Смяна на RCD300 с RNS510 MFD3 на Пасат Б6 2007
-
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Смяна на RCD300 с RNS510 MFD3 на Пасат Б6 2007
Честно да си призная не знам какво е версия F и дали съществува и дали не е просто предназначена за Америка или за Австралия или за Китай. Мога да ти изпратя телефон на човек, който продава такива навигации тук в България. Мойта първа я купих от него. След това взех и за племеника ми (за Туарег) и за още един човек. Доколкото знам сега цената е станала по евтина. Иначе аз мога да ти заредя който поскаш firmware. Имам всичко до 3980. Пращам ти телефона на лично съобщение.
-
- Автомобил:
- Двигател:
-
- Автомобил: Passat B8
- Двигател: ACDF 2019
Новата карта за БГ е супер, но лично взимам навигацията главно за извън Бг. Добра цена ли е 900лв за използвана, версия В, 2760 фърмуеър и 1г гаранция. Комплекта включва - антена, код, карти v7 и мануал
-
- Автомобил:
- Двигател:
bnick написа:Новата карта за БГ е супер, но лично взимам навигацията главно за извън Бг. Добра цена ли е 900лв за използвана, версия В, 2760 фърмуеър и 1г гаранция. Комплекта включва - антена, код, карти v7 и мануал
За да стигнеш до чужбината трябва да минеш през Гърция или Сърбия или Румъния. За там вече има карти! По принцип в тази за Източна Европа (за която е препратката) има най-новите данни на VW (всъщност каквото са купили от Navtec до Q4.2010) включително Италия, Словения, Австрия, Унгария и Чехия. Ако ще ходиш във Франция, Англия и скандинавските страни трябва тази карта с която идва твойта навигация (западна Европа). Там има по-нова версия 7.2 и сигурно ще излезне всеки момент в.8. RNS 510 може да работи и с двете карти "полу-едновременно" - едната е инсталирана перманентно на диска, а другата се поставя само когато е необходимо в DVD-то.
Ти обаче нямаш никакви проблеми, защото аз ще ти дам последните версии и на двата варианта записани на дискове.
Иначе цената от 900 лева тук на място е повече от добра. Моята навигация е купена преди 2 г. за 2000 лева и аз не съжалявам (тогава такива бяха цените). с нея съм минал 10000км в Гърция, Сърбия, Хърватско, Словения, Италия, Франция, Германия, Белгия, Австрия, Чехия, Унгария и 36000км в България. Добре е че има и документация (книжка) защото тя не е толкова лесно достъпна. Мога да ти дам да си преснимаш и такава на български език, която беше с моята предишна B6.
Последна промяна от pavel_andreev на Нед 25 сеп 2011 11:45, променено общо 1 път.
-
Благодаря за инфото. Като я взема ще пиша. Цената е отвън, понеделник ще звънна и на човека, на когото ми даде телефона, да видя и той какво предлага 

-
Този преходник ще ми трябва ли http://www.ebay.com/itm/RNS510-MFD3-rad ... 4cfa369d2c Виждам, а и четох че буксите са различни отзад и вероятно ще ми трябва или може и с побългаряване 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Според мен няма да трябва. Поне аз не съм слагал такова нещо. Мойте букси влезнаха без проблем. Чувал съм, че слагат такива на някой туарези защото там мястото зад навигацията е силно ограничено.
Какъв цвят са твойти букси, които идват от антените ?
От снимките виждам, че едната букса на RCD-то има завъртян шлиц, което означава, че ако куплунга от антените е сдвоен ще ти трябва такъв преход. Тези куплунзи е хубаво да не се трошат, защото лошият и непостоянен контакт и непостоянно прекъсване (по време на движение, дупки и т.н.) на това място се хваща трудно и води до много лошо работещо радио.
Какъв цвят са твойти букси, които идват от антените ?
От снимките виждам, че едната букса на RCD-то има завъртян шлиц, което означава, че ако куплунга от антените е сдвоен ще ти трябва такъв преход. Тези куплунзи е хубаво да не се трошат, защото лошият и непостоянен контакт и непостоянно прекъсване (по време на движение, дупки и т.н.) на това място се хваща трудно и води до много лошо работещо радио.
- eos
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
bnick написа:Този преходник ще ми трябва ли http://www.ebay.com/itm/RNS510-MFD3-rad ... 4cfa369d2c Виждам, а и четох че буксите са различни отзад и вероятно ще ми трябва или може и с побългаряване
Здрасти колега, на мен ще ми трябва такъв преходник, така че ако ще взимаш навигацията от същото място от което и преходника-поръчай го, ако не ти върши работа аз ще го купя на 100%
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”