Препоръчаите усилвател до 150 лв.
- Nio4ak
- Автомобил:
- Двигател:
Golf_1.6 написа:Лично аз мисля да си купя такъв усилвател http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09017919
Колега justis мисля, че отговаря и на твоите изисквания. Ако не - разгледай сайта на Техномаркет. Има какво да се види. Поздрави.
колега имам 4 каналния GTA 4 Special
и съм мн доволен ако го вземеш няма да сгрешиш
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
GOLF5_ABT написа:Golf_1.6 написа:Лично аз мисля да си купя такъв усилвател http://technomarket.bg/product_detail.php?product_id=09017919
Колега justis мисля, че отговаря и на твоите изисквания. Ако не - разгледай сайта на Техномаркет. Има какво да се види. Поздрави.
колега имам 4 каналния GTA 4 Special
и съм мн доволен ако го вземеш няма да сгрешиш
И аз те подкрепям колега ! Това е машина !

- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
добре ,кво говорите глупости. аз съм с тъндер и на двете коли.единият е в12 а другия 4110.това което го разправят че греели и се презаквали не е вярно. няма усилвател дето да не грее.лятото при 40 градуса на вън и 50-60 в колата как да не грее. аз от 2 години съм с тази музика и няма проблеми.така че решаваите сами.а и цената е много добра
- passat123
- Автомобил:
- Двигател:
Най добре тандаррррррррррррррррррррррр !
Повече нямам мнение за музика ! Явно представа си нямам аз !
Верно бе то блаупункта каква е тази марка бе боклук само правят обурудването на аудио системи за незнам си колко фирми коли (пройзводителки) в Европа и света ! Правят някави смешни усилватели сидита и подобни !
Ето и някой от смешните има системи който монтират завоцко в колите на фирмите ( да не правя реклама) ...

Прваилно нямам повече менение по - тази тема (и да искаш да препоръчаш по хубавото не ставаа ) !
Повече нямам мнение за музика ! Явно представа си нямам аз !

Верно бе то блаупункта каква е тази марка бе боклук само правят обурудването на аудио системи за незнам си колко фирми коли (пройзводителки) в Европа и света ! Правят някави смешни усилватели сидита и подобни !
Ето и някой от смешните има системи който монтират завоцко в колите на фирмите ( да не правя реклама) ...

Прваилно нямам повече менение по - тази тема (и да искаш да препоръчаш по хубавото не ставаа ) !
- _DIESEL_POWER_
- Автомобил: Golf GTI
- Двигател: 300++hp
GOLF5_ABT написа:passat123 написа:.........
Това дето си го показал, никога няма да си купиш подобно от България, а за усилвателите им, темата е излишна, нокой който се е набутал да си купи Блаупункт (освен мен, преди 3 години се преебах,но го разкарах), няма да си признае, че може една китайска марка да е по-добра. А всъщтност се оказва точно така.
Та в последното ми мнение в тази тема ще кажа на всеки който се колебае кой ефтин усилвател да си купи, да избере Тъндъра, или да се ориентира към нещо 2 пъти по-скъпо.
А Блаупункт, също е китайски и правете сметка, че дори е по-ефтин от Тъндъра в някои случаи, особено като добавиш рекламата и името за което се плаща, цената на тези буклуци става доста по-малка. Качеството е от рода на Елите, Нипон, Део и т.н.
- GTIsound
- Автомобил:
- Двигател:
Абе до кога ще обсъждате двете марки? Кой от вас реално е отварял, ремонтирал, модвал ампове от тези и не само марки? Понеже с това се заминавам, мога да кажа, че изработката на сегашния Blaupunkta е много по-зле от тази на Thunder! Като почнем от захранването им, пестят транзистори, малки капацитети... не само, всичко по тях е така!
Ето сега дори чета, че колегата SANDO 1 ползва 4110 на 1ом но ампа не ще да се предаде!
Ето сега дори чета, че колегата SANDO 1 ползва 4110 на 1ом но ампа не ще да се предаде!
Колега въобще несе лажи да взимаш Блаупункт ГТА 2 специал!С такъв съм немога си захраня Басса ваобще много е слаб!В момента сам го вързал за елипсите и предните колони в таблото!А за Пионеера сам сложил на един приятел Тъндера!
АКо имаш слаб бас Вземи го!
Но ако имаш бас Повече от 150вата Вземи МОНОБЛОК на Блаупункт или БЛаупункт от 189 лв дето са (не моноблок те са Супер)Аз сега такъф ще взимам от техномаркет блаупункт от 189 лж или 210лв ще видим как съм с кеша!
АКо имаш слаб бас Вземи го!
Но ако имаш бас Повече от 150вата Вземи МОНОБЛОК на Блаупункт или БЛаупункт от 189 лв дето са (не моноблок те са Супер)Аз сега такъф ще взимам от техномаркет блаупункт от 189 лж или 210лв ще видим как съм с кеша!
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”