Върни на мястото му кабела за антената в буксата на радиото.Откачи другия край на кабела който влиза в антената.Към този край прикачи едно парче някакъв кабел.Ако хващаш адио по този начин, друга работеща антена ти решава проблема.Ако не хващаш радио по този начин, друга антена не решава проблема.
И като даваш линкове, снимки и др., нека да е на Английски.Тоз Немски е гаден!
Проблем с радио ( антена ) Пасат Б5.5
- Курт Деликуртев
- предупреждение за БАН
- Автомобил: Passat Variant 2001
- Двигател: AWT
Re: Проблем с радио ( антена ) Пасат Б5.5
Иван, прозвънявал съм от буксата до радиото до антената горе, няма връзка, но разкачих един куплунг под кората отзад горе и до там имам връзка!
Значи купувам антената.
Пък ако ми трябва някакъв преходник ще си го купя в България! Благодаря ти,приятел.
Значи купувам антената.
Пък ако ми трябва някакъв преходник ще си го купя в България! Благодаря ти,приятел.
-
- Автомобил: VW Passat B 5
- Двигател: AMX 2004 4Moution
Малко и аз да повдигна старата тема за тези антени. Пасата ми е 2004г. комби 2.8 автоматик 4 моушън. колата има медия RNS MFD, имала е стойка за телефон от която седят две видий и малко пластмаса пред разпад. незнам дали работи навигацията защото изписва че СД е дефектно, радиото лови станций само в града и звука е отврат яко без никакво качество. Както колегата е снимал, пробвах с мултицет на изхода на тази антена, но нямам никакво напрежение. От всичко прочетено до тук така и не ми стана ясно по кой адеба кабел върви това захранване за антената на покрива. пробвах със друго радио не оригинално и му пуснах захранване с допълнително фантомно захранване и никакъв резултат. дайте идеи как да го преборя тоя проблем.
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
Нова антена с усилвател ще помогне.
-
- Автомобил: VW Passat B 5
- Двигател: AMX 2004 4Moution
MamaMy написа:Нова антена с усилвател ще помогне.
Написал си е си около Плевен, да направим някоя проба ако си с оригинално радио.
- MamaMy
- Автомобил: Galaxy
- Двигател: AUY 2003г
Нищо против нямам, но съм с някакво боклукчаво СД Сони. Не съм го слагал аз. Така взех Галаксито. Аз единствено се пробвах да сменя говорителите, но ефекта беше слаб. Толкова си може Сонито. Аз така или иначе почти не го пускам. Знам, че едно кабелче с букса като 9в батерия виси до заден десен прозорец. Това била букса за антената. Не знам оригинално ли е или някой нещо е творил, но лови криво ляво.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”