въпрос за музика-проблем

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: въпрос за музика

Мнениеот radi_nrj » Вто 13 сеп 2011 11:55

Pokerstars написа:Бас касата на Pioneer струва 255лв.,ако си взема баса Pioneer TS-W309S4-123лв + изработване на каса за него около 50-60 лв,общо идват към 170-180 лв,заслужава ли си да спестя 70-80 лв или да си взема първата за 255лв.?

В колата си имам прекарани кабели те са с марка Audison,има и прекаран доста сериозен + от акумулатора до багажника,но никъде не видях да има предпазител(бушон)аз ще си сложа,какъв да е и къде да го монтирам по близо до акум. или в другия край и колко ампера да е?

Готовия субуфер на Pioneer е с говорител TS-W303, който е по-слабичък от 309.

П.С. Това е бас каса:
Изображение

Потребителски аватар
Pokerstars
Автомобил: Audi A4 B7
Двигател: 2006

Мнениеот Pokerstars » Вто 13 сеп 2011 15:34

Взех си кутия* с бас Pioneer TS-W308D2 от тукhttp://www.ljclub.net/kutii/Pioneer12-308d2.jpg
сега какъв предпазител да сложа на + от акумулатора,на усилвателя са 2 х 25А?

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Вто 13 сеп 2011 16:11

Pokerstars написа:Взех си кутия* с бас Pioneer TS-W308D2 от тукhttp://www.ljclub.net/kutii/Pioneer12-308d2.jpg
сега какъв предпазител да сложа на + от акумулатора,на усилвателя са 2 х 25А?

Добър избор, Говорителя за парите си бива, а кутиите на Цецо са добре направени и добре настроен басрефлекс. Мисля, че има по 60А предпазители за силовия кабел.

Потребителски аватар
Pokerstars
Автомобил: Audi A4 B7
Двигател: 2006

Re: въпрос за музика-проблем

Мнениеот Pokerstars » Вто 11 окт 2011 18:12

И започнаха проблемите...всичко уж свързах както трябва до преди 4-5 дни си свиреше екстра,но говорителите които са на предните врати започнаха като усиля повече да квичат все едно дава някъде на късо,това само като усиля повече-те са свързани към цд-то-откачих ги,вързах ги към усилвателя и там си свирят без проблем.Оставих само тези на кората и баса,които се захранват от усилвателя,но след 10 мин свирене и те започнаха да...как да го кажа като дам повече жега почват да "плякат" и кривят звука-не са издухани!Проверих кабелите на пръв поглед изглеждат добре,може ли мизерия да прави цд-то?В друга тема съм писал как ми прави проблем с радиото!

p.p.Сега разбрах че това пръщене и пукане е само от дясно дори и да не е усилен звука се чува,дори когато слушам през USB се чува този шум все едно радио е пуснато но не на станция а само пука и шуми,май цд-то се избушва...

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”