Колата е много добра..напълно запазена и ние сме втори собственици. Двигателя е на 118 000 км, като 20 000 са навъртяни от нас.
Тонколоните в таблото са Pioneer, много съм доволен от тях (30 лв). Преди бях с оригиналните някакви немски боклуци, които като усилих и мембраните им се скъсаха. Sang-a ще се сменя в най-скоро време с плеър от по-висок клас. В багажното отделение мястото за елипси го знам перфектно, в комбито на един приятел слагахме такива, но като връщахме пластмасите обратно не знам какво стана но след това почна много да трака отзад..то сега че си тракат тракат, ама неговите после тракаха много и не искам да рискувам да отварям там...Утре ще видя едната тонколона, която посочих по-горе и ако ми хареса звученето й ще я взема, пък каквото ще да става :D както казах няма да правя дискотека просто искам да има по-добра акустика и баланс на звука. Но да попитам, колоната е с 2 кабела червен и черен кой къде отива ? и откъде най-лесно мога да ги прекарам към CD-то? от багажника по праговоте до таблото добре...но след това ?!

Идеи за музика в колата ?
-
- Автомобил: VW Passat b3
- Двигател: 1.8 90HP
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”