Музичка за ГОЛФ 4 . Pioneer проблем
- Sportakus
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Музичка за ГОЛФ 4
Ето това http://www.xcarlink.bg/ се управлява от оргиналната музика на Голф и ти решава всички проблеми 

Sportakus написа:Ето това http://www.xcarlink.bg/ се управлява от оргиналната музика на Голф и ти решава всички проблеми
Мерси,ама такова не пасва на интериора,а и съм пълен с дискове.Търся СД-чейнджър,радиото няма да го пипам.Някой да знае някой магазин в града,че тия в Метро и Техно-мехно полис имат само един модел и е някво китайско,пълен боклук.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз имам няколко стотин диска с музика, обаче монтирах Xcarlinca и мисля да подаря дисковете на децата.
Качеството е супер, а има и блутут хендсфри. Според моите разбирания си заслужава и няма ама този диск не го чете или прескача и т.н., но всеки си има предпочитания
Качеството е супер, а има и блутут хендсфри. Според моите разбирания си заслужава и няма ама този диск не го чете или прескача и т.н., но всеки си има предпочитания

- mironi86
- Автомобил:
- Двигател:
Като не ти се дават пари и ти свири радиото,вземи си купи един ФМ трансмитер чете от флаш памет, мемори карти
с памет са по 20 лева, без памет по 10 лева включва се в запалката и нямаш проблеми
,ако идеята ти е да си със СД поне вземи нещо качествено и най-добре, както казва колегата yarek да чете флаш памет много по удобно е 

Кой е за предпочитане,Голф 4-ка със заводски колони
Бюджет 200лв.,и двете са по толкова в Техно маркет\полис
Alpine CDE-120R
http://www.alpine.bg/p/Products/cd-head-units19/cde-120r
или
Sony CDX-GT550UI
http://www.sony.bg/product/ica-in-car-cd-radio-tuners-with-mp3-cd/cdx-gt550ui
Като Сони-то ще е по-точно GT564UI с червена подсветка!
Също и въпроса с окабеляването и буксите,трябва ли да купувам някакви преходници или ще стане и с тези от Голфа?
btw само тези 3 кабела има у Голфо

Също четох тук,че един колега с Г4 имал проблем със Сони ГТ

Бюджет 200лв.,и двете са по толкова в Техно маркет\полис
Alpine CDE-120R
http://www.alpine.bg/p/Products/cd-head-units19/cde-120r
или
Sony CDX-GT550UI
http://www.sony.bg/product/ica-in-car-cd-radio-tuners-with-mp3-cd/cdx-gt550ui
Като Сони-то ще е по-точно GT564UI с червена подсветка!
Също и въпроса с окабеляването и буксите,трябва ли да купувам някакви преходници или ще стане и с тези от Голфа?
btw само тези 3 кабела има у Голфо

Също четох тук,че един колега с Г4 имал проблем със Сони ГТ
при всички ли е така и за какво да гледам?Старото радио Гама директно захранва антенния усилвател, докато при това Сони е необходимо да се подаде захранване към антенния усилвател
Някой майстор за свързване на антената към СД!
Има ли оправия и колко горе-долу ще струва
Старото радио Гама директно захранва антенния усилвател, докато при това Сони е необходимо да се подаде захранване към антенния усилвател

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
BG_Golf4e написа:Някой майстор за свързване на антената към СД!Старото радио Гама директно захранва антенния усилвател, докато при това Сони е необходимо да се подаде захранване към антенния усилвател
ако не се лъжа от усилвателя излиза едно синьо кабелче, което трябва да се върже за power antena изхода на CD-то (всички имат такъв), би трябвало да струва 0лв. Според мен е по-добре да се спреш на Алпина.
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Сони в колата- само флашката, от която ти чете песните. Всичко друго е с незадоволителен резултат.
Алпайна, дори и нисък клас е предоволна свирка за говорителите на МК4.
Задължително да гасне без контакт- лапа си ток и умело събаря и 100 амперов акумулатор за 10+ дневен престой.
Задължително да гасне без контакт- лапа си ток и умело събаря и 100 амперов акумулатор за 10+ дневен престой.
- radi_nrj
Ivo_Dinkov написа:Задължително да гасне без контакт- лапа си ток и умело събаря и 100 амперов акумулатор за 10+ дневен престой.
Факт, моя 75Ah го събаря за по-малко от седмица.
- Ivo_Dinkov
- Автомобил: Audi Quattro Turbo
- Двигател: BGB
- Контакти:
Аз не вярвах, убедих се- бутах 2 пъти 1,5 тона шлеп и отидох да ми върнат заводското разположение на захранването на музиката 

- vinixxx
- Автомобил: Seat Altea
- Двигател: BJB
кво имате предвид?като извадиш ключа да си гасне плеяра нали?Щото не мога да си представя някой да си остави да му свири плеяра 

Ivo_Dinkov написа:Сони в колата- само флашката, от която ти чете песните. Всичко друго е с незадоволителен резултат.
И аз клоня към Alpine-на,пък искам и СД и радио да свири отлично

Това гаснене без контакт как се активира?
Усилвател в Тояга бил 20 кинта

В Голфа има само 3 кабела,виждат се горе на снимката,този тънкият ли е за антената?
- radi_nrj
vinixxx написа:кво имате предвид?като извадиш ключа да си гасне плеяра нали?
Именно.
vinixxx написа:Щото не мога да си представя някой да си остави да му свири плеяра
Има доста хора които слушат на изгасен двигател. Я на риба, я на къмпинг, я пред блока докато си правиш нещо по колата. Идеята да седят постоянно ключовете на таблото не е особено приятна ама това е варианта освен ако не искаш да слагаш допълнителен прекъсвач.
Препоръчвам ти Pioneer 6300SD, аз си взех същия преди месец понеже имах Sony с Bluethoot и глупости но не ми харесваше звука. Сега с Pioneer-a е къде къде по чист и приятен но е 280 лева да го имаш в предвид. Но дори и да не е този модел за мен Pioneer отново се доказа като марка хем този модел не е от топ моделите а свири адски добре, бяха ми го препоръчали от специализиран сервиз за музика и хората се оказаха прави, звука е по хубав и с оригиналните колони а пък има и СД, USB и AUX, доволно. Макар при мен колоните вече са 6 с туба
и само два говорителя са оригинални но и тяхното време ще дойде
, но аз си гоня сила и качество, не за състезание а достатъчно да ми доставя удоволствие..

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”