Какъв mp3 да си взема

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Пет 10 авг 2007 18:23

lav4o79 написа:
malolitrajkata написа:
mafiacartel написа:Колега и колеги заебете ти ги тия Sony-та . Абе хора търсете качеството погледнете малко и към "Clarion" пуснаха им на пазара новите модели за по 250 лв бройката и свиряд десетки хиляди пъти по КАЧЕСТВЕНО от тази ЦИГАНСКА мечта "Sony" при което от високи честоти и калпава механика просто да ти бръмне главата несе заблуждавайте и неси давайте парите за глупости. Послушайте ме и няма да згрешите и все пак това си е ваше мнение неискам с моите думи да ви карам да купувате дадена стока ,а просто да ви насоча към нещо КАЧЕСТВЕНО.

извинявам сеза офф-фа ,но не се сдържах
едно надсвирване а? :roll:
ти с кой модел на тази марка си?колко време го имаш за да казваш колко издържали или просто и ти си чул заучената фраза,че сони не били добри и си решил да я споделиш със съфорумците?
и още едно въпросче.а то е: кога си имал сони и си останал недоволен?
(нищо лично)

Колега добре разбирам те засегнал си се от това че говоря така и за твоя плеер. Значи според теб щом има USB е читав хммм а защо ли на Накамичито неслагат такива простотий нищо че на външен вид в супер ГРОЗЕН . Виж колега и аз преди време бях на същото мнение точно като теб и аз си имах Сони и аз много му се кефих бях неук докато лека полека невзех да се интересувам от другите марки от тяхното звучене и тъй нататак. В момента работя в озвучителен център в който съм монтирвал и правил съпоставка между доста плеери вклиучително и марката "Sony" е брат какво да ти кажа просто разликата в качеството спрямо другите (Алпайн , Кларион ,Пайнер, Kenwood ...) е доста по ниска . Казваш когато имало яки колони звучало добре ок добре нека и аз да кажа нещо вземи на тези яки колони вържи един друг читав плеер като този който препорачах "Clarion" послушай го на Bass "0" Treeble "0" без Loud задължително нека CD-то да е с песни с формат "FLAC" а не гадното "Мp 3" и после вкючи "Sony" със същите настройки и "CD" и ще видиш каква е огромна разкиката в качеството между плеерите. Нямам какво да кажа повече.

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Пет 10 авг 2007 23:12

malolitrajkata написа:.мои съвет е да си избереш межди вторите две предложения ,защото първото няма usb ,а това ,че другите го имат си е доста голямо предимство.ако бях на твое място бих взел 3-тия вариант.
успех с покукпака и пиши кое си взел.

колега mafiacartel написал съм предимство , а не както ти го тълкуваш читаво.ако искаш и екстра го наречи ,каквато в същност е.има разлика от тук до небето в двата термина.може би си прав за твоето предложение.не съм имал такъв плеър и не мога да направя такава съпоставка между двата.изказвам мнение за нещо което съм ползвал и съм останал доволен от него.
препоръчай нещо на колегата от посочените марки от теб.
и айде аз черпя по едно :beer :drunk :beer за дискусията,която проведохме .не че съм спамер ,но просто направихме малко повече оточнения от необходимото.

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Пет 10 авг 2007 23:46

malolitrajkata написа:
malolitrajkata написа:.мои съвет е да си избереш межди вторите две предложения ,защото първото няма usb ,а това ,че другите го имат си е доста голямо предимство.ако бях на твое място бих взел 3-тия вариант.
успех с покукпака и пиши кое си взел.

колега mafiacartel написал съм предимство , а не както ти го тълкуваш читаво.ако искаш и екстра го наречи ,каквато в същност е.има разлика от тук до небето в двата термина.може би си прав за твоето предложение.не съм имал такъв плеър и не мога да направя такава съпоставка между двата.изказвам мнение за нещо което съм ползвал и съм останал доволен от него.
препоръчай нещо на колегата от посочените марки от теб.
и айде аз черпя по едно :beer :drunk :beer за дискусията,която проведохме .не че съм спамер ,но просто направихме малко повече оточнения от необходимото.

