Аз като един истински европеец почнах да си купувам оригинални дискове за колекцията в къщи и на някой неща правя по едно копие за в колата. Проблема, е че някой "оригинални" аудио дискове са правени от MP3-ки колкото и тъпо да звучи - това важи най-много за разните му компилации с "хитове". MP3 е най-стария и най-смотания формат за компресиране на аудио файлове, но за съжаление е най-разпространения.
Други формати като .aac и .ogg се правят много по-добре при същия размер на файла.
Има вариант и с теглене на файлове с компресия без загуба на качеството като .wma lossless; .flac и .ape и записването им на аудио диск.

Музика за Гоуфо :)
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Автомобил: Golf MK1 Cabrio
- Двигател: 1600 cc
- Контакти:
Re: Музика за Гоуфо :)
Да сега се загледах че баса е 250 W, a усилвателя е 150W, ще се обадя да ги поразпитам, че ми стана интересно. Ако пък си взема отделно баса, отделно усилвател за 2x150 W, цената излиза общо 522 лв. Не е голяма разлика, ще оставя ден - два за размисъл.
Edit: Въпроса, е кой от 3-те усилвателя ще ми пасне най-добре? (Грам не ги чаткам, но мисля че и 3-те вършат работа, но кой е най-добрия вариант?
Бас:

Усилвател:
Въпроса тука е кой от 3-те е най-удачен за моя проект (Говорителите на вратите през касетофона и само баса през усилвателя.)
Вариант 1:

Вариант 2:

Вариант 3:

Поздрави
Edit: Въпроса, е кой от 3-те усилвателя ще ми пасне най-добре? (Грам не ги чаткам, но мисля че и 3-те вършат работа, но кой е най-добрия вариант?
Бас:

Усилвател:
Въпроса тука е кой от 3-те е най-удачен за моя проект (Говорителите на вратите през касетофона и само баса през усилвателя.)
Вариант 1:

Вариант 2:

Вариант 3:

Поздрави
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Някой да помогне с усилвателя, че трябва да ги поръчвам утре 

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Вариант 1: Alpine PMX-F640 е 4/3/2 канален С него може да храниш Субуфер с 2 от каналите му вързани мостово и с другите 2 примерно да храниш предните колони. Ако обаче на 12 инчовия E-type мощността му наистина е 250W то няма да ползваш пълните му възможности защото 2 от каналите ма усилвателя вързани мостово дават 150W/
Вариант 2: Същата работа като вариант 1 само, че са от различни серии.
Вариант 3: Цифров Моноблок - 1 канал 300W е само за субуфера. Ще трябва да е малко намален да няма Boom!
Вариант 2: Същата работа като вариант 1 само, че са от различни серии.
Вариант 3: Цифров Моноблок - 1 канал 300W е само за субуфера. Ще трябва да е малко намален да няма Boom!
- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
А как може да се намали? Мерси за инфо-то. Определено ми куца логиката с усилвателите 

- Kuncavia
- A.C.A.B.
- Контакти:
Ще го мислим в движение... Утре пристигат в Петък ги монтираме с любезното съдействие на Toyaga 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”