Споделени кар аудио проекти.

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Re: Споделени кар аудио проекти.

Мнениеот radi_nrj » Пет 05 юни 2009 13:36

rollin написа:Скромно проектче за ЕММА с 10" Ground Zero 25X

Super изпипана работа. Единственото, което аз бих направил по различен начин е да използвам по-дебели плоскости за кутията, а тази на която е монтиран говорителя щеше да е двойна.В краен случай щеше да има оребряване ама ти си знаеш. Нещо Динаматче или нещо от сорта няма ли да му лепнеш на тва Поло най-накрая. Иначе и сега не искам да съм на мястото на задното ти стъкло. :да:

Потребителски аватар
rollin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rollin » Пет 05 юни 2009 18:39

radi_nrj написа:

Super изпипана работа. Единственото, което аз бих направил по различен начин е да използвам по-дебели плоскости за кутията, а тази на която е монтиран говорителя щеше да е двойна.В краен случай щеше да има оребряване ама ти си знаеш. Нещо Динаматче или нещо от сорта няма ли да му лепнеш на тва Поло най-накрая. Иначе и сега не искам да съм на мястото на задното ти стъкло. :да:

Ами харесъл съм си вече др. кола и полото ще го продавам след състезанието, за това няма смисъл да наливам още пари в него за изолация и тн....

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Пет 05 юни 2009 18:44

rollin написа:
radi_nrj написа:

Ами харесъл съм си вече др. кола и полото ще го продавам след състезанието, за това няма смисъл да наливам още пари в него за изолация и тн....

Проекта е много добър. Браво. ;)
Можеш да пуснеш тема за него и да се дискутират някои неща. ;)

misho_GTI
Автомобил: 1990 Golf GTI + 1991 Country
Двигател: PB 112 + 1P 98

Мнениеот misho_GTI » Съб 20 юни 2009 9:08

Взел е второ място сред 12"-ките с 10"-ка.

rollin написа:Второ място сред дванайските мисля, че е отлично постижение :giggle:
Можеше и още малко но ме оставяха да пущам музика само по 15 сек, а моята кола правеше пик на 27-мата сек.. , но както и да е постижението е много добро като се има в предвид, че бях с 10" сред 12''-ките :ok:

Браво!

:applause: :applause: :applause: :bowdown :bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Mamaligar
Автомобил: VW Passat B5
Двигател: AFN

Мнениеот Mamaligar » Пон 22 юни 2009 17:52

Ето и новата кора за Обертоните и Ениненсите

Изображение
Изображение
Изображение

vladeee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladeee » Вто 03 ное 2009 19:53

Така както е на снимката изкара 137,2 децибела на надсвирването в Русе при това не беше както трябва регулирана. Ще пусна снимка когато направя кората за обертоните.[/quote]

колега ходи лъжи другаде.с това смешно сони никога няма да направиш 137.2 или уреда за замерване е бил супер грешен.един приятел със citroen два кикера изкара 138-139 а ти с едно сони 137,2

Потребителски аватар
rollin
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот rollin » Вто 03 ное 2009 20:03

vladeee написа:Така както е на снимката изкара 137,2 децибела на надсвирването в Русе при това не беше както трябва регулирана. Ще пусна снимка когато направя кората за обертоните.

колега ходи лъжи другаде.с това смешно сони никога няма да направиш 137.2 или уреда за замерване е бил супер грешен.един приятел със citroen два кикера изкара 138-139 а ти с едно сони 137,2[/quote]

....................................................................................................
за Сонито не знам, но вярваш ли, че аз с една 10" изкарах 139дб...?
Не е правилно да съдиш така... ако е паснал обема както трябва и настройката на касата е вярна може и да успее....
Все пак не казва на какви честоти е направил тоя резултат.... може да е от силните среди :wink:

vladeee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladeee » Вто 03 ное 2009 20:26

да колега но 10ката не е била сони.а точно такива сонита имах 2 броя и съм сигурен че и 132-133 няма да изкарат,какво остава за една

Потребителски аватар
Mamaligar

Мнениеот Mamaligar » Вто 03 ное 2009 21:08

vladeee написа:Така както е на снимката изкара 137,2 децибела на надсвирването в Русе при това не беше както трябва регулирана. Ще пусна снимка когато направя кората за обертоните.

