Монтаж в Техномаркет?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Желязков
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Желязков » Пон 30 апр 2007 1:43

cooperworks написа:Начи прясно инфо от вчера в Техномаркет-Люлин (срещу Метро)...

Вярно е, че гаранцията на закупената стока не важи, ако не е монтирана в монтажния център на магазина. Въпросният център се намира отстрани (отдясно) на основното хале и се обслужва от TOYAGA, респ. неин служител - доста симпатичен и сговорчив чичка, който по моите скромни критерии изглежда си разбира от работата...

За около 45 минути ми монтира две елипси (отворите бяха изрязани) и плейър с всичките наложителни корекции (бая рязане и запояване на доста места) по инсталацията (изтеглена) и антената. Цялата работа ми струваше 35 кинта, но му дадох на чичката и една петарка бакшиш, щото му се наложи да остане след работно време, снабди ме набърже с безплатен накрайник за антена, бъзика се с недоклецаната ми инсталация и т.н.

Като цяло съм доволен. Свирката свири, всичко е точно! :D
и в Бургас навсякъде е така - говорим по магазините иначе -
Плеар - 10 лева
Говорители на метална кора - 20 лев
На мека кора или във вратте 10 лева
Твоите 5 са били заради запояането и "ремонтите" по инсталацията

Иначе аз в Технополис не бих монтирал нищо - 1-во щото е скъпо 2-ро щото не ми харесва как работят монтажистите.

tsvetanov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот tsvetanov » Сря 02 май 2007 23:41

Другият вариант колеги е както направих аз :). Монтирах си сам плеъра отидох в тояга провериха дали всичко е според техните изисквания (които са всичко по инсталацията да е запоено) и ми завериха гаранционната карта срещу сумата от 4 лева :) . Иначе за момчетата в тояга съм чувал само добри отзиви и наистина не вземат скъпо.

Потребителски аватар
maistora_1
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот maistora_1 » Чет 03 май 2007 0:00

Днес 02.05, и аз питах за монтажа на МП3 Панасоник и ми казаха, че е задължително да се монтира в сервиз Тояга! Другите сервизи ги има изписани на сайта им : http://technomarket.bg/servizi.php
Дано не са ме излагали!

Последна промяна от maistora_1 на Съб 05 май 2007 23:39, променено общо 1 път.

timon_tg
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот timon_tg » Чет 03 май 2007 16:56

В Техномаркет НЕ ходете за какво и да е ..там са само педе**СИ...за десети път се убеждавам в това...тея маимуни там не знаят вобще какво е клиент и какво трябва да се направи за него за да е доволен!!!!! по добре до го прекръстят ПЕДОПОЛИС - утива им!

Потребителски аватар
Ivo_Dinkov
Автомобил: Audi Quattro Turbo
Двигател: BGB
Контакти:

Мнениеот Ivo_Dinkov » Чет 03 май 2007 20:50

Зависи от продавача, на който ще попаднете. Попадъл съм и на доста дръпнати(една мацка ме гони да и покажа, че в кутииката на очилата ми не съм пъхнал някой панел от ЦД :lol: , правиха ми се на интересни като снимах етикетите на няколко бойлера с ГСМ- а), и на доста печени и в Технополис, и в Техномаркет(които търпеливо ми изслушаха въпросите, дадоха ми да ровичкам кокото си искам уредите, които ме интересуваха). От там съм си купувал и говорители и за двете коли, и плеъра за Сеата, но никой не ме е карал да монтирам при тях, за да важи гаранцията :wink:
Аз пък останах недоволен от Авител, които ми обещаха да ми доставят преходници за говорителите във вратите за 3 седмици, мина това време, звънях им няколко пъти, ходих на място- все не можеха да ми кажат ще доидат ли или няма и като Ваското :beer ги сложи за 10 минути(оказа се, че ще мина и без преходници :lol: ) ми звъннаха на 5- тата седмица. Отсвирих ги естествено :x

П.С. А, забравих да кажа, че от монтажа на музиките и в Аудито, и в Сеата съм много доволен от Ваското :wink:

dondony
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dondony » Пон 07 май 2007 20:46

ЯВНО СИ ЗАВИСИ ОТ ТОВА , НА КАКЪВ ЧОВЕК (МОНТАЖИСТ) ЩЕ ПОПАДНЕШ !!!

