Съвети за свързване и говорител! - Финални снимки :)

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
stefi_pavlov
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот stefi_pavlov » Нед 13 май 2007 21:22

Koksan написа:Въпросът е .... че неискам да режа заданата кора! Колоните отпред са си доста добри! Плаъера също .... а и 10 диска отзад заместват един МП3 диск та са и повече! Просто искам да се чува някакъв звук и отзад ... нещо компактно да е и да свири чистичко! Защотто смея да твърдя че в тази си комбинацжия предните колони са направо върха за мен!
добре аз да питам защо неиска6 да режеш кората????като чели след време ще махнеш музиката и ще я върнеш в начлното състояние.нали всеки прави подобрения с цел за по добре.за вко ти е да ги маха6 след това.режеш слага6 и там си остават

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Пон 14 май 2007 12:21

Колеги да се похваля вече! :)
Значи Купих си гореспоменатият говорител понеже случайно разбрах че в Плевен има магазин на Конрад на 200м от нас! :) Та купих го, обаче не ми хареса как свири, явно касетофончето му подаваше слабичко и беше прекалено тихичък! Вадеше много стабилен и плътен бас и с един усилвател щеше да стане перфектно! Но аз нямах време да се занимавам с такива подобрения! :) Един Приятел си беше купил 3 дена преди това едни колонки от същият магазин на скромната цена от 19,56 трилентови с бая големи магнитчета! Та слойих моят касетофон към неговите колони и свиреха повече от прекрасно за мен, при което се върнах в магазина и направих един бартер за 2 такива! :) Намерих си една антична колона мисля от едно време ... ирязах една дупка на нея и разширих основната за да събера и двата говорителя! Сега свири ... превъзходно от моя гледна точка! Тези дни ще направя няколко снимчици да видите каква МИНИ Касичка се получи! :)
ИСКАМ ДА БЛАГОДАРЯ ЗА ВСИЧКИ МНЕНИЯ! НАИСТИНА МИ ПОМОГНАХТЕ! :)
П.П. Очаквайте снимки :P

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Съб 19 май 2007 16:02

Ето ги и обещаните снимки! :)
с педя съм показал колко е голяма касичката :) ... май около 35см даже са много :)
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение
Изображение

Uneek
Автомобил: 1998 VW Polo Variant
Двигател: APQ

Мнениеот Uneek » Съб 19 май 2007 16:11

Е това като сложиш кората отгоре чува ли се нещо :?

Потребителски аватар
Koksan
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Koksan » Съб 19 май 2007 16:24

Нямаш си на идея колко! Тия колонки впреки че са за 19,56лв свирят като за световно! :) Аз съм супер доволен! А и вадят доста хубав и плътен бас! :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”