Олеле майчице,след всеки изминал ден,започвам все повече и повече просто да се отказвам да пиша в определени теми!
Причината е много елементарна,а тя е че поне на мен лично ми е писнало да споря,разправям и да се мъча да налея мозък на хора които просто им липсва,още повече да чета супер компетентни мнения на хора които си надуват чорапите до там че още малко ще се пръснат.
Само като прочете човек едно мнение може да му стане ясно въпросния човек колко знае за какво става въпрос
Ела тук,ела там,аз ще те чакам на ъгъла на 6-тя светофар....
Ужас!
Ама има друго то нали затова е форум,щото да се пишат нелепи глупости и не чак толкова нелепи,ама като присъстваш на някое по-голямо събиране и тези които много лаят и нареждат и вадят *** до небесата ....
Без да влизам в спора и в меренето на ..... само да кажа че всичко има значение дори и купето на колата има значение,материала на боксове и пр. всички "майстори" говорят за някакви луди двойни пдч-та (уау какво е това) ,амааа защо един "майстор" не видях да каже нещо за мдф ? Значение има също и динамото,акумулатора дебелината на кабели и дължината им също така и подбора на компонентите.Но това е моето мнение от простолюдието от тук нататък в тази тема ще седя и ще се образовам само от "великите майстори" и "гъзари" ,дето знаят само да нареждат и правят изцепки много смешни!Просто вече не ми се спори из форума ,убива ми се мерака чак да пиша!
П.П. Ако ще и 8 Кикари сложи ама всичко друго като е нас*ано файда!