ivo_555 написа:Без да кажеш какъв софтуер е качен, едва ли някои ще може да ти отговори!
е то е повече от ясно какъв му е софта

Иго
Поднови си картите,и ползвай навтек

ivo_555 написа:Без да кажеш какъв софтуер е качен, едва ли някои ще може да ти отговори!
LuboVIP написа:някой няма ли помогне?
vwfena написа:LuboVIP написа:някой няма ли помогне?
Ето ти линк с картата и язовирите и реките в текстовите файлове съм ти написал къде да ги качиш.Текстовите фейлове не се качват те са само за обяснение.
LuboVIP написа:vwfena написа:LuboVIP написа:някой няма ли помогне?
Ето ти линк с картата и язовирите и реките в текстовите файлове съм ти написал къде да ги качиш.Текстовите фейлове не се качват те са само за обяснение.
Мерси много!а имам само един въпрос това е най новата карта и добрата на България?
vwfena написа:LuboVIP написа:vwfena написа:LuboVIP написа:някой няма ли помогне?
Мерси много!а имам само един въпрос това е най новата карта и добрата на България?
Не знам аз ползвам тази в момента и съм доволен за мен е добра.
LuboVIP написа:....нещо друго интересно да ми препорачаш от твой личен опит,което ползваш...?
IvanMan написа:Новата версия bgspeedcams за гармин ТУК
vwfena написа:Нещо не мога да си подкарам гласовото предупреждение за камери и радари в Гармин и ИГО файловете уж са както е описано, но не става. Има ги и гласовете и аудио файловете с предупрежденията, но не става предупреждението е с пиукане. Някой може ли да удари едно рамо с предложение или идейка какво да направя? Мерси предварително!
ivo_555 написа:Изтегли си файла от тук, че не иска да го качва с това разширение!
http://www.ipmart-bg.com/showthread.php?t=16088
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 26 госта