колега ходи лъжи другаде.с това смешно сони никога няма да направиш 137.2 или уреда за замерване е бил супер грешен.един приятел със citroen два кикера изкара 138-139 а ти с едно сони 137,2[/quote]

Колега след като не си бил там моля те млъкни.

Потребителски аватар
znainainai
Автомобил: Golf4
Двигател: MK 4 98 AHF

Мнениеот znainainai » Вто 03 ное 2009 21:36

vladeee написа:колега ходи лъжи другаде.с това смешно сони никога няма да направиш 137.2 или уреда за замерване е бил супер грешен.един приятел със citroen два кикера изкара 138-139 а ти с едно сони 137,2

Добре че ти разбираш и че ти е верен уреда. Аз бях там и знам какво показа уреда който беше докаран от Плевен специално за замерване на музиката. Професионален уред за една торба пари не бил верен. Май усещам лека нотка на завист към постигнатото от Румен? Кат си толкова печен къде беше като ги мериха със същият уред на Елена и същата кола взе 2-ро място на музика? Що не дойде да ни спукаш тъпанчетата и да отнесеш 1-вото място :?: А случайно като толкова много чуваш петела да знаеш че за да се постигне даден резултат е много важно каква ще е настройката? А случайно да си се замислял че и плеърът има значение и усилвателите и кондензаторите и акумулаторите ( голфът е със 2 ) :?:

Потребителски аватар
Mamaligar

Мнениеот Mamaligar » Вто 03 ное 2009 21:45

rollin написа:

колега ходи лъжи другаде.с това смешно сони никога няма да направиш 137.2 или уреда за замерване е бил супер грешен.един приятел със citroen два кикера изкара 138-139 а ти с едно сони 137,2

....................................................................................................
за Сонито не знам, но вярваш ли, че аз с една 10" изкарах 139дб...?
Не е правилно да съдиш така... ако е паснал обема както трябва и настройката на касата е вярна може и да успее....
Все пак не казва на какви честоти е направил тоя резултат.... може да е от силните среди :wink:
[/quote]

на 31 херца

Потребителски аватар
PASSAT
Автомобил: Passat B4
Двигател: AFN 1996

Мнениеот PASSAT » Вто 03 ное 2009 21:54

vladeee написа:колега ходи лъжи другаде.с това смешно сони никога няма да направиш 137.2 или уреда за замерване е бил супер грешен.един приятел със citroen два кикера изкара 138-139 а ти с едно сони 137,2

Колега понеже виждам, че си по компетентен да те попитам нещо: Знаеш ли какво значение има купето на даден автомобил при замерването на SPL? Мога да ти дам пример пак с въпросен "citroen" ксантия. Та с 2бр. 15'' говорителя AUDIO SYSTEM се наложи да му сядаме на багажника за да не се отваря от налягането а изкара 137.6, голф 2 с една 10-ка пайнер изкара 137.1 та ти си прави изводите. По въпроса за това дали Румен лъже - на замерването имаше повече от 50...60 човека, които го видяха резултата. Уреда с който беше извършено измерването е на бас мания - Плевен.

п.п. не се изказвай толкова остро за нещо което не си го видял и не си сигурен.

Поздрави!

vladeee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladeee » Вто 03 ное 2009 22:10

:063: много разбирачи имало тука ве.нека тогава на момчето да дойде на емма 2010 да го видимие какво ще направи срещу 2 кикера.понеже изкарахте че сонито едва ли не свири по силно от кикер.нека доиде ако може да го видиме това нечовешко сони :wink:

Потребителски аватар
sashobas
Щастлив голфаджия
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот sashobas » Вто 03 ное 2009 23:12

Колега това е хоби музикален проект за всекидневна употреба а не е направен за сестезателна цел.Проекта е ниско бюджетен и смея да твърдя че за това което вади като децибели слага в малкия си джоб много такива.Лично съм плисъствал на двете замервания на голфа свири адски добре.Поздравления за собственика. :да:

vladeee
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladeee » Сря 04 ное 2009 0:10

щом си пЛисъствал добре колега.но нека все пак да видим :wink:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”