"Ах да имах чук, един вълшебен чук,на лошите на пук ......."
Абе тука се напълни от спам теми и пишкомерци... контрол и дисциплина требе!
Бтв... я да видим кой не е чел приказката за 1001те вата http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=14841
Музиката ми
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
madcap написа:Бе важното да свиро добре, и да е красиво, дали е Сони, Пайнер, Елит Нео, пука ми, ти го направи как си трябва пак ще свири, и най вече ще оглушавате
Просто при марката Sony както и каквото да правиш звука ще "блестящ" .
И най-вече ще углушавате от страшните високи честоти който вади плеера

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
XPLOD119 написа:Всеки си има предпочитания аз съм със Сони не само в колата и в къщата както аз съм почитател на тази марка така и баща ми
Една препоръка разкарай всичко що е Сони от колата си и го замени със "Hertz" ,а относно плеера също "Delete" и му слагаш Alpine или Clarion и тогава ще видиш за какво иде реч от качествен звук

- bleggy
- Автомобил:
- Двигател:
HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS Fuck all of you HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS HATERS
- bleggy
- Автомобил:
- Двигател:
ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD ITS ABOUT TO XPLOD
SONY SONY SONY
SONY SONY SONY
- ChernoGTI
- Автомобил:
- Двигател:
аз съм с касетофон Грундиг и елипси пайнер ама поостарял модел
айде нападнете и мене за дето нямам музика за сума пари
човека поиска мнение а не нападки някакви...
да бяхте казали по-меко "можеше и по-добре" някак си....
вие тей му натъртихте че сигурно ся ще си направи харакири за дето е зел сони.....
П.С.а да и за допълнение към моята музика върви дискмен СОНИ и фабричните колонки на таблото на ФВ...
а линчувайте ме

айде нападнете и мене за дето нямам музика за сума пари

човека поиска мнение а не нападки някакви...
да бяхте казали по-меко "можеше и по-добре" някак си....
вие тей му натъртихте че сигурно ся ще си направи харакири за дето е зел сони.....
П.С.а да и за допълнение към моята музика върви дискмен СОНИ и фабричните колонки на таблото на ФВ...
а линчувайте ме
- montisin
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
на тазгодишното изложение колко съм се смял на един джип "не на самия джип де а на музиката в него" всичко вътре беше на сони отзад 2x15-ки и момчетата които го представяха бяха много надъхани видяхаме че гледам с надсмешка и веднага ела да видиш са кво става сядам аз отзад и пичовете почнаха да се офертират коя песен да ми пуснат та накрая един бас-тест слушам аз и не вярвам на очите си 2x15-ки да извадят мега твърд бас които не прави никво налягане аз съм с музиката от гаража ми и направо ми разбива камъните в бъбреците незнам мое лично мнение сони&кар аудио се едно огън и вода !
- amonev
- Автомобил:
- Двигател:
...
Аз съм с ето това: http://www.vbox7.com/play:54aee8ff ... купено за 200 лева, в състояние като излязло от магазина. Какво повече да искам за една средностатистическа откъм финансова страна музичка 

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”