Иначе според мен додай още някой лев и си вземи това. http://www.electron.bg/product_info.php ... 00&pto=270
Няма да збъркаш ако вземеш и някое пайнерче от по-долен клас,но после ще си викаш,защо не си си взел този.

jijibs написа:Аз се спрях на това: http://www.katalog.avans.pl/produkt.php?pid=60078
поради няколко причини - допадна ми дизайна панела, може да се осветява в приятна зелена светлина (като таблото), цената му е 215 лв. в Технополис и не на последно място: има слот за USB (нямам намерение да правя грешката да ми се търкалят дискове из колата).
Всички CD-та от този клас са с близки възможности. Важно е да се подберат хубави говорители!
Препоръчвам да не пазарувате от Техномаркет!!!
LiRiX написа:SPL написа:Стандартните колони във вратите на Голф 3 са 16.5 сантиметра,най-добрия вариант за малко пари са
Hertz DCX 165 65лв
А тези отпред на голфа колко са големи? 10см ли? На тях май не може да им се сменя решетката с по-готина?
webdude написа:LiRiX написа:SPL написа:Стандартните колони във вратите на Голф 3 са 16.5 сантиметра,най-добрия вариант за малко пари са
Hertz DCX 165 65лв
А тези отпред на голфа колко са големи? 10см ли? На тях май не може да им се сменя решетката с по-готина?
не мисля, че ще намериш точно с такива размери и да паснат и да 10 см. са !
В задните врати имаш ли място за говорители ? На мойте навскъде всичко беше с декоративни капаци
LiRiX написа:webdude написа:LiRiX написа:SPL написа:Стандартните колони във вратите на Голф 3 са 16.5 сантиметра,най-добрия вариант за малко пари са
Hertz DCX 165 65лв
не мисля, че ще намериш точно с такива размери и да паснат и да 10 см. са !
В задните врати имаш ли място за говорители ? На мойте навскъде всичко беше с декоративни капаци
И аз така си мислех за предните, но все пак да питам.
Отзад има място за говорители, но кабели нямаза сега ще купя 2 предни и по-нататък за задните врати, че голяма набутвация става иначе.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 40 госта