:) Колега аз по принцип не пия но по една биричка може да одариме ;) А колкото до плеерите небих препоръчал или не бих обсъждал даден плеер докато него чуя ,но по тази тема може цял ден да говоритме докато пийваме по биричка :D

Потребителски аватар
mafiacartel

Re: Какъв mp3 да си взема

Мнениеот mafiacartel » Пет 10 авг 2007 23:50

creativs написа:Привет колеги :) :D Искам да си взема mp3 за колата.Спрял съм се на няколко модела Sony обаче незнам кой да избера :roll:.Та искам да се допитам до вас кой модел да избера :wink:

Ето на кои модели се спрях:

Модел 1
Модел 2
Модел 3

Може и да давате предложения за други до около 300 кинта :lol:

Поздрави

Колега моята препоръка за плеер все още е валидна , ако цената ти се стори височка ориентирай се към Kenwood доста добре и линейно свири ;) Но като гледам ти искаш да се вместиш в тези 300 лв значи можеш да изкочиш и с някоя серия на Alpine ;)

Потребителски аватар
XL600LM
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот XL600LM » Сря 15 авг 2007 12:41

.......вземи го нов,пък какъвто и да е!!!!! :wink:

Потребителски аватар
kaiser666
Автомобил: Bmw E34
Двигател: M20B20

Мнениеот kaiser666 » Съб 18 авг 2007 22:51

XL600LM написа:.......вземи го нов,пък какъвто и да е!!!!! :wink:

Само да не е LG :!: :!: :!:

Потребителски аватар
Tyan
Ън Мън
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tyan » Нед 19 авг 2007 9:35

аз имах сони и им бях най-големия защитних .... то реално нищо им няма де ...свирят си ..имат си настройки екстри ....след това взех блаупункт от нисък клас ...... свиреше ужасно много по чисто и въпреки че усилвателя на хартия му беше по слаб изкарах много по силен звук ...сега съм със среден клас точка и разликата е огроомна.......... иначе за свирене си свирят ..... ..високия клас може би са им добре

Потребителски аватар
Skruji
Автомобил: Golf 6 Variant
Двигател:

Мнениеот Skruji » Нед 19 авг 2007 9:45

Само и аз да се вместя в темата. Между трите модела най-качествен звук има GT-300. Другите два модела свирят малко "без желание" .
Основната разлика между GT-410U и GT-610U (612) e само във flip down панела и промяната на цветовете на копчетата на GT-610U. И друго предимство на ниския клас на SONY пред ниския клас на повечето други производители, SONY имат опция за Subwoofer контрол. Успех с покупката :)

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Пон 20 авг 2007 17:15

Колега аз си взех SONY CDX - GT 616 U за 289 лв. от Технополис и съм много доволен - препоръчвам го!

Потребителски аватар
Лъвчо
KMETO
Автомобил: Passat B5 syncro
Двигател: AFN

Мнениеот Лъвчо » Пон 20 авг 2007 17:24

Skruji написа:Само и аз да се вместя в темата. Между трите модела най-качествен звук има GT-300. Другите два модела свирят малко "без желание" .
Основната разлика между GT-410U и GT-610U (612) e само във flip down панела и промяната на цветовете на копчетата на GT-610U. И друго предимство на ниския клас на SONY пред ниския клас на повечето други производители, SONY имат опция за Subwoofer контрол. Успех с покупката :)

:да: :да: :да:

Потребителски аватар
MaRtiNsKi
Автомобил: GOLF V
Двигател: TDI

Мнениеот MaRtiNsKi » Пон 20 авг 2007 21:53

Благодаря на всички Ви ;) Сони ще е ама дали ГТ-300 или ГТ410/610 :roll: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Потребителски аватар
Green_Madness
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Green_Madness » Пон 20 авг 2007 22:04

creativs написа:Благодаря на всички Ви ;) Сони ще е ама дали ГТ-300 или ГТ410/610 :roll: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Сигурен съм, че ще си вземеш ГТ 616 от воле! 8)

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Пон 20 авг 2007 22:18

Green_Madness написа:
creativs написа:Благодаря на всички Ви ;) Сони ще е ама дали ГТ-300 или ГТ410/610 :roll: :banghead: :banghead: :banghead: :banghead:

Сигурен съм, че ще си вземеш ГТ 616 от воле! 8)

:shock :shock :shock са ше го видя тоз плеар :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
MaRtiNsKi

Мнениеот MaRtiNsKi » Пон 20 авг 2007 22:21

Па те тоя е мойо плеар mhihi mhihi mhihi mhihi

Потребителски аватар
malolitrajkata
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот malolitrajkata » Пон 20 авг 2007 22:26