Да така е, аз съм далечко от голфето....

ама правя сметка, англичаните дават много добри оферти например суб+ кутия+ усилвател+ кабели за усилвател за примерно 100 паунда или 199 паунда, гледах TSW121SPL + box+ Lanzar amp+ wiring kit = 199 GBP !!!! според мен е доста евтино като цена, само субовете на Pioneer например са с около 30-50 лв по евтини от Авител.... ама транспорт.... аз си мисля да поръчам нещо на промоция и с транспорта че дори и мито да ми треснат пак ще ми излезе по евтино отколкото да си го купя в БГ.....
Audiobahn, гледам са много готини, а аз искам да питам пак по темата, гледам че ги дават повече за затворени кутии.... наистина много са мощни и са супер дизайн.... та по повод дизайна.....
Виждали сте как някои хора обръщат субовете на обратно така че магнитите и задната част са извън кутията..... сега аз знам малко но чак толкова не знам, какви са + и - на такава инсталация.... щото аз се насочвам към Audiobahn точно с тази цел......
Иначе Alpine-a дето постнах малко по горе струва 150 GBP.....
Дръпнах целия каталог на Audiobahn 2005, страшен е ама се гледам програмата ми за кутии препоръчва "closed box"
Дайте технически съвет..... моля