stanev11 написа:Най ме дразни запаметяване на радио честотите,малко е трудничко,но му се свиква.
Да найстина как се запаменятват станцийте на този пайнер....???
Като гледам няма копчета 1,2,3,4... за радиото...?!?
stanev11 написа:Най ме дразни запаметяване на радио честотите,малко е трудничко,но му се свиква.
pomeoo написа:Ами цената се разминава с малко.... и реших да заложа на доказаното!
Предполагам, че ще свирка доста добре тоя алпин, но нека по-запознати да кажат, или колеги който притежават този алпин.
kole7o написа:Колега аз съм с такъв пайнер и съм много доволен, звука е супер и има стряшно много настойки.А за копчето поне при мен не е проблем, защото си има дистанционно и въобще не ползвам големия бутон.Няма да сгрешиш ако си го вземеш според мен.
kedlar написа:Обаче си имат голям минус алпинчетата - не четат лослес, не четат wav ...
vtmn написа:Аз съм с Pioneer DEH 2120UB
vtmn написа:според мен ..да не кажа най-добрата...една от най-добрите марки!
pomeoo написа:Колега radi_nrj !
Имам чуството, че коментарите ти са малко от сорта на заяждане! Нищо лошо нямам спрямо теб, но малко намали тона на разовор!
Защо казваш, че алпина няма смисъл да го купувам само заради мп3-ките????
Бих о купил: Защото Алпин е доказана марка "чист прав,без кривини звук! Защото ще слушам мп3-ки предимно чрез USB-то! И Защото ми харесва дизайна на плеъра!
П.С. Колеги моля давайте и други предложения, няма значение марката и класа на плеара!
Очаквам вашите предложения!![]()
![]()
Вдигни си задника и иди да го чуеш
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 9 госта