как да изключа това двд ?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
kole7o
Автомобил: VW PASSAT B6
Двигател: BKP

Re: как да изключа това двд ?

Мнениеот kole7o » Пет 10 май 2013 21:25

Плеъра наистина май не се изключва(и аз не съм намерил начин), но според мен няма нужда да се слага копчета и тем подобни истории, след като по принцип буксата на захранването му има възможност да се свърже, само с разместване на кабелите, така че като дръпне ключа и да изгасва.Това е и моя съвет :th_up

Потребителски аватар
Bai Sando
Автомобил: Audi A 3
Двигател: 2000 TDI 2006г

Мнениеот Bai Sando » Пет 10 май 2013 21:48

Е той май със старт бутон беше...ключ,нема :gruebel

Потребителски аватар
refresh4o
!!!ИЗМАМНИК!!!
Автомобил: VW POLO B5188PP
Двигател: AEX 1996

Мнениеот refresh4o » Пет 10 май 2013 22:39

бат сандо имам и ключ и старт бутон :mrgreen ще направя както казваш и ще сложа ключе на червения, по принцип съм ги свързал жълт и червен, за да има винаги ток за радиото, при старото нямах проблем ама той можеше поне да се изключва :mhihi за какво струват толкова много тея неща като нямат най-тъпото копче... ама никак не съм привърженик на копчета по таблото... имам едно копче за реотаните отзад резервно май него ще го направя като цък ключе, поне има място свободно за него и няма да е грозно :beer живи и здрави!
п.п при изкл. на демо режима с бутона за спиране на звука изгасват копчетата, но дисплея отстава пусант в меню.
ЖИВИ И ЗДРАВИ!

Потребителски аватар
wishsalor
Автомобил: Passat B5 variant x2
Двигател: AFN 97-98
Контакти:

Мнениеот wishsalor » Пон 13 май 2013 21:43

На примерната снимка ясно се вижда, че има копче SRC, на което кристално ясно е обозначено, че като го задържиш уреда се изключва. Демото за което говориш също има изключване, от копчето за МОДЕ или №6 което се пада. Иска четене на менюъла...не е като да ги няма.
Друг е момента, ако за сефте имаш Пайниър....

Потребителски аватар
kole7o
Автомобил: VW PASSAT B6
Двигател: BKP

Мнениеот kole7o » Пон 13 май 2013 22:05

wishsalor написа:На примерната снимка ясно се вижда, че има копче SRC, на което кристално ясно е обозначено, че като го задържиш уреда се изключва. Демото за което говориш също има изключване, от копчето за МОДЕ или №6 което се пада. Иска четене на менюъла...не е като да ги няма.
Друг е момента, ако за сефте имаш Пайниър....

... и бутоните остават да светят.Малко не доизмислено е настина при този модел на Пайнер.

Потребителски аватар
wishsalor
Автомобил: Passat B5 variant x2
Двигател: AFN 97-98
Контакти:

Мнениеот wishsalor » Пон 13 май 2013 23:05

Не случайно упоменавам че има копче което изключва демото(бутоните които остават да светят), друг е момента ако неволно си вързал димера и имаш ДРЛ....което пак се премахва от меню func-dimmer-off
Мога още хиляда дяволии да измисля ама на теб чете ли ти се ??
Последното е скрито меню и се изкарва като задържиш бутона Функ или някой от настройващите-не съм чел менюъла.
Явно има начин.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”