Защо Голф 3 няма място за задни говорители(кората на багажни
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
И аз много се колебая дали да режа кората... Имам говорители във всяка врата, но отзад са оригиналните, а те свирят много зле. Мисля да си оставя само предните и пищялките в талбото и да взема едни елипси за отзад. Само че много ми е жал за чистак новата черна коричка:( Ама май май ще играе ножа, няма как.
-
- Автомобил:
- Двигател:
Ето какво направих в един приятелски голф 3,от друг форум е извадката:
Инсталацията е пример за една доста бюджетна система,която за моя изненада засвири доста добре.
Отпред:Херцо-вете за 65 лв+оригиналните пищялки на Голфа.
Отзад в багажника: 10'' с неизвестна марка с китайски произход от Конрад за 23 лева,двунамотков,в кутия около 35 литра,на 2 ома.
Плеър: Пайнер 5600MP,задните му канали са на бридж на 2 ома (ДА,може,не се чудете,пише че така вади 70W RMS,според мен са около 50).Предната линия е на HPF на 50Hz,LPF му е на 125Hz.
Свири плътно и силно,донякъде качествено,разбира се налягането е доста слабо,няма усилвател все пак.
За парите си е перфектно,а и не сме рязали или сменяли задната кора.Аз съм против слагането на кори от ПДЧ и подобни материали на мястото на оригиналната.
Инсталацията е пример за една доста бюджетна система,която за моя изненада засвири доста добре.
Отпред:Херцо-вете за 65 лв+оригиналните пищялки на Голфа.
Отзад в багажника: 10'' с неизвестна марка с китайски произход от Конрад за 23 лева,двунамотков,в кутия около 35 литра,на 2 ома.
Плеър: Пайнер 5600MP,задните му канали са на бридж на 2 ома (ДА,може,не се чудете,пише че така вади 70W RMS,според мен са около 50).Предната линия е на HPF на 50Hz,LPF му е на 125Hz.
Свири плътно и силно,донякъде качествено,разбира се налягането е доста слабо,няма усилвател все пак.
За парите си е перфектно,а и не сме рязали или сменяли задната кора.Аз съм против слагането на кори от ПДЧ и подобни материали на мястото на оригиналната.
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Хммм, и аз отпред съм с херцовете за 65лв + оригиналните пищялки. Отзад във вратите сложих оригиналните говорители от предните врати-свирят ужасно. Замислям се за едни елипси на Blaupunkt за 69лв, един авер си взе такива и свирят много добре. Естествено ще разкарам говорителите отзад, да не тежат
Мп3-то е старичко - Sony 22S, но свири прилично за парите си.

Мп3-то е старичко - Sony 22S, но свири прилично за парите си.
- Wish_Master
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”