт 2004 9:04

На илиенци има щандове с камари жълти радиа.....там има идеални шейни за 12 лева. Взимаш една - слагаш си музиката и ти коства само 10 сек на слизане и качване в колата, ако не и по малко.....

RSI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RSI » Сря 10 ное 2004 23:14

Не знам как ви се вижда идеята на вас, но аз си взех джобен mp3 player на Creative с 256MB памет. Още не съм го сложил на колата, ама по принцип затова съм го взел. Размерите му са доста малки и е удобен за всеки ... джоб :)

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 10 ное 2004 23:27

RSI написа:Не знам как ви се вижда идеята на вас, но аз си взех джобен mp3 player на Creative с 256MB памет. Още не съм го сложил на колата, ама по принцип затова съм го взел. Размерите му са доста малки и е удобен за всеки ... джоб :)

Само към усилватела връзваш и си готов :wink:
Пробвал съм го с ДИВА МП3 и един много малък усилвател.

RSI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот RSI » Сря 10 ное 2004 23:49

Така и ще направя. Имам усилвател 2x100W (QUAD 405) и трансфертер 12->220V. Само говорители ми остава да си взема, ама се чудя какви ...

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 12 яну 2005 2:45

Аз точно това исках да питам и ето, че попаднах на точната тема!!!
Имам една малко шантава идея - взех си наскоро нокия 6230, и това телефонче има стерео мр3 плеар. Мисълта ми е дали ще стане изобщо нещо ако си взема един малък усилвател и още един чифт слушалки (за да мога да ги разкостя и да ги приспособя така, че да мога да свържа телефона към усилвателя и към колоните...) аз по принцип нищо не разбирам от car audio... много съм бос по тази тема, но все пак да питам. Защото един приятел каза, че принципно можело да стане, но нямало да вади никакъв звук и вероятно ще си прецакам телефона. Аз не искам силна музика - трябва ми само нещо, което да свири. И така бих си решил главния проблем с кражбите на касетофони и CD-та, тъй като изобщо няма да слагам диск. Качвам се в колата и бутам телефона за да ми свири; слизам и си вземам телефона с мене. Не знам дали изобщо е възможно това, някои може и да ми се смеят, ама аз няма да им се сърдя, щото така или иначе нищо не знам, та приемам всякакви идеи и критики. Ще съм ви благодарен, ако споделите мненията си по този така важен за мен въпрос. Благодаря за вниманието, леко и безпроблемно шофиране ви желая! :)))

Потребителски аватар
°niksi°
Бай Брадър
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот °niksi° » Сря 12 яну 2005 11:21

VW_FEN написа:......

Идеята добра, ама тоя телефон ще трябва вечно на зарядно да стои.

Потребителски аватар
bluefen
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот bluefen » Сря 12 яну 2005 12:49

niksisoft абе няма да се наложи да ти е на зарядно аз ли4но имам SL45 и 3-4 4аса кара мп3 то без да се зарежда мисла 4е това е достатачно е разбира се ако неживееш в колата

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Сря 12 яну 2005 13:32

Всичко крадат мамка им! Не си мислете, че като сложите жълто радио с врътки няма да се подмамят по него!! На един приятел му разбиха цялото табло, за да вземат най-неугледния касетофон на света (да не говорим, че струва не повече от 15-20 лева нов). Аз като си взех цд-то и яко с бях наплашил, защото бяха окрали точно няколко дни преди това 2 Голф-а...и затова правех манипулацията със свалянето всяка нощ, но накрая ми писна и го застраховах...сега вече дори не е застраховано, но не го свалям, защото буксата вече 2 пъти ми се прецака от това вадене..да не говорим, че се губят всички настройки всеки път...
общо взето разбиват колите дори като наглед няма касетофон вътре (това е за изказването на Змей за ситроена). един приятел има Ксантия точно с такова капаче и познай :) Разбиха му и му взеха Пайнер-а :)

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 12 яну 2005 15:45

Ами ако трябва, ще си купя зарядно за кола, не са много скъпи - към 25-30 лева. Аз имах SL45 обаче чак сега ми идва идеята... много готино телефонче беше!!!
Само остава въпроса кое как и къде да свързвам :) Но щом става значи ще опитам. Благодаря за мненията на всички. Ако имате още идеи, чакам с нетърпение да ги прочета ;)

Потребителски аватар
BuGmaN
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот BuGmaN » Сря 12 яну 2005 17:56

Наскоро гледах един СД-МР3 джобен с дисплей на кабела, и си мислех, ако не успея да подкарам домашното VSD-MP3 да си купя джобното МР3 - струва 100лв и има година-2 гаранция :roll:

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Сря 12 яну 2005 18:53

Мене сега пък ме плашат, че нямало нищо да стане, защото телефонът щял да изгори, имало някакви уравнявания на напрежението и други такива (аз не ги разбирам какво значат)... Възможно ли е да си прецакам телефона, след като от него идва само сигнал за усилвателя...

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”