VW Gamma V AUX-In
- dancing_niki
- Скиора
- Автомобил: VW Touareg V6 TDI Individual
- Двигател: CASA
Re: VW Gamma V AUX-In
Аз лично си ги купих от тук: http://stores.ebay.co.uk/radioworldcaraudio и пристигнаха за 4 дни.
- Barboukov
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Може да идеш и в най-близкия магазин или сервиз, в който предлагат монтаж на кар аудио и да помолиш да ти го извадят.
- Rabbit_TDI
- Автомобил: A6 C5
- Двигател: BFC
- Контакти:
Колега малко тъпичък въпрос ,ама какво е "ширмовка" и за какво служи + заящо я запояваш на въпросното място?Иначе за левия и десния изход разбрах.Освен това нали освен ляв и десен има и предни и задни?
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Имам една голяма молба!Може ли някой с такова касетофонче(Beta)

Да си свали капачето и да снима отзад платката!Трябва ми по-детайлна снимка на оградената част в червено!Малко прецаках пистите и незнам как точно бяха и за това ми трябва детайлна снимка!Много ще съм благодарен ако някой колега ми свърши тази услуга!Пък ще гледам да се реванширам!Ако може снимката да се прати на k_garchev@abv.bg !Благодаря предварително!!!

Да си свали капачето и да снима отзад платката!Трябва ми по-детайлна снимка на оградената част в червено!Малко прецаках пистите и незнам как точно бяха и за това ми трябва детайлна снимка!Много ще съм благодарен ако някой колега ми свърши тази услуга!Пък ще гледам да се реванширам!Ако може снимката да се прати на k_garchev@abv.bg !Благодаря предварително!!!
- dancing_niki
- Скиора
Rabbit_TDI написа:Колега малко тъпичък въпрос ,ама какво е "ширмовка" и за какво служи + заящо я запояваш на въпросното място?Иначе за левия и десния изход разбрах.Освен това нали освен ляв и десен има и предни и задни?
Ширмовка е вид мрежа около кабела. Нейната функция е да не позволява на смущения и електромагнитни вълни да влияят на сигнала, който тече по отделните жила вътре в проводника. Слага се на корпуса или на минус с цел каквото и да има като вихрови токове и други смущения да се погасят там иначе може да прецакат сигнала. За предни и задни няма разлика, защото каквото отива като сигнал на предна лява колона, същото е на задна лява, само може да си регулираш кои да свирят по-силно и по-слабо, но това от настройките.
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Защо тогава си вързал ширмовката към извод на платката?Да разбирам ли ,че и предните и задните ще си свирят?
- dancing_niki
- Скиора
Моля те да си изтеглиш от тук ръководството: viewtopic.php?f=17&t=207657 и пак да ми прочетеш първия пост да видиш, че в предусилвателя влизат сигналите от касетката които са 4, но не защото има предни и задни, а защото в главата на касетката са 4 глави. Ляв и десен канал в едната посока и същите канали в обратна посока, защото се води, че е auto reverse. Също така на схемата ясно се вижда, че долбито реже честотите само по ляв и десен канал, които канали се "удвояват" в самия усилвател. Ширмовката наистина е вързана на извод на платката, но това е част от корпуса. Като си свалиш касетофона да правиш модификацията ще видиш. Хич недей да се бъркаш с фадера, всичко си работи като оригинално, само дето звука е с качеството на цифров носител.
- evgevg
- Автомобил:
- Двигател:
Добра работа-браво на колегата. 

- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
k_garchev написа:Имам една голяма молба!Може ли някой с такова касетофонче(Beta)
Никой ли няма такъв касетофон да ми свърши услугата?
- Faya
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Защо не ползвате това:
- Rabbit_TDI
- Контакти:
Защото "стърчи",прецаква качеството и секи път мушкаш/махаш.....
- geordano
- Автомобил: VW CC
- Двигател:
vladoru написа:Някой може ли да каже въпросните щипки за свалене на касетофона от къде може да се намерят или да даде точните им размери. Опитах се веднъж с някакви пластинки, които изрязах горе-долу по една снимка - радиото щракна, излезе с около 1/2 сантиметър напред и ни напред, ни назад, т.е. не мога да го извадя и не мога да го върна в първоначалното положение - стои подвижно до този около 1/2 см. напред - натиснеш го на зад и след време пак излиза - просто не може да се заключи в крайно задно положение. Иначе си работи и няма проблеми.
http://cgi.ebay.co.uk/Volkswagen-Double ... 3ca9037907
2 чифта - можеш да си направиш комбина с някой.
- vpetrovbg
- Автомобил:
- Двигател:
Някой да знае за Гама 4 къде трябва да се запоява?
- miki_cool
- Автомобил:
- Двигател:
Работи безупречно колега.Мерси много.

- Rabbit_TDI
- Контакти:
Още +1 работещо.Всичко става за 20-30 мин.Аз обаче си взех някъв мизерен китайски кабел за 1,50(въпросната ширмовка я нямаше) вместо хубав за 12 лева и ефекта е сравним странсмитер
.Другата седмица ще има втори тур
.Вместо касетка докато беше разглобен касетофона бутнах шейната назад и надолу 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”