...

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
CyberBlade
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот CyberBlade » Пет 14 окт 2005 18:28

Като си купя кондензатор 1 фарад ще го направя с таймер, след 00:00 да се замасява към купето (и ще се изключва не от алармата а ми с външен имобилайзер .. някакво магнитче някъде около купето) Ха на няко му хареса колата нощно време ха ще се събуди чак на сутринта.

Потребителски аватар
Muncho
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Muncho » Съб 15 окт 2005 13:15

Добре де... не може ли да се разпои буксата на панелчето или на тялото и там да се запои например лентов ИДЕ кабел? Поставя се някъде по таблото букса за такъв кабел, вързана към касетофона?
Прикрепянето на панела към таблото може да става с магнитчета ( примерно такива дето използват по оръжейните магазини да си крепят хладното оръжие :) ).
Друг вариант е да се изнесе някъде инфраред приемника по таблото и всичко да се управлява само с дистанционно ( така е кофти че дисплея на панела не се вижда :( )

Потребителски аватар
vekatap
Автомобил: Lupo
Двигател: AUA
Контакти:

Мнениеот vekatap » Нед 04 дек 2005 17:00

хахахахаах ми дисковете как ш ги пускате ве? или заебавате само един вътре и само той си се врътка gruebel

Потребителски аватар
finchy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот finchy » Чет 30 мар 2006 8:45

Те тия наркоманчета не ги ли носят цд-тата по заложните къщи и ги дават на безценица?
Че що пък не, ако не друго то поне и ние да си купим изгодно и да барнем евтинийката - честно казано, файдата да си взимаш чисто ново плейърче и после да го мислиш се изразява основно в нерви.

bobidi
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот bobidi » Чет 30 мар 2006 8:50

finchy написа:Те тия наркоманчета не ги ли носят цд-тата по заложните къщи и ги дават на безценица?
Че що пък не, ако не друго то поне и ние да си купим изгодно и да барнем евтинийката - честно казано, файдата да си взимаш чисто ново плейърче и после да го мислиш се изразява основно в нерви.

Eто заради такива дето търсат еФтинийка крадат наркоманчетата, ти си не по-малко за бой от тях. :evil: :evil:

Потребителски аватар
finchy
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот finchy » Чет 30 мар 2006 9:15

Брей, колкото тях съм бил за бой...
И да дам 300 лева за нов пайнър примерно, после да не мога да спя спокойно? И като го откраднат да пестя от стипендийки месеци наред, че да си купя нов? И какъвто съм нервак, да ми е криво една седмица след кражбата, което води една камара последствия след себе си? Еми нека съм за бой, по-добрия вариант ми се струва. :)
Въпрос на нагласа разбира се.
А те наркоманите винаги ще си крадат - и от тези дето търсят еВтинийката, и от тези дето не я търсят.

Kingsix
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Kingsix » Нед 02 апр 2006 19:35

Мен ми се върти следната идея:
Касетофона се бута малко по-назад в гнездото и върху него се слага една капачка с цвета на таблото без нищо по нея. Все отнякъде може да се отреже все едно няма нищо в гнездото. Е ако на задната кора има говорители хората ще се усетят, че не свирят от въздуха.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”