Китайски СД-та
- Mario951
- Автомобил:
- Двигател:
Re: Китайски СД-та
Мога само 1 нещо със сигурност да кажа че в форуми музика не се избира! Отиваш до любимото ти "Техно" и там има всякакви от Нео-та,Санг-ове до средните класове Pioneer, Alpine. То от китаец до китаец никой не може да ти каже разликата, защото от личен опит с няколко китайски "далавери" мога да кажа че някои излизат читави, други не, но в крайна сметка не получаваш абсолютно нищо повече от това за което си плащаш и никои не бива да се заблуждава че ще открие топлата вода с копия и китаици. Иначе тея Неота ги гледах дават ги мижавите 4х25 и трябва да имаш предвид че това са някакви относителни стойности така че са доста доста слабички. Може би би било по-добре да се разтърсиш 2-ра употреба, но както си прецениш. Сега 1 приятел ми зае временно JVC KD-S6060 като това е модел от 2006-та и въпреки че е ползван страшно дълго време все още работи перфектно и оптиката му е без грешка.
-
- Автомобил: VW Golf 3
- Двигател: ABD 1994
Лично на мен ми е нужно такова, защото старото ми не чете мп3, дисплея не работи и от 2 седмици не пуска сигнал към усилвателя.
Та ми трябва само да е с флашка - не ми трябва да е много силно. :-)

- radi_nrj
- Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
- Двигател: AEL ALH
Лично за мен тия 40-50лв дето ще ги дадеш за това китайче има 90% шанс да стане така, че все едно да ги хвърлиш в печката. Някои от тия работят с години, но по-често седята абонати на сервизите.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”