Pioneer DEH-2900MP добър ли е?...добър е!!

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
DTS-GOLF 4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DTS-GOLF 4 » Сря 18 юли 2007 21:40

DTS-GOLF 4 написа:
Имам въпрос.
Когато си пуснеш плейъра с диска който си записал от компа.Та нали песните нали са именувани някак в компа,с име на изпълнителя и песента.Та въпроса ми е може ли името на изпълнителя и песента да се видят на екранчето на плейъра.Мерси за отзовалите се

натискаш и задьржаш копчето (disp/-scrl) долу в дясно докато нети изпише песента.(ако става вьпрос за pioneer de)
Не питам само за Пайнерките.Питам изобщо за каквато и да е марка.

Питам за каквато и да е марка плейър

Потребителски аватар
spensaaa
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот spensaaa » Сря 18 юли 2007 21:50

почти всичките марки са на този принцип. копче на което пише (DISPL)

DTS-GOLF 4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DTS-GOLF 4 » Сря 18 юли 2007 21:56

мерси брат :applause:

Потребителски аватар
mafiacartel
Автомобил: VW Golf 2 GTI G65
Двигател: PG

Мнениеот mafiacartel » Чет 26 юли 2007 0:46

Kenwood свири доста по линейно и приятно от 2900 и е на същата цена.

Потребителски аватар
_DIESEL_POWER_
Автомобил: Golf GTI
Двигател: 300++hp

Мнениеот _DIESEL_POWER_ » Пет 27 юли 2007 21:15

Абе не пишете глупости, има много по-свестни преъри за тези пари. И тва, че сте си купили такива защото са най-евтиния пионер съвсем не значи,че са най-доброто за парите си.Хубавото им е, че собственика им си мисли, че си е купил истинска музика за без пари, само дето няма такъв филм. Тотално съм разочарован от този плеър и всичките му производни(29...), звука му е по зле от на нипон за 120 лева.

DTS-GOLF 4
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот DTS-GOLF 4 » Пет 27 юли 2007 22:08

Абе не пишете глупости, има много по-свестни преъри за тези пари. И тва, че сте си купили такива защото са най-евтиния пионер съвсем не значи,че са най-доброто за парите си.Хубавото им е, че собственика им си мисли, че си е купил истинска музика за без пари, само дето няма такъв филм. Тотално съм разочарован от този плеър и всичките му производни(29...), звука му е по зле от на нипон за 120 лева.

И тази марка си е хубава колега.А и не е много пари.

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Нед 05 авг 2007 21:31

Тоя модел на Pioneer горе доло го бива ,но за парите си си заслужава ,но по добре свири Kenwood много по линейно и ясно.

Потребителски аватар
dj_nako
Автомобил: Golf 5 tsi
Двигател: BMY 2007

Мнениеот dj_nako » Нед 05 авг 2007 23:19

mafiacartel написа:Тоя модел на Pioneer горе доло го бива ,но за парите си си заслужава ,но по добре свири Kenwood много по линейно и ясно.

преди имах Kenwood и преди бях доста по доволен от колкото сега с Pioneer-a.Kenwood-a има повече корекции.има корекция на честотата на басс-а и средите.а Pioneer-a ги няма.

Потребителски аватар
vointex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vointex » Пон 06 авг 2007 9:11

dj_nako написа:
mafiacartel написа:Тоя модел на Pioneer горе доло го бива ,но за парите си си заслужава ,но по добре свири Kenwood много по линейно и ясно.

преди имах Kenwood и преди бях доста по доволен от колкото сега с Pioneer-a.Kenwood-a има повече корекции.има корекция на честотата на басс-а и средите.а Pioneer-a ги няма.

Надявам се, че не сравнявате най- ниския клас на Pioneer с примерно среден клас на Kenwood. :) Ще се позаинтересувам, но не ми се вярва нисък клас плеъри да имат чак такива разлики в настройките, а да са на сходни цени.

P.S. Все още не мога да проумея защо българина обожава да се изкара по- голям тарикат от другия. И че винаги другия е прекаран, а той никога не се е прецаквал. :roll:

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Пон 06 авг 2007 9:36

vointex написа:
dj_nako написа:

Надявам се, че не сравнявате най- ниския клас на Pioneer с примерно среден клас на Kenwood. :) Ще се позаинтересувам, но не ми се вярва нисък клас плеъри да имат чак такива разлики в настройките, а да са на сходни цени.

P.S. Все още не мога да проумея защо българина обожава да се изкара по- голям тарикат от другия. И че винаги другия е прекаран, а той никога не се е прецаквал. :roll:

Напротив колега даже цената на "Kenwood KDC W-3037GY" на пазара е със 10 лева по-ниска от тази на Pioneer 2900 . А този съшия модел на Kenwood мога да ти кажа че свири малко по добре от "Pioneer DEH-P5900MP. Който нищо че струва 400 лева

Потребителски аватар
vointex
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот vointex » Пон 06 авг 2007 11:14

Не искам да си мислиш, че се заяждам, но би ли ми казал в какво точно се изразява това "свири малко по- добре". Започвам да си мисля, че имаш супер развит слух щом успяваш да уловиш дори минимална разлика в звука възпроизвеждан от различните видове плеъри. :lol:

Потребителски аватар
russonera
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот russonera » Пон 06 авг 2007 11:20

И според мен този плейър за цената си е добре.Иначе има и по добри ама и по скъпи. :D

Потребителски аватар
mafiacartel

Мнениеот mafiacartel » Пон 06 авг 2007 23:07

vointex написа:Не искам да си мислиш, че се заяждам, но би ли ми казал в какво точно се изразява това "свири малко по- добре". Започвам да си мисля, че имаш супер развит слух щом успяваш да уловиш дори минимална разлика в звука възпроизвеждан от различните видове плеъри. :lol:

:) Не колега въобще неми е минавало през главата че се заяждаш ;) Просто 2-та плеера сам ги слушал доста време и затова сам доловил малките разлики между тях ;) а колкото до това "свири малко по добре" просто аз за мен си го определям. За теб може да не е така. :wink:

Потребителски аватар
Jetman
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот Jetman » Чет 09 авг 2007 11:51

Колеги виждам че имате опит с таз техника и конкретно с дадения модел Pioneer DEH-2900MP, който и аз съм си харесал, но един мой познат ми препоръча това Sony CDX-GT310: http://www.electron.bg/product_info.php ... rers_id=11
Моля ако някой може да ми даде съвет или някакво инфо кой от тези два плеяра е за предпочитане?

novia
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот novia » Чет 09 авг 2007 13:23

Не съм доволен от ПИОНЕРА лично мнение взимаи СОНИ на тези пари :да:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”