Смятам да си купя новичък Голф 5, но се колебая за аудиото

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
Nio4ak
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Nio4ak » Нед 20 яну 2008 23:20

extreminator написа:Слушам хард техно, не е казано че баса трябва да е 1000 вата, може и по-малък, ама да се чува плътно и без изкривявания. Тоя 50 ватов бас за който мога да доплатя ще вади нищо и половина от това което искам ;)

аз ти предлагам да чуеш как свири и после да мислиш

extreminator
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот extreminator » Нед 20 яну 2008 23:20

А има ли някакви по-специални изисквания за членство в клуба, освен да съм пълнолетен и да притежавам Volkswagen???

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Пон 21 яну 2008 1:25

GOLF5_ABT написа:
extreminator написа:Слушам хард техно, не е казано че баса трябва да е 1000 вата, може и по-малък, ама да се чува плътно и без изкривявания. Тоя 50 ватов бас за който мога да доплатя ще вади нищо и половина от това което искам ;)

аз ти предлагам да чуеш как свири и после да мислиш

Както казах аз съм слушал - свири отвратително!

Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Пон 21 яну 2008 1:26

extreminator написа:А има ли някакви по-специални изисквания за членство в клуба, освен да съм пълнолетен и да притежавам Volkswagen???

Темата ли збърка или не си зададе коректно въпроса? :)

extreminator
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот extreminator » Пон 21 яну 2008 1:44

Зададох въпроса съвсем между другото, в духът на колегиалността ;)

Потребителски аватар
skotis
Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
Двигател: AGU

Мнениеот skotis » Пон 21 яну 2008 10:58

Не не ти трябва нищо специално, даже може да нямаш кола, но да обичаш марката ;) ...а по темата моят съвет е да вземеш колата с най-малко музика и да я направиш после...там в заводите имам чувството че имат различен вкус от нашия балкански :) Вземи по евтината музичка и после я смени. А за плейъра не се притеснявай че се заменя трудно ;) Няма трудно...има липса на желание :) За 2000 лв ще имаш перфектната музика :)

Потребителски аватар
kikata
Автомобил: vw passat b6
Двигател:
Контакти:

Мнениеот kikata » Пон 21 яну 2008 21:11

Напълно подкрепям колегите отгоре,за 2000лв ще имаш много по-добра музика от тази на заводската.Казвам ти го от опит,в каддито имам 6 говоритела 2 във врътите одоле,те играят ролята на нискочестотни,има два отзад дето е багажника и още два отпред,те явно са среди и високи.
За CD-то нямам думи,сериен боклук :lol:
Не,че свири лошо,напротива даже е супер, доста добре изчислено,НО като сравнявам на някой приятели музикат които са със пионеери,жбл-ки и т.н.,направо разликата е голяма.
Няма какво да се чудиш,вземи за сега най-евтината,пък после за 2000лв,ще сложиш нещо много по-добро!!!

Между другото колега,какво голфче смяташ да земеш, 5-ца но каква линия имам предвид,нещо напоследак и аз започвам да си мисля за една голфара!!!
: vw fen

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Пон 21 яну 2008 23:20

kikata написа:Напълно подкрепям колегите отгоре,за 2000лв ще имаш много по-добра музика от тази на заводската.Казвам ти го от опит,в каддито имам 6 говоритела 2 във врътите одоле,те играят ролята на нискочестотни,има два отзад дето е багажника и още два отпред,те явно са среди и високи.
За CD-то нямам думи,сериен боклук :lol:
Не,че свири лошо,напротива даже е супер, доста добре изчислено,НО като сравнявам на някой приятели музикат които са със пионеери,жбл-ки и т.н.,направо разликата е голяма.
Няма какво да се чудиш,вземи за сега най-евтината,пък после за 2000лв,ще сложиш нещо много по-добро!!!

Между другото колега,какво голфче смяташ да земеш, 5-ца но каква линия имам предвид,нещо напоследак и аз започвам да си мисля за една голфара!!!

: vw fen

Ей това исках да ти кажа и аз , тука има много пичове който има много добри музикални системи в колите си те да си дават мнението ! :D

extreminator
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот extreminator » Вто 22 яну 2008 13:04

Ще си взема голфче с оборудване GT Sport и ще доплатя за R-line екстериор. Избрах си версия с двигател 1.4 TSI със 170 кончета под капака, дава най-прилично съотношение между разход на гориво и динамика. Задължително ще е с DSG трансмисия. Пичове, мерси за компетентното мнение по музикалния ми въпрос, ще ви послушам :) и като си го взема след седмица-две ще се включа в клуба.
ПОЗДРАВИ :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”