Какъв усилвател да си взема?
-
los_tigros
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
MuTa4eTo написа:не знам къде но я вземи махни тея стикери от пасата.....адреса не е VWclub.bg а е vwclub.bg
еми като си голям отворко и даваш ъкъл наляво надясно,се обърни към Vasstop какви трябва да са стикерите на форума велики мислителю!
що не пробваш да си напишеш в УРЛ-то този адрес да видя какфо ще ти излезне..много ми е интересно...
-
los_tigros
-
los_tigros
-
los_tigros
Oxyde написа:los_tigros написа:Е като ги сложиш в кутия каква ще е резликата?Нещо не мога замисъла ти да хвана.Ще застопоряваш стъпалото на кутията ли?
не не,не ме разбра...тъй като няма да се саберат в корите на вратите..20ките...си мисля да ги сложа в кутия..това казвам...
Разбирам че задната кора не искаш да пробиваш.Обаче ако сложиш подобни говорители в кутия в багажника,ефектът ще е плачевен според мен.
Слагай ги на кората,ампа в някоя ниша и си свиркай.Излишно си усложняваш живота според мен.
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
- Oxyde
- Автомобил:
- Двигател:
POLO PAVLETI написа:Oxyde написа:никой ли не може да помогне?
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=82547
ако знаеш как ми се иска да го взема...ама нямам пари сега..трябва да продам Вентото..иначе няма от каде да ги кихна...
- POLO PAVLETI
- Автомобил:
- Двигател:
Oxyde написа:POLO PAVLETI написа:Oxyde написа:никой ли не може да помогне?
http://forum.vwclub.bg/viewtopic.php?t=82547
ако знаеш как ми се иска да го взема...ама нямам пари сега..трябва да продам Вентото..иначе няма от каде да ги кихна...
Ами аз го продавам по същата причина.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”