Мрежа за скриване на тонколони в колата
- simon
- Автомобил: Hyundai Tucson
- Двигател:
Може би вече не е тук мястоно,но да ви кажа моята как е направена.Дано да помогне на някой.Кората на голфа ми/3ка/е по-дебела от повечето,които съм виждал едни тънички,та отгоре има заводски плътен здрав плат,който е бил разлепен и върху отворите за говорителите има залепена мрежа ситна метална с по 4-5 см по-голяма от отвора и плата е залепен обратно отгоре.Оставили са винтовете също предварително отдолу под плата да стърчат за да се захванат говорителите.Отвън нищо не си личи,говорителите се монтират отдолу без декоративните решетки,и горе-долу се чува звука.
-
- Автомобил:
- Двигател:
- hooligans
- Автомобил: VW Polo Harlekin 1996
- Двигател: 1.6 AEE
operativniq написа:Дано и на пътя като се видим да си толкова смел в приказките както тук. Аз никого не съм обиждал МОЖЕ да се види по-нагоре в темата , НО МНОГО МРАЗЯ селски псевдо разбирачи да ме хранят И ТО най-малкото пък на град. ПРОСТО СЪМ СИ ГРАЖДАНИН - НЕЩО КОЕТО ТИ НИКОГА НЯМА ДА БЪДЕШ !!!
момче , тва че учиш в УНСС и тва че под ника ти пише че си от София , не означава че си гражданин , ти по манталитет си си комплексиран селянин!!!сеш се

ПП: не забравяй да си платиш нета , че евро.нет режат и нема да можеш да се праиш на оборотен без нет

- mafiacartel
- Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
- Двигател: PG
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”