Да си купя ли MP3

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Чет 13 яну 2005 23:33

Бе аз бях решил да си купувам такова (6230), но нещо се разубедих в края на краищата :) Един приятел ме разубеди, че бил много бъгав. Няколко пъти го е носил в сервиза докато го оправят...първият път го е носил точно заради мп3-то дето не свирело?? Нещо в софтуера било. От софтуера на сименс S65 също ми се оплакаха...при повече желание мога да му го поискам да тестваме :) Иначе един приятел я е направил далаверата със cdman (дето чете и мп3) и си го свързва към касетофона..ама виж незнам как го е вързал...като го видя ще го разпитам.

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Чет 13 яну 2005 23:50

Ми като хората незнаят каква тутурутка да си вземат с МП3 ??!!! Истината е SE K700i!!!! :P
А пък за тия дискмени продават касети-конверторни и си я пъхаш в касетофона,а другият край към жака на слушалките на дискмена !!!
Скоро слагахме такова,но нещо не съм много очарован !!!
Все още си мисля че ГСМ-то е перфектен вариант,но още не съм чувал как свири таквоз нещо .....
Ако намериш отнякъде ???

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Чет 13 яну 2005 23:56

Sony Ericsson-a наистина е най-добре, но тъпото е, че няма слот за карта, а с тия 40 мегабайта за къде? Иначе той е перфектният телефон за целта...иначе от звука на онзи с цдман-а и аз не съм очарован, но той и попринцип не му е много качествен звука в колата така че не се знае :) За 6230 ще го питам оня ако го видя (и не го е продал) дали иска да направим един тест.

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пет 14 яну 2005 8:38

Аиде не обяснявайте нокията колко е бъгава моля! Откъде я е купил приятеля ти? Да фен съм на нокиа и исках до си купувам жсм. След кратко проучване на пазара и 3-4 часово четене на чуждите форуми нокия 6230 е перфектния избор - хората са си го написали какви са му бъговете - с новия софтуер няма такива, а в чужбина като си вземеш такъв телефон му ползваш всички екстри не като тук. :)
П.С. За да не излезне реклама на нокия само ще кажа, че 500-600 лв. за телефон няма да дам и най-вероятно ще си взема СЕ Т630.
П.П.С. Какво очаквате от мр3 в телефон - да вади музика като от 1кг. мп3 за кола? Но Уей! :wink:

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Пет 14 яну 2005 9:58

Споко бе, Nova :) Нали това ти обясявам по-горе :) Няма начин да вади хубав звук това е моето мнение :) А за Нокиа...и аз исках да си купувам и съм обиколил не 3-4 часа, а 3-4 дни, прочел съм форуми, ревюта и така нататък...телефонът просто има много бъгове в софтуера, недомислици и тн. А не искам да гадая коя точно версия е bug-free на софт-а и да ходя да гледам версиите по магазините преди да си го купя. Да речем, че SE k700 е доста по-добър телефон, но просто липсата на слот за мемори карта е голям минус..

П.С. - А за купуването в чужбина...половината хора, които са ми се оплаквали от телефони са именно от чужбина (най-вече Германия) тъй чеее :)

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пет 14 яну 2005 10:43

Я вземи ми прочети обстойно горния пост :) Казвам, че в чужбина му ползват всички екстри и пак с новия софт няма бъгове. Много ясно, че като купувам нещо за 600лв. ще му гледам софта! 8) :wink:

П.С. То в нокия форума си пише коя версия е - мисля, че произведените след 09.2004 бяха с новия софт директно, но трябва пак да видя.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 14 яну 2005 13:08

Така, понеже стана голям проблем, като стане това нещо дето съм го намислил, ще дойда на една от срещите и ще покажа какво се е получило.
Значи, стерео жака наистина е 15 стотинки, но на мене ми трябва преходника към телефона, а него го има само на оригиналните слушалки в комплекта - 15 лева по магазините ги има.

didodi, то така или иначе колата сега седи без музика, та ако някой реши да краде и влезе и види, че няма нищо, пак ще изтърбуши каквото има от яд и ще духне. А може и нищо да не направи. А и се надявам, че няма да тръгнат да рискуват след като се вижда една огромна дупка и кабеляци разни.

mad doсtor, това не е реклама на нокия, просто такъв телефон си взех. Иначе няма спор, че К700i е по-доброто решение - неговите басове са страхотни, като на истински мр3. Нокията малко отстъпва в това отношение. То стана тука малко в страни от темата, ама няма начин. 6230 има само един бъг поне при мен, и той е, че някой път не ще да изтрие даден файл и трябва да го