Мнение за навигация?

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
LILO&STICH
ябълката на раздора
Автомобил:
Двигател:

Re: Мнение за навигация?

Мнениеот LILO&STICH » Сря 09 мар 2011 22:40

vladoru написа:По-добре е да е с повече оперативна памет - а тук пише "Memory: DDR 64MB, Flash 64MB". Огледай се има такива със 128MB. Виж този сайт:http://www.chinavasion.com/in-car-gps/. Аз в момента чакам от там едно 7–инчово - около 100 долара - коментира се че пристига с инсталирано iGO8, а за него има и български интерфес, глас и надявам се добри карти. А уж има и версия на GarminMobileXT за Windows CE.
очаквам снимки със софт. кирилизирането :mrgreen:

Потребителски аватар
vladoru
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vladoru » Сря 06 апр 2011 17:54

Относно доставката - когато се поръча, на сайта предлага 5 начина за доставка (5 доставчика), като за всеки един цената и времето за доставка са различни. Например с DHL доставката беше 42 евро мисля, за 2-4 дни. Аз си избрах Хонконгска поща за 15 $ и време за доставка 15-20 дни. Е дойде за толкова, като се има в предвид, че в БГ го движи вече националната поща, а тя си има съответните почивни дни и т.н. При получаването в митническата секция на пощата ми поискаха допълнително ДДС (слагало се на всичко над 30$, а братята китайци бяха записали на митническата декларация "mp4 плеар за 64$"), та платих 10,10 лш. ДДС и още 6,00 лв. за пощенски разходи на Националната поща.
Относно навигацията - пристига с инсталирано IGo 8.3 и карти на цяла Европа. Аз си изтеглих от нета последните версии на картите и съм приятно изненадан - по пълни са от тези на OFRM Geotrade за GARMIN, с които имам известен опит - с тази разлика, че тези са само за пътища, т.е. няма пътеки, гори и т.н. Но на мен това ми е достатъчно. В последствие открих, изтеглих и си инсталирах версии на GARMIN, NDrive и Sygic. GARMINA е бъгав и от време на време изхвърля от програмата, но останалите две си работят безотказно.
Относно кирилизирането - основното меню нама български - има руски, английски, турски, гръцки, румънски и др., но уви български - не. Самите навигационни програми - и тази с която пристига, и тези които аз допълнително сложих (без GARMIN-a) си имат и меню на български и гласова навигация завой по завой на различни езици, включително и български.

Блуутута и FM трансмитера работят добре. Дори ми трансферира целия телефонен указател по имена и SMS-сите. Единствен недостатик - екрана стои някак си млечен и на пряка слънчева светлина се вижда трудно.

dqvola_91
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dqvola_91 » Сря 06 апр 2011 20:00

:bowdown :bowdown

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Пон 11 апр 2011 18:12

Колега сподели какво си все и от каде за какви пари ?Доволен ли си ?

dqvola_91
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот dqvola_91 » Пон 11 апр 2011 20:23

Все още не съм взел нищо поради факта,че не стигат парите излезнаха други разходи :(

Потребителски аватар
Angel Stavrev
Автомобил: VW Polo 86c 2f
Двигател: AAU 1994

Мнениеот Angel Stavrev » Вто 12 апр 2011 15:39

Добре :)

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”