Въпрос за усилвател

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Re: Въпрос за усилвател

Мнениеот vackooo » Съб 24 окт 2009 7:02

ако питаш мен щом са по 10 вата не им е мястото на усилвателят плеъра пре доволно ще ги захрани а суб-а си го вържи на брич и няма да имаш ядове :да:

golf3cl
Автомобил: 96 Golf 3 GT AEK
Двигател: Мощен бензинояд асматик 16V

Мнениеот golf3cl » Съб 24 окт 2009 11:05

vackooo написа:ако питаш мен щом са по 10 вата не им е мястото на усилвателят плеъра пре доволно ще ги захрани а суб-а си го вържи на брич и няма да имаш ядове :да:

Хахаа, не колега тук говорим за домашен усилвател mhihi на който музиката идва от лаптоп :wink:

Потребителски аватар
vackooo
Автомобил:
Двигател: 1.8 20VT AEB

Мнениеот vackooo » Нед 25 окт 2009 13:53

golf3cl написа:
vackooo написа:ако питаш мен щом са по 10 вата не им е мястото на усилвателят плеъра пре доволно ще ги захрани а суб-а си го вържи на брич и няма да имаш ядове :да:

Хахаа, не колега тук говорим за домашен усилвател mhihi на който музиката идва от лаптоп :wink:

аа еми не съм обърна внимание

golf3cl

Мнениеот golf3cl » Нед 25 окт 2009 13:55

vackooo написа:
golf3cl написа:

аа еми не съм обърна внимание

Няма проблеми :drunk

golf3cl

Мнениеот golf3cl » Сря 04 ное 2009 10:02

Здравейте колеги, пак имам въпрос към вас. Значи имам 2 съба по 70вата използвам един канал за тях свързал съм ги последователно, обаче на кутията на съба (те са два говорителя) има и пищялка искам да свържа и нея обаче съпротивлението става много 12ома, та се питам може ли двата говорителя да ги свържа успоредно +и+ -и- да станат 2 ома и след това да свържа пищялката последователно -(пищялка)и +(двата плюса съба) и после вече + (пищялка) в усилвателя и -(съба) :?: :wink:

П.П малко тъп въпрос знам
П.П2 Двата говорителя който са на съба са по 4ома парчето и пищялката и тя толкоз

golf3cl

Мнениеот golf3cl » Нед 08 ное 2009 20:55

Никой ли не знае :| :|

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Нед 08 ное 2009 20:58

golf3cl написа:Здравейте колеги, пак имам въпрос към вас. Значи имам 2 съба по 70вата използвам един канал за тях свързал съм ги последователно, обаче на кутията на съба (те са два говорителя) има и пищялка искам да свържа и нея обаче съпротивлението става много 12ома, та се питам може ли двата говорителя да ги свържа успоредно +и+ -и- да станат 2 ома и след това да свържа пищялката последователно -(пищялка)и +(двата плюса съба) и после вече + (пищялка) в усилвателя и -(съба) :?: :wink:

П.П малко тъп въпрос знам
П.П2 Двата говорителя който са на съба са по 4ома парчето и пищялката и тя толкоз

Пищялката като и вържеш филтер (в повечето случаи-кондензатор)последователно и след това нея с филтъра успорендо на говорителя, съпротивлението си остава 4ома.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”