drmilendd написа:hooligans написа:vw101 написа:groznika написа:Съвременните камери за контрол на скоростта НЕ се засичат от никакви радар детектори.
В такъв случай "нашенските" стационарни камери са несъвременни,защото аз нямам проблем с откриването им.
Винаги ме предупреждава за наличието на такава.
Блаженни са вярващите
Ти засичаш трафик камерите, които не снимат за скорост
Но не засичаш спиид камерите, които те клатят със снимки

Колеги не се исказвайте неподготвени, да не се излагаме. Чак да сме Блажени, айде няма нужда.
Радар детекторите от по новите засичат спиид камерите от втората снимка без проБлем. Друг е въпрос че ги засичат когато вече си в обхвата на камерата и ако си превишил си вътре. Доказано е от моа личен опит с кобра 9965 май беше. Т. Е. Няма смисъл голям от такава детекция. Трафик камерите НЕ излъчват сигнал и затова няма какво да се засече. Доколкото се запознах преди да си купя радар зетектора по закон не може да те глобят с устройство, към което не е свързан радар. (затова не съм сигурен)
Колега, хич не се изказвам неподготвен
Имах предвид, че ги засича вече като са те снимали (това за мен не е засичане или поне няма смисъл от него)
Блаженни са тези, които вярват че радара засича тези камери и ще ги предупреди преди да са снимани
Просто ще ги предупреди, че са снимани, от което няма особен смисъл
Нали така?
ето личното което писах на колегата в 17:07
hooligans написа:защото той ги засича, но вече като е направена снимката
А за трафик камерите, някой ги засича, някои не
незнам защо е така