...
- CyberBlade
- Автомобил:
- Двигател:
- Muncho
- Автомобил:
- Двигател:
Добре де... не може ли да се разпои буксата на панелчето или на тялото и там да се запои например лентов ИДЕ кабел? Поставя се някъде по таблото букса за такъв кабел, вързана към касетофона?
Прикрепянето на панела към таблото може да става с магнитчета ( примерно такива дето използват по оръжейните магазини да си крепят хладното оръжие
).
Друг вариант е да се изнесе някъде инфраред приемника по таблото и всичко да се управлява само с дистанционно ( така е кофти че дисплея на панела не се вижда
)
Прикрепянето на панела към таблото може да става с магнитчета ( примерно такива дето използват по оръжейните магазини да си крепят хладното оръжие

Друг вариант е да се изнесе някъде инфраред приемника по таблото и всичко да се управлява само с дистанционно ( така е кофти че дисплея на панела не се вижда

finchy написа:Те тия наркоманчета не ги ли носят цд-тата по заложните къщи и ги дават на безценица?
Че що пък не, ако не друго то поне и ние да си купим изгодно и да барнем евтинийката - честно казано, файдата да си взимаш чисто ново плейърче и после да го мислиш се изразява основно в нерви.
Eто заради такива дето търсат еФтинийка крадат наркоманчетата, ти си не по-малко за бой от тях.

Брей, колкото тях съм бил за бой...
И да дам 300 лева за нов пайнър примерно, после да не мога да спя спокойно? И като го откраднат да пестя от стипендийки месеци наред, че да си купя нов? И какъвто съм нервак, да ми е криво една седмица след кражбата, което води една камара последствия след себе си? Еми нека съм за бой, по-добрия вариант ми се струва.
Въпрос на нагласа разбира се.
А те наркоманите винаги ще си крадат - и от тези дето търсят еВтинийката, и от тези дето не я търсят.
И да дам 300 лева за нов пайнър примерно, после да не мога да спя спокойно? И като го откраднат да пестя от стипендийки месеци наред, че да си купя нов? И какъвто съм нервак, да ми е криво една седмица след кражбата, което води една камара последствия след себе си? Еми нека съм за бой, по-добрия вариант ми се струва.

Въпрос на нагласа разбира се.
А те наркоманите винаги ще си крадат - и от тези дето търсят еВтинийката, и от тези дето не я търсят.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”