Избор на CD Player Help?????

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Избор на CD Player Help?????

Мнениеот radi_nrj » Нед 20 сеп 2009 23:09

vwghost написа:
radi_nrj написа:Я виж този

radi_nrj и на мен ми харесва този Alpine CDE-102Ri.Всички копчета са стандартни и много удобни,но ето това ме дразни mhihi - "Bluetooth: Alpine CDE-102Ri Parrot Module Ready" .Джоистика на пионера ще струва бая пари :drinking: .

Много си прав Alpine CDE-103BT е само 50 кинта отгоре, а има вграден Bluetooth. Парадокса е, че Паррота отделно струва 300лв :shock . Май за комбито ще взимам CDE-103.

Много ми е мерак и да видя какво имат под капака(което едва ли ще стане преди да го взема) щото парите не са малко. Ти сам знаеш колко струва една качествена оптика - повече от най-продаваните плеъри на пазара, което те кара да се замислиш плеърите под 200лв от какво подяволите ги правят. Вече съм в сектата - веднъж Алпин цял живот Алпин. И понеже съм малко предубеден съветвам колегата да ги чуе, сравни и после да взима решения. Поне в тоя ценови клас качесвото е прилично и колегата е добре да си го избере на звук и фукционалност.

morrty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morrty » Пон 21 сеп 2009 10:19

има и по евтини варианти в технополис,въпрос на проверка е това 4е нямат саит гадовете

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 21 сеп 2009 10:43

morrty написа:има и по евтини варианти в технополис,въпрос на проверка е това 4е нямат саит гадовете

Технополис имат сайт: http://www.technopolis.bg/, но гадовете действително там показват само продуктите, които са на промоция. Ако искаш да видиш колко струва определен продукт, който не е в промоция трябва да се занесеш до магазин им :beat_butt2 . Тъпо е защото ако вече си избрал какво ще купиш, но не си решил от къде, неможеш да сравниш цени седейки пред компютъра.

Потребителски аватар
pomeoo
Автомобил: MK3
Двигател: ABD
Контакти:

Мнениеот pomeoo » Пон 21 сеп 2009 12:28

radi_nrj написа:Джоистика на пионера ще струва бая пари :drinking: .

Какво искаш да кажеш с товаза джойстика.... че всичко с него се прави и след време може да се прецака или ?

Потребителски аватар
vwghost
Автомобил: VW GOLF IV
Двигател: 1.9 TDI ATD 2002
Контакти:

Мнениеот vwghost » Пон 21 сеп 2009 13:11

pomeoo написа:
radi_nrj написа:Джоистика на пионера ще струва бая пари :drinking: .

Какво искаш да кажеш с товаза джойстика.... че всичко с него се прави и след време може да се прецака или ?

Ами виждъл съм какво представлява джоистика преди да се прецака му се увеличава луфта и провисва,прецаква се като всяко нещо което се ползва mhihi .Лошото е че можеш да го купиш или смениш само в оторизирания сервиз в Пловдив .И ще е на много хубава цена ,точно за модела ще ми е трудно да кажа но към 100 лв. на Алпина ще се развалят тъч бутоните за смяна на песните които се продават навсякъде на цена 0.50 лв.Това е от значение освен ако не си решил след 1 година да го продадеш и да вземеш нещо друго .Честно дизаина на пионера не ми харесва ,лично мнение падам си по големите дисплеи и малките копчета :Mr Green Fun .

Alpine CDE-103BT си заслужава отгоре парите.С това "хендсфрии" се родих,караш и си говориш по GSM-а .

Потребителски аватар
pomeoo
Контакти:

Мнениеот pomeoo » Пон 21 сеп 2009 13:44

Колеги голяма ли е разликата между Alpine CDE-102Ri "Outputs
Amp: 4 x 45W Max"
и
Alpine CDE-103BT "Outputs
Amp: 4 x 50W MAX"
Като мощ на плеара...?

kpaci
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kpaci » Пон 21 сеп 2009 15:03

Съответно 4х16 и 4х18 вата.

