Въпрос относно навигация Sygic за андроид

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Stoyanov_Vw
Автомобил: Golf Mk4
Двигател: 1.9 TDI AHF

Re: Въпрос относно навигация Sygic за андроид

Мнениеот Stoyanov_Vw » Сря 18 фев 2015 16:44

Колеги, пиша тук, зада не отварям нова тема. Предлагат ми навигация Waytec x920 съответно с програма Sigic версия: V3.6.E071.26. При първи оглед на навигацията забелязвам, че както софтуера, така и картите на него са доста стари. Има ли начин да се обновят, или няма смисъл да взимам тази навигация понеже сегашните са от 2009 и общо взето няма доста неща :no

Потребителски аватар
i.e.i
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот i.e.i » Сря 18 фев 2015 17:00

Може да сложиш и карти и програма

Потребителски аватар
Съмнителният
Автомобил: Bora 4 motion
Двигател: BDE 2002

Мнениеот Съмнителният » Сря 18 фев 2015 17:02

Да използвам и аз темата за въпрос - имам Sygic version 14.7.7 на Самсунг Нот 3. Платих си и я инсталирах. Но от 10 дни при опит за пускането й, ми дава съобщение Sygic спря. На какво може да се дължи този проблем?

Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот LILO&STICH » Пет 27 фев 2015 12:29

Преинсталирай

georgi_1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот georgi_1986 » Пет 27 фев 2015 12:39

Колеги до колко мога да вярвам на показанието за скорост на sygic-a? Защото има голямо отклонение спрямо километража. С по-големи гуми сам и километража показва по-малко спрямо gps скоростта на sygic. При 100km/h по километраж, то при sygic-a е 105km/h, при 200km/h разликата вече е 10km/h.

Потребителски аватар
Snuupy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snuupy » Пет 27 фев 2015 13:16

Преди ползвах Sygic и бях що-годе доволен... iGo за андроид е пълна боза, отвратителен интерфейс и навигация. Garmin съм ползвал последно на Symbian.... Сега ползвам Google Maps, супер доволен съм, адски бърза, намира абсолютно всичко - блокове, улици, села, градове, без засечка + Антирадар от Google Play ми е най-удачния вариант!

Потребителски аватар
Golf_Gogo
Автомобил: Passat Alltrack B8 + Golf 4
Двигател: 2_0 TDI DFCA + 1_6 16V BCB

Мнениеот Golf_Gogo » Пет 27 фев 2015 14:40

Колега Snuupy, Google Maps-а иска мобилен интернет по спомен, нали така? И можеш ли да ме ориентираш горе-долу колко трафик генерира? И каква минимална скорост иска за нормална работа? Че наистина той е най-точен и актуален ...

Потребителски аватар
Snuupy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snuupy » Пет 27 фев 2015 14:49

Golf_Gogo написа:Колега Snuupy, Google Maps-а иска мобилен интернет по спомен, нали така? И можеш ли да ме ориентираш горе-долу колко трафик генерира? И каква минимална скорост иска за нормална работа? Че наистина той е най-точен и актуален ...

То ти иска интернет колкото да имаш по-точно местоположение. Картата е предварително изтеглена. Интернета е само и единствено за теглене на ъпдейти по трафика, по-точно местоположение. Почти нищо не ми хаби от мобилния интернет. Честно казано повече избягвам да отварям Фейсбук, той гълта повече от всичките ми приложения взети накуп...

Потребителски аватар
Golf_Gogo
Автомобил: Passat Alltrack B8 + Golf 4
Двигател: 2_0 TDI DFCA + 1_6 16V BCB

Мнениеот Golf_Gogo » Пет 27 фев 2015 15:36

Хммм ... със спрени мобилни данни и Wi-Fi, като се опитам да му задам маршрут и ми реве, че няма достъп до интернет. Същата работа и като се опитам да променя някои настройки. Може би все пак иска достъп до интернет, но не генерира някакъв сериозен трафик? Или просто въпрос на настройка?

Потребителски аватар
Snuupy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Snuupy » Пет 27 фев 2015 17:08

Golf_Gogo написа:Хммм ... със спрени мобилни данни и Wi-Fi, като се опитам да му задам маршрут и ми реве, че няма достъп до интернет. Същата работа и като се опитам да променя някои настройки. Може би все пак иска достъп до интернет, но не генерира някакъв сериозен трафик? Или просто въпрос на настройка?

Като си взема колата от боя, една седмица ще я ползвам до работа и обратно и ще ви кажа за тази една седмица колко МБ ми е взело. :th_up

Потребителски аватар
Piqndurnik
Автомобил: Passat Variant
Двигател: CBAB 2010

Мнениеот Piqndurnik » Пон 02 мар 2015 12:07

Navfree

Потребителски аватар
dlug
Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
Двигател: AVB

Мнениеот dlug » Сря 04 мар 2015 12:29

Golf_Gogo написа:Хммм ... със спрени мобилни данни и Wi-Fi, като се опитам да му задам маршрут и ми реве, че няма достъп до интернет. Същата работа и като се опитам да променя някои настройки. Може би все пак иска достъп до интернет, но не генерира някакъв сериозен трафик? Или просто въпрос на настройка?

При задаване на маршрут трябва да има достъп до интернет. След като веднъж е заредила картата може да се спре достъпа до нет и да се остави само GPS-a и ще те води по маршрута. При спрян нет обаче няма да може да прави промени по маршрута (ако примерно се отклониш от начертания маршрут няма да може да го опресни и да намери алтернативен)
P.S. Това го играх при едно прибиране от Гърция, щот тук трафика на нета може да е нищожен, ама навън ми е скъп и си заредих картата на WiFi, после го спрях и те така...

realprofesora
Автомобил: GolfIII
Двигател:

Мнениеот realprofesora » Сря 04 мар 2015 12:59

Хело колеги, на телефона си ползвам IGO Izrael ver. 9.6.29 (има я в Замунда). Намира ми улици в София които дори не баха асфалтирани. Изключително съм доволен. С нея съм ходил и до Норвегия. Колкото до Гугъл мапс , без интернет просто забравете.

orlin4ooo
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот orlin4ooo » Сря 04 мар 2015 13:28

Аз съм малко песимист за google maps че папал малко трафик - само за да те локира къде се намираш първоначално си хапва няколко MB. Аз лично от Sygic съм много доволен. Също така и Waze не е лош вариант - от София до Бургас 2MB трафик.

georgi_1986
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот georgi_1986 » Чет 09 юли 2015 10:55

Здравейте, как се инсталира кракнат SYGIC на андроид? Преди време бях намерил една тема в бг форум и се описваше стъпка по стъпка но сега не го намирам. Мерси предварително

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”