Една моя идея - дано стане реалност

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Re: Една моя идея - дано стане реалност

Мнениеот Bai Sando » Съб 26 юни 2010 13:57

Е какви трансформатори какви глупости какви 9 волта :screwy Казх ти най лесния вариант: отваряш кутията на буфера,после режеш кабела на говорителя(басовия)от платката,после просто удължаваш кабела и го извеждаш на вън от кутията.Остава само да го вържеш към някоя от задните колони на кората и ти думка бас и ти си щастлив :да: Пробвано е само че с буфер от домашно кино :wink: Обикновенно са по 20-30 вата басовите им говорителчета и си свирят доста доволно,вързани просто към цд-то на колата :beer

Incr
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Incr » Съб 26 юни 2010 17:26

Да и аз мисля ,че така ще стане. Благодаря ви много.

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Съб 26 юни 2010 23:12

гледам , че имаш извод за усилвателя, в тоя случай си взимаш кабели чинч и от двете страни и от там ще ти идва сигнала, захранването съм го обяснил как ще стане в по - горният пост.
(ако го оставиш без захранване както казва колегата ще имаш ПАСИВНА тонколона в кутия, която не можеш да контролираш нито звук , нито настройка и през която сигнала няма да е орезан в ниски чистоти (демек ще свири като останалите) , затова ти трябва захранване за да контролирал от потенциометъра на буфера тези настройки.)
ако го направиш без захранване е безмислено цялото упражнение. това е моят съвет

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”