Въпрос относно навигация Sygic за андроид
- Stoyanov_Vw
- Автомобил: Golf Mk4
- Двигател: 1.9 TDI AHF
Re: Въпрос относно навигация Sygic за андроид
Колеги, пиша тук, зада не отварям нова тема. Предлагат ми навигация Waytec x920 съответно с програма Sigic версия: V3.6.E071.26. При първи оглед на навигацията забелязвам, че както софтуера, така и картите на него са доста стари. Има ли начин да се обновят, или няма смисъл да взимам тази навигация понеже сегашните са от 2009 и общо взето няма доста неща 

- Съмнителният
- Автомобил: Bora 4 motion
- Двигател: BDE 2002
Да използвам и аз темата за въпрос - имам Sygic version 14.7.7 на Самсунг Нот 3. Платих си и я инсталирах. Но от 10 дни при опит за пускането й, ми дава съобщение Sygic спря. На какво може да се дължи този проблем?
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
Преинсталирай
-
- Автомобил:
- Двигател:
Колеги до колко мога да вярвам на показанието за скорост на sygic-a? Защото има голямо отклонение спрямо километража. С по-големи гуми сам и километража показва по-малко спрямо gps скоростта на sygic. При 100km/h по километраж, то при sygic-a е 105km/h, при 200km/h разликата вече е 10km/h.
Преди ползвах Sygic и бях що-годе доволен... iGo за андроид е пълна боза, отвратителен интерфейс и навигация. Garmin съм ползвал последно на Symbian.... Сега ползвам Google Maps, супер доволен съм, адски бърза, намира абсолютно всичко - блокове, улици, села, градове, без засечка + Антирадар от Google Play ми е най-удачния вариант!
- Golf_Gogo
- Автомобил: Passat Alltrack B8 + Golf 4
- Двигател: 2_0 TDI DFCA + 1_6 16V BCB
Колега Snuupy, Google Maps-а иска мобилен интернет по спомен, нали така? И можеш ли да ме ориентираш горе-долу колко трафик генерира? И каква минимална скорост иска за нормална работа? Че наистина той е най-точен и актуален ...
Golf_Gogo написа:Колега Snuupy, Google Maps-а иска мобилен интернет по спомен, нали така? И можеш ли да ме ориентираш горе-долу колко трафик генерира? И каква минимална скорост иска за нормална работа? Че наистина той е най-точен и актуален ...
То ти иска интернет колкото да имаш по-точно местоположение. Картата е предварително изтеглена. Интернета е само и единствено за теглене на ъпдейти по трафика, по-точно местоположение. Почти нищо не ми хаби от мобилния интернет. Честно казано повече избягвам да отварям Фейсбук, той гълта повече от всичките ми приложения взети накуп...
- Golf_Gogo
- Автомобил: Passat Alltrack B8 + Golf 4
- Двигател: 2_0 TDI DFCA + 1_6 16V BCB
Хммм ... със спрени мобилни данни и Wi-Fi, като се опитам да му задам маршрут и ми реве, че няма достъп до интернет. Същата работа и като се опитам да променя някои настройки. Може би все пак иска достъп до интернет, но не генерира някакъв сериозен трафик? Или просто въпрос на настройка?
Golf_Gogo написа:Хммм ... със спрени мобилни данни и Wi-Fi, като се опитам да му задам маршрут и ми реве, че няма достъп до интернет. Същата работа и като се опитам да променя някои настройки. Може би все пак иска достъп до интернет, но не генерира някакъв сериозен трафик? Или просто въпрос на настройка?
Като си взема колата от боя, една седмица ще я ползвам до работа и обратно и ще ви кажа за тази една седмица колко МБ ми е взело.

- Piqndurnik
- Автомобил: Passat Variant
- Двигател: CBAB 2010
- dlug
- Автомобил: Passat B5.5 2003 1.9 TDI
- Двигател: AVB
Golf_Gogo написа:Хммм ... със спрени мобилни данни и Wi-Fi, като се опитам да му задам маршрут и ми реве, че няма достъп до интернет. Същата работа и като се опитам да променя някои настройки. Може би все пак иска достъп до интернет, но не генерира някакъв сериозен трафик? Или просто въпрос на настройка?
При задаване на маршрут трябва да има достъп до интернет. След като веднъж е заредила картата може да се спре достъпа до нет и да се остави само GPS-a и ще те води по маршрута. При спрян нет обаче няма да може да прави промени по маршрута (ако примерно се отклониш от начертания маршрут няма да може да го опресни и да намери алтернативен)
P.S. Това го играх при едно прибиране от Гърция, щот тук трафика на нета може да е нищожен, ама навън ми е скъп и си заредих картата на WiFi, после го спрях и те така...
-
- Автомобил: GolfIII
- Двигател:
Хело колеги, на телефона си ползвам IGO Izrael ver. 9.6.29 (има я в Замунда). Намира ми улици в София които дори не баха асфалтирани. Изключително съм доволен. С нея съм ходил и до Норвегия. Колкото до Гугъл мапс , без интернет просто забравете.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Аз съм малко песимист за google maps че папал малко трафик - само за да те локира къде се намираш първоначално си хапва няколко MB. Аз лично от Sygic съм много доволен. Също така и Waze не е лош вариант - от София до Бургас 2MB трафик.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте, как се инсталира кракнат SYGIC на андроид? Преди време бях намерил една тема в бг форум и се описваше стъпка по стъпка но сега не го намирам. Мерси предварително
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”