Потребителски аватар
pomeoo
Контакти:

Мнениеот pomeoo » Пон 21 сеп 2009 17:45

Тия дни ще ходя да видя и Пайнера и Алпина на живо! И мисля тогава да решавам...." ако продавача не ме разубеди да взема някое друго... :heeeavy metal "

morrty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morrty » Пон 21 сеп 2009 18:41

не бива един продава4 да ти влияе на избора,на продава4а са му докарали 300 плеара за по 150-170 лв и са му казали да ги продаде за някои бонус например и тои с "4исто" сърце ти казва Мом4е недеи си дава парите за тоя скъп продукт зами си еи от тея за 150-170 супер са и свирят супер.
Ама ти след месец разбира6 колко МНОГО си се минал с евтиния вариянт.МИСЛИ за какво си влязъл в магазина ка4ество или комерсиалка.

Потребителски аватар
pomeoo
Контакти:

Мнениеот pomeoo » Пон 21 сеп 2009 19:15

morrty написа:не бива един продава4 да ти влияе на избора,на продава4а са му докарали 300 плеара за по 150-170 лв и са му казали да ги продаде за някои бонус например и тои с "4исто" сърце ти казва Мом4е недеи си дава парите за тоя скъп продукт зами си еи от тея за 150-170 супер са и свирят супер.
Ама ти след месец разбира6 колко МНОГО си се минал с евтиния вариянт.МИСЛИ за какво си влязъл в магазина ка4ество или комерсиалка.

Така e колега евтиното винаги излиза СКЪПО...!
Е малко или много имам някаква предсава от "кучетата"
Ще ходя да видя с интерес Пайнерчето...!!!!

morrty
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот morrty » Вто 22 сеп 2009 9:44

ето това се опитах да ти кажа и пи6и за резултата
:beer

stanev11
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот stanev11 » Вто 22 сеп 2009 22:57

аз имам същия плеар,много съм доволен от него,има много чист звук,не криви.Има много настройки,като казвам много значи многоооо на звука,отделно има и готов еквалайзер.Най ме дразни запаметяване на радио честотите,малко е трудничко,но му се свиква.Има два изхода за усилвател на 3 волта,което е важно,повечето са на 2 волта.На мен лично при заводски настройки,без да се пипа ,пайнера ми по хареса на звук от алпайн който беше същия клас/Алпайна е превъзходна марка/ но всичко е въпрос на личен избор.Пипнат ли се настройките прави чудеса.Като тръгнах да купувам плеар бях тръгнал или за алпйн или за пайнер,пайнера ми по допадна независимо, че продавачите ме съветваха да взема алпайн.

danakoplatec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danakoplatec » Сря 23 сеп 2009 0:08

здравейте пиша в темата на колегата за което се извинявам но искам да видя мнението ви за два от плеарите нисък клас с юсб става въпрос за kenwood W4044UG pioneer 2120UB. в крайна сметка май по добрия е кенуда ама на мен по ми харесва визуално пионера. Благодаря ви предварително

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Сря 23 сеп 2009 13:11

danakoplatec написа:здравейте пиша в темата на колегата за което се извинявам но искам да видя мнението ви за два от плеарите нисък клас с юсб става въпрос за kenwood W4044UG pioneer 2120UB. в крайна сметка май по добрия е кенуда ама на мен по ми харесва визуално пионера. Благодаря ви предварително

viewtopic.php?f=12&t=151265
И от pioneer-а пак е по добър, поне според мен.

danakoplatec
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот danakoplatec » Сря 23 сеп 2009 14:16

aми да си кажа честно слушах ги един срешу друг този кенууд май е по добър ама този лилав дисплей направо ме измъчва може би в тъмното не е толкова лилав ама май 6те го взимам кенууда а дали има къде да се прочетат има впредвид интернет някъде отзиви конкретно двата модела 1 към 1 мисля да те послушам Мишо и да взема Кенуда само че е по дефицитен нямат го трябва да го поръчвам но това не е проблем по важно е че вече 90 % мисля за този кенуд доколкото разбирам по добър плеар за 200- 250 няма

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”