Елипси в Пасат Б3 Комби
- vlad1.8mi
- Автомобил: VW Passat Variant
- Двигател: 1.8T+ AEB 1999
Re: Елипси в Пасат Б3 Комби
Аз ги направих така http://pasmi.snimka.bg/tuning/ton-kolona.488208
- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Беаво, много добре се е получило. Принципно тръгнах и аз със същата идея но не ми стигнаха нервите да облицовам.
Само един въпрос, понеже не видях добре от снимката. Има цяла кутия или е само плоскост и ако е цяла кутия виси на релсите на щората или стои на пода на багажника ?
Само един въпрос, понеже не видях добре от снимката. Има цяла кутия или е само плоскост и ако е цяла кутия виси на релсите на щората или стои на пода на багажника ?
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Това съм Аз-Люклер!
По грешка съм пуснал предния пост от акаунта на Брат ми.
Направил съм кутия(дълбока около 15см,от МДФ 18мм), с преграда по средата!Плъзга се по водачите на Щората чрез две шини(вижда се на снимките)!Върху МДФ-а съм залепил първо подложка за ламиниран паркет,а върху него изкуствена кожа!В момента работи на стъпало 2х22 Вата! 

- passenger
- Автомобил:
- Двигател:
Т.е. кутията виси и не се подпира отдолу ?
Колко тежи иначе ?
Преди време го мислех варианта с кутията, но пък имам и субвуфер, който "пречеше" на кутията, не можах да измисля нищо рационално и си останах само с плоскост която и при мен е на релсички и се плъзга по релсите на щората.
Иначе ми харесва варианта ти.
Колко тежи иначе ?
Преди време го мислех варианта с кутията, но пък имам и субвуфер, който "пречеше" на кутията, не можах да измисля нищо рационално и си останах само с плоскост която и при мен е на релсички и се плъзга по релсите на щората.
Иначе ми харесва варианта ти.
- pas1.8mi
- Автомобил: Passat B5
- Двигател: 1.8T AEB 1999
Да, в момента се крепи единствено на релсите!Предвидил съм го така,че да мога да го скрепя и към Бомбетата странично!На Брат ми е като моето,но от поне 2 год и не е мръднало!Първо беше направил само плоскост,но започна да се огъва от тежестта на Елипсите!Като кутия вади и по-добър Басс( с басс-рефлектор)! 

-
- Автомобил:
- Двигател:
Здравейте 
Да не отварям нова тема, искам да попитам: При замяна на щората с твърда кора от дърво, пдч ... , г/д оплътнена как е звука с елипсите ? Добри ли са ниските или е зле работата ( не очаквам ниски като от субуфер )

Да не отварям нова тема, искам да попитам: При замяна на щората с твърда кора от дърво, пдч ... , г/д оплътнена как е звука с елипсите ? Добри ли са ниските или е зле работата ( не очаквам ниски като от субуфер )

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”