Потребителски аватар
jafara
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот jafara » Пон 07 май 2007 21:00

Абе незнам за Техномаркет ама в Технополис са голями калъфи, поне преди 2 години, може да са се оправили от тогава ..... много се преебах като отидох при тях, нестига че са с по 2 леви ръце а и зимат някви космически суми за това което вършат!! На едно приятелче му искаха 200 кинта да му монтират едни елипси на кората!!! Те елипсите бяха към 100 кинта ... абе мноо са зле милите :)

Потребителски аватар
carllson
Автомобил:
Двигател:

техномаркет-никога повече

Мнениеот carllson » Сря 09 май 2007 20:58

да обясна на бързо и моята ситуация... купувам си преди време CD и момчето в магазина ми казва че требва да хода в тояга да ми го сложат и да ми заверат гаранцията /с/у цена от 8-25лв./. Аз имам прекарани кабели и само да ми сложат буксите и викам нишу отивам аз тва копеле дето ми слага му казвам само требва да свържеш буксите всичко си имам... тоя реже, струва мая се и накрая ми вика ама ти си имал прекарани кабели... тава ти казах още в началото... запои ги тои сложи... тръгна... отивам да плащам на "шевчето" и ония му вика тва прайх онова праих запоих тва... онова... и другия ми вика 20 китна... викам им ами ако немах нишу прекарано колко шехте да ми вземете, аз съм им виновен, че сами си усложняват раутата?! между другото ми отряза и кабелите към усилвателя, не че имах усилвател ама... и така купих си преди некой друга седмица и субуфер с усилвател... на промоция от техномаркет, преди тва питам аз колко ше струва монтажа... пачата там секретарка ли е ква е... вика 15 кинта само свързването... отивам аз и тоя гледа и ми вика 20 кинта най-евтиния чинч, че ти отрезан, 15 кинта прекарването му, 30 тва 25 онова и питам аз колко ше струва всичко ония смята и вика 84кинта, викам му благодаря и запалих колата и сега че си го сложа при едни познати... за 20 кинта с отстъпката ше си купя един от най-качествените кабели... утре ше хода да ми го поставят и ше споделя повече...

Потребителски аватар
stefi_pavlov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stefi_pavlov » Нед 13 май 2007 21:24

wili98 написа:техномаркет.. /ако е това срещу камбаните/
Да монтират.. имат си там едно хале...

А технополис в тояга... те пращат...

колега малко се обърка точно обратното са :lol:

Потребителски аватар
valka
Автомобил: поцинкован танк
Двигател:

Мнениеот valka » Съб 26 май 2007 20:49

:shock Как така ще отпада гаранцията ако не го монтираш при тях. Кви са тия глупости. Все едно Сони, Панасоник и другите и те да кажат ...'отпада гаранцията ако не го монтирате при нас'. Или пък за авточастите и компютърните чаркове също - 'отпада гаранциатя ако не ви вземем 40-50... кинта'. Че аз да не съм сакат да не мога 2 кабела да прекарам и някакви букси да свържа. За пръв път чувам такова нещо. :shock

Потребителски аватар
carllson
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот carllson » Нед 27 май 2007 15:22

батенце, ходи в техномаркет и питай може ли ти да си ги поставиш и да ти важи гаранцията... некой пък ми каза, че може къде искаш да ги сложиш, но в тояга трябва да отидеш да видят инсталацията и да заверят гаранцията, но пак ти взимат пари?!...

Потребителски аватар
valka
Двигател:

Мнениеот valka » Съб 02 юни 2007 19:06

Ами колегата в работата си взе от Технополис и доколкото си спомням си е монтирал всичко сам - и колони и сд...Ама аз наскоро си купих кола, та сега почвам да се интересувам по-сериозно. Трябва да го поразпитам пак как стоят нещата.
Ако има същия модел сд, какъвто съм намислил да купувам, взимам си го от Технополис и изобщо нямам намерение да давам на разни смешници пари за инсталация. То и Windows-a като ти преинсталират ти взимат 25 кинта. Който иска да дава.

Потребителски аватар
carllson
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот carllson » Съб 02 юни 2007 22:06

става въпрос, че трябва да ти заверят гаранцията. сложи си го сам и после трябва да я проверят в сервизаз и пак взимат пари за нищо свършено... тва е хватката. ти си избираш от къде да си го купиш.

Потребителски аватар
Wish_Master
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Wish_Master » Сря 06 юни 2007 15:04

Аз си взех едно Sony от хипермаркет Зора. Изрично питах за задължителния монтаж от квалифицирани лица за да важи гаранцията, но казаха че нямат такива изисквания.

Потребителски аватар
valka
Двигател:

Мнениеот valka » Сря 06 юни 2007 21:20

@carllson
Ясно ми е за какво става въпрос. Ама все едно като си купя рам памет и хард диск за пс-то ония да ме викат при тях да ми заверят гаранцията. Или като си сменя нещо по колата - същата работа. Е много ясно, че за по-сложните работи си трябва специализиран сервиз. Ама да си сложиш сд и колони...Това не е чак толкова трудно.
Гаранцията я дават Пайниър, Сони, Панасоник... а не разни палячовци от Техномаркет, Технополис и т.н. Тва, че си извъртат нещата с цел да взимат пари за нищо работа е друг въпрос.
Мнението ми е, че може да го има това нещо, ама в никакъв случай да е задължително.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”