Музиката ми

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Вто 31 юли 2007 16:31

"Ах да имах чук, един вълшебен чук,на лошите на пук ......."
Абе тука се напълни от спам теми и пишкомерци... контрол и дисциплина требе!

Бтв... я да видим кой не е чел приказката за 1001те вата http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=14841

Потребителски аватар
_DIESEL_POWER_
Автомобил: Golf GTI
Двигател: 300++hp

Мнениеот _DIESEL_POWER_ » Нед 05 авг 2007 19:47

XPLOD119 написа:Не знам какво против имате сони но аз съм много доволен един приятел си взе pioneer ts-w306dvc е резултатът беше че моя бас свири повече

Xaxaxa-xa :lol: що ли аз имам един авер с 2х12" сони и моя свири усезаемо по-силно и с по-малко изкривявания единствено сонито е с по-мек бас.

Потребителски аватар
gotin_83
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот gotin_83 » Съб 11 авг 2007 3:04

Браво пич много яко си го направил и аз съм за сони.Тези които говорят така обикновенно са с СД пайнер,усилвател-тъндър и говорители-херц.Затова никога няма да оценят истинския звук. :wink:

Потребителски аватар
Kartala
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kartala » Съб 11 авг 2007 9:12

gotin_83 написа:Браво пич много яко си го направил и аз съм за сони.Тези които говорят така обикновенно са с СД пайнер,усилвател-тъндър и говорители-херц.Затова никога няма да оценят истинския звук. :wink:

да бе вярвай си че сме с тъндър и т.н :lol: :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
madcap
Кенанския лъв
Автомобил: 1990 VW Golf 2
Двигател: APP turbo
Контакти:

Мнениеот madcap » Нед 12 авг 2007 3:42

Бе важното да свиро добре, и да е красиво, дали е Сони, Пайнер, Елит Нео, пука ми, ти го направи как си трябва пак ще свири, и най вече ще оглушавате :wink:

Потребителски аватар
XPLOD119
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: Asz 2005г

Мнениеот XPLOD119 » Вто 14 авг 2007 13:07

gotin_83 написа:Браво пич много яко си го направил и аз съм за сони.Тези които говорят така обикновенно са с СД пайнер,усилвател-тъндър и говорители-херц.Затова никога няма да оценят истинския звук. :wink:
Макар че ме защити не мога да нагрубя който и да било защото всеки си има глава на раменете

Потребителски аватар
XPLOD119
Автомобил: Seat Ibiza
Двигател: Asz 2005г

Мнениеот XPLOD119 » Вто 14 авг 2007 13:09

Всеки си има предпочитания аз съм със Сони не само в колата и в къщата както аз съм почитател на тази марка така и баща ми

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Вто 14 авг 2007 15:56

madcap написа:Бе важното да свиро добре, и да е красиво, дали е Сони, Пайнер, Елит Нео, пука ми, ти го направи как си трябва пак ще свири, и най вече ще оглушавате :wink:

Просто при марката Sony както и каквото да правиш звука ще "блестящ" .
И най-вече ще углушавате от страшните високи честоти който вади плеера :twisted:

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Вто 14 авг 2007 16:01

XPLOD119 написа:Всеки си има предпочитания аз съм със Сони не само в колата и в къщата както аз съм почитател на тази марка така и баща ми

Една препоръка разкарай всичко що е Сони от колата си и го замени със "Hertz" ,а относно плеера също "Delete" и му слагаш Alpine или Clarion и тогава ще видиш за какво иде реч от качествен звук ;) Просто съвет колега ,просто съвет .

Потребителски аватар
bleggy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bleggy » Пон 20 авг 2007 14:43

HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS Fuck all of you HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS

Потребителски аватар
bleggy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bleggy » Пон 20 авг 2007 14:45

ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD
SONY SONY SONY

Потребителски аватар
vasstop
Гадфадъ'
Гадфадъ'
Автомобил: Golf 2 syncro
Двигател: 1P 1990
Контакти:

Мнениеот vasstop » Пон 20 авг 2007 19:18

bleggy,
За тези си постове имаш ограничение по едно мнение на ден за една седмица.
При повторен случай ще последва бан.

Потребителски аватар
ChernoGTI
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ChernoGTI » Вто 21 авг 2007 4:09

аз съм с касетофон Грундиг и елипси пайнер ама поостарял модел :idea:
айде нападнете и мене за дето нямам музика за сума пари :idea:
човека поиска мнение а не нападки някакви...
да бяхте казали по-меко "можеше и по-добре" някак си....
вие тей му натъртихте че сигурно ся ще си направи харакири за дето е зел сони.....
П.С.а да и за допълнение към моята музика върви дискмен СОНИ и фабричните колонки на таблото на ФВ...
а линчувайте ме

Потребителски аватар
montisin
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот montisin » Нед 26 авг 2007 9:52

на тазгодишното изложение колко съм се смял на един джип "не на самия джип де а на музиката в него" всичко вътре беше на сони отзад 2x15-ки и момчетата които го представяха бяха много надъхани видяхаме че гледам с надсмешка и веднага ела да видиш са кво става сядам аз отзад и пичовете почнаха да се офертират коя песен да ми пуснат та накрая един бас-тест слушам аз и не вярвам на очите си 2x15-ки да извадят мега твърд бас които не прави никво налягане аз съм с музиката от гаража ми и направо ми разбива камъните в бъбреците незнам мое лично мнение сони&кар аудио се едно огън и вода !

Потребителски аватар
amonev
Автомобил:
Двигател:

...

Мнениеот amonev » Вто 28 авг 2007 18:54

Аз съм с ето това: http://www.vbox7.com/play:54aee8ff ... купено за 200 лева, в състояние като излязло от магазина. Какво повече да искам за една средностатистическа откъм финансова страна музичка :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”