Моето скромно проектче

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
G-HELL
Автомобил: Golf MKIII
Двигател:

Re: Моето скромно проектче

Мнениеот G-HELL » Пон 29 окт 2012 13:38

Не знам ,съмнявам се, все пак багажника я прищипва кората пък и отзад рядко возя хора все пак е кола с две врати, а не е семейна кола и е мотор 1.4. С хора отзад хептен умира и става непоносима за каране хем съм на бензин :( Когато съм сам или с един човек примерно се ядва някакси :) Та колкото до говорителите отзад предпочитам май да са отзадм, отстрани на корите и да са кръгли говорители, а не да са на кората на багажника и да са елисовидни :wink: Не знам така си мисля, пък до колко ще има файда и дали няма да е все същата работа не се знае :beer

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 29 окт 2012 15:23

Говорители отзад се слагат за хората дето се возят отзад. Ти хора отзад не возиш и парите дето мислиш да вложиш за задни колони може да ги инвестираш в едни по-качествени предни и една оригинална кора, която освен всичко друго е и много по-лека.

п.с. Аз съм забравил колко е спънато ABD-то защото моето е леко пипнато и спокойно си върви със 130км/ч с 4 човека :D .

Потребителски аватар
badov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот badov » Сря 31 окт 2012 22:35

Колега и аз мисля, че е по-добре да се инвестира в хубава предна линия.Аз съм с двуврат голф и корите отзад нямаха отвори за колони, но си направих и сложих елипси колкото да свири нещо отзад.Но предната ми линия е по хубава и съм направил баланса на плеъра да свирят повече предните.Все пак се возиш отпред и усещането да чуваш звука пред себе си е по хубаво отколкото звука да идва отзад :mrgreen: Въпрос на личен избор :wink:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”