Проблем с Pioneer DEH-2320UB и елипси Hertz DCX-690

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
InSIDe
Автомобил:
Двигател:

Re: Проблем с Pioneer DEH-2320UB и елипси Hertz DCX-690

Мнениеот InSIDe » Съб 17 сеп 2011 15:01

andro_ написа:
InSIDe написа:относно басовете...когато имах DCX 165 ги карах с Alpine iDA-X305...да ти кажа свиреха си колкото всяка друга средностатистическа бас каса без да имат нито кривене,нито други кахари... моя съвет е - преди да давате "компетентни" мнения,вземете си изхвърлете боклукливите Пайнерчета и сложете нещо стойностно ;)

Кое е стойностно, колега?
Ida - та ли...? Не че е лоша, напротив.
Изказваш се леко неподготвен.
Без кривене на вграден усилвател - няма такъв филм.
Hertz са просто производители, като всички останали. Имат и спо-евтино и по-скъпо. Някои модели са ОК, други не са, но всичко е въпрос на лични предпочитания и конкретен монтаж.

подготвен или не...ела ми сложи една стотачка на предния капак и ще ти покажа и докажа колко ти се исказеаш "подготвен" ;) :да:

InSIDe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот InSIDe » Съб 17 сеп 2011 15:07

Pokerstars написа:
InSIDe написа:проблема е елементарен и един колега вече ви го посочи и ви даде решение...!!! мустаците идват малко дълги и опират в мембраната...относно няколко "компетентни" мнения...
8 мин. и т.н. - ами колега кво да ти кажа,не се обиждай ама тая работа е малко като при жените...дано с тях си по-наясно отколкото с колоните ;) на колоната както и на жената може да и е*** майката и за по-малко от 8 мин,само че смисал няма защото повече няма да ти върши работа ;)
относно басовете...когато имах DCX 165 ги карах с Alpine iDA-X305...да ти кажа свиреха си колкото всяка друга средностатистическа бас каса без да имат нито кривене,нито други кахари... моя съвет е - преди да давате "компетентни" мнения,вземете си изхвърлете боклукливите Пайнерчета и сложете нещо стойностно ;)

До последното изречение си мислех,че ги разбираш тези неща,но да напишеш такава глупост за Pioneer...ясна работата

като се има на предвид,че 99,9% от съфорумниците ползват Пайнерчета от по макс. 150-200 лв. какво точно друго очакваше да кажа???????? Пайнер имат наистина хубаеа техника,която е ужасно и неоправдано скъпа...аз лично пари за качествен Пайнер не бих дал никога,поради простата причина че за същите пари ще си взема примерно Алпин който ще е по-добър и ще имам пари и за свестни колони... Ти ако държиш да плащаш 50% от цената заради един надпис "Pioneer"...дерзай!!! Аз имам глава на раменете и мога да мисля ;)

InSIDe
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот InSIDe » Съб 17 сеп 2011 15:08

radi_nrj написа:
Pokerstars написа:До последното изречение си мислех,че ги разбираш тези неща,но да напишеш такава глупост за Pioneer...ясна работата

В конкретната тема колегата е писал, че ползва Pioneer DEH-2320UB. Какво може да се очаква от плеър за 150лв. Ми да свири като за 150лв :mrgreen:

...ми да ама гледай,че хората искат да свири като за 1500 лв. :D :D :D :D

andro_
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот andro_ » Съб 17 сеп 2011 17:03

InSIDe написа:подготвен или не...ела ми сложи една стотачка на предния капак и ще ти покажа и докажа колко ти се исказеаш "подготвен" ;) :да:

Бих се впечатлил ако ми покажеш как свири Alpine F1 Status на усилватели Brax, примерно и акустика Dynaudio или подобно. Иначе няма смисъл да давам пари.

Аз живея и работя в СтЗ принципно. Ако искаш да се похвалиш със системка - напиши ми едно ЛС да пием по бира. Поздрави!

Потребителски аватар
Pokerstars
Автомобил: Audi A4 B7
Двигател: 2006

Мнениеот Pokerstars » Съб 17 сеп 2011 17:06

InSIDe написа:
radi_nrj написа:
Pokerstars написа:До последното изречение си мислех,че ги разбираш тези неща,но да напишеш такава глупост за Pioneer...ясна работата

В конкретната тема колегата е писал, че ползва Pioneer DEH-2320UB. Какво може да се очаква от плеър за 150лв. Ми да свири като за 150лв :mrgreen:

...ми да ама гледай,че хората искат да свири като за 1500 лв. :D :D :D :D

Е,то е ясно че музиката ще свири според парите които са дадени за нея,логично е че говорител за 200-300 лв няма как да свири като за 1500...много пъти се е писало,че човек трябва да знае какво точно очаква и с какви пари разполага и според възможностите си да харчи за музика,колото повече...толкова повече :beer :Mr Green Fun :beer

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”