lav4o79 написа:malolitrajkata написа:mafiacartel написа:Колега и колеги заебете ти ги тия Sony-та . Абе хора търсете качеството погледнете малко и към "Clarion" пуснаха им на пазара новите модели за по 250 лв бройката и свиряд десетки хиляди пъти по КАЧЕСТВЕНО от тази ЦИГАНСКА мечта "Sony" при което от високи честоти и калпава механика просто да ти бръмне главата несе заблуждавайте и неси давайте парите за глупости. Послушайте ме и няма да згрешите и все пак това си е ваше мнение неискам с моите думи да ви карам да купувате дадена стока ,а просто да ви насоча към нещо КАЧЕСТВЕНО.
извинявам сеза офф-фа ,но не се сдържах
едно надсвирване а?![]()
ти с кой модел на тази марка си?колко време го имаш за да казваш колко издържали или просто и ти си чул заучената фраза,че сони не били добри и си решил да я споделиш със съфорумците?
и още едно въпросче.а то е: кога си имал сони и си останал недоволен?
(нищо лично)
Колега добре разбирам те засегнал си се от това че говоря така и за твоя плеер. Значи според теб щом има USB е читав хммм а защо ли на Накамичито неслагат такива простотий нищо че на външен вид в супер ГРОЗЕН . Виж колега и аз преди време бях на същото мнение точно като теб и аз си имах Сони и аз много му се кефих бях неук докато лека полека невзех да се интересувам от другите марки от тяхното звучене и тъй нататак. В момента работя в озвучителен център в който съм монтирвал и правил съпоставка между доста плеери вклиучително и марката "Sony" е брат какво да ти кажа просто разликата в качеството спрямо другите (Алпайн , Кларион ,Пайнер, Kenwood ...) е доста по ниска . Казваш когато имало яки колони звучало добре ок добре нека и аз да кажа нещо вземи на тези яки колони вържи един друг читав плеер като този който препорачах "Clarion" послушай го на Bass "0" Treeble "0" без Loud задължително нека CD-то да е с песни с формат "FLAC" а не гадното "Мp 3" и после вкючи "Sony" със същите настройки и "CD" и ще видиш каква е огромна разкиката в качеството между плеерите. Нямам какво да кажа повече.