Говорители Thunder ?
- vw_golf_2_Memphis
- Автомобил:
- Двигател:
...
Последна промяна от vw_golf_2_Memphis на Съб 22 яну 2011 14:23, променено общо 1 път.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- dready
- Автомобил:
- Двигател:
silent написа: Обикновенния потребител иска нещо качествено за малко пари. Има скъпи боклуци но няма евтини качесвени неща. И истината е някъде там.
добре казано колега

Относно колоните пайнер ето ти един сайт където можеш да си намериш точния размер за определена кола.Можеш да съпоставиш цените с тези в технополис или техномаркет (горе долу)
УСПЕХ
http://www.pioneer-eur.com/files/SFYC/index.html
- silent
- Автомобил:
- Двигател:
Vlad777 написа:silent написа:... Ма като пише Пайнери си се ръснал една чанта пари ще не ще, ще ти свири в ушите та пушек ше дига...
За сведение пионер говорителите си ги взех на старо за 80 български лева. Тъндърите ги бях купил за 66 лв. чисто нови. С ръка на сърцето си казвам, че разликата е огромна!!! Пионера има и високи по-хубави, а и бас много пъти по-добър. От тъндър и за 5 лева да ми ги дават в колата си говорители няма да сложа!
П.С. Моделите на пионер и Тъндър, които сравнявам са 1:1 - името на модела е едно и също, на външен вид са едни и същи само производителят е различен...
А аз като купувах тъндъра оня в магазина ми обясняваше, че те били произведени на същото място като и пионер, ама с лепенка тъндър за да са по-евтини! Дееба тая лепенка пионер как свири и какъв бас вади! +това пионерките са малко по-тежки. Иде ми да му ги навра отзад тия тъндърки!
П.С.С. Едно време опипвача като видя тъндърките и ми вика "Разкарай тия боклуци от тука - само кривят!" Аз обаче си бях доволен и си викам "тоя па!"Ама сега вече знам какво значение има! Дет се вика - то и москвича си е кола ако до сега си карал каруца с магаре!
Еми нормално е дал си трипъти по-малко пари за тъндър и искаш да свири като пайнер........е няма такъв филм. Аз например имам говорител 15ка за 45лв. Ти как мислиш че свири. Ще ти кажа свири кат 15ка за 45лв. Имам 12 ка за 25лв имам 12ка и за 150лв. И ти мислиш ли че първата трябва да свири като втората само щото са дванайски и щото не ти се дават 150лв.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Няма кой знае каква разлика в цените защото Тъндара го взех за 100 лв. а Пайнера за 180 лв. Просто реших че 15-ката ще свири по-добре, но се оказа точно обратното. Другия проблем с Тъндарите е че нямат никакви характеристики и много трудно може някой да ти направи кутия за такъв суббуфер. Абе изобщо не ми ги хвали тия дървета 

- dready
- Автомобил:
- Двигател:
хмммм почвам пак да се зачудвам ,дали тези JBL си струват парите или да се ориентирам и аз към нещо по евтино.
Последна промяна от dready на Нед 04 сеп 2005 17:37, променено общо 1 път.
- SkyWalker
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
ре
Един приятел има пищялки и е много доволен за парите им!!!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”