DIDO666 написа:В крайна сметка се спрях на това PIONEER DEH-2920MP
честито!!! със здраве да си го ползваш
mafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:сонито не ме кефи дизайна.Иначе като кар аудио за мен са единствени.
Позаинтересовай се от други модели плеери и ще видиш че Сони винаги ще е на последно място.
AdIoSsSs_AmIg0 написа:mafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:сонито не ме кефи дизайна.Иначе като кар аудио за мен са единствени.
Позаинтересовай се от други модели плеери и ще видиш че Сони винаги ще е на последно място.
ооо г.Пайнер ти пак ли си тука да хвалиш пайнер.Тайландски боклукци.За мене сони са единствените.Няма да ми промениш мнението
AdIoSsSs_AmIg0 написа:mafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:сонито не ме кефи дизайна.Иначе като кар аудио за мен са единствени.
ооо г.Пайнер ти пак ли си тука да хвалиш пайнер.Тайландски боклукци.За мене сони са единствените.Няма да ми промениш мнението
той сега е заслепен от неговия плеар и не признава други такива......но ако иска на някое събиране с удоволствие бих му показал как свири Pioneer DEH-P7400MPmafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:mafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:...
...
..
...
AdIoSsSs_AmIg0 написа:Я си слушайте тайландските боклуци и си надувайте тъпата чалга.Като си ме кефи плеуара никой няма да ме разубеди.Все пак това е нисък клас плеър и си свири много добре.Само да добавя че е с обикновени колони.Неща силна музика в колата.mafiacartel карай си 2 -ка и си слушай музикатаМитачето не ми хвали дървеният си плеър с смешният дизаин и звук.
Я малко по-спокойно.Слушай квото те кефи и на квото те кефи.Това,че имаш sony не значи,че са най-добрите.Ако имаше Pioneer сега щеше да казваш,че те са най-добрите,нали?Няма нужда от такива изказвания.Относно player-а,според мен си е много добър за цената си.AdIoSsSs_AmIg0 написа:Я си слушайте тайландските боклуци и си надувайте тъпата чалга.Като си ме кефи плеуара никой няма да ме разубеди.Все пак това е нисък клас плеър и си свири много добре.Само да добавя че е с обикновени колони.Неща силна музика в колата.mafiacartel карай си 2 -ка и си слушай музикатаМитачето не ми хвали дървеният си плеър с смешният дизаин и звук.
AdIoSsSs_AmIg0 написа:Я си слушайте тайландските боклуци и си надувайте тъпата чалга.Като си ме кефи плеуара никой няма да ме разубеди.Все пак това е нисък клас плеър и си свири много добре.Само да добавя че е с обикновени колони.Неща силна музика в колата.mafiacartel карай си 2 -ка и си слушай музикатаМитачето не ми хвали дървеният си плеър с смешният дизаин и звук.
kaiser666 написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:Я си слушайте тайландските боклуци и си надувайте тъпата чалга.Като си ме кефи плеуара никой няма да ме разубеди.Все пак това е нисък клас плеър и си свири много добре.Само да добавя че е с обикновени колони.Неща силна музика в колата.mafiacartel карай си 2 -ка и си слушай музикатаМитачето не ми хвали дървеният си плеър с смешният дизаин и звук.
Абе нещо почна много да дразниш с тъпите си изказвания
абе на задръстин човек всичко му пречи........че той дори няма и вкус........mafiacartel написа:AdIoSsSs_AmIg0 написа:Я си слушайте тайландските боклуци и си надувайте тъпата чалга.Като си ме кефи плеуара никой няма да ме разубеди.Все пак това е нисък клас плеър и си свири много добре.Само да добавя че е с обикновени колони.Неща силна музика в колата.mafiacartel карай си 2 -ка и си слушай музикатаМитачето не ми хвали дървеният си плеър с смешният дизаин и звук.
Относно Митака ти от каде знаеш как му свири плеера е като ти досега нещо по различно от твоето "Sony" неси чувал? Ти май определяш качествения плеер като звучене по дизайна май![]()
![]()
![]()
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 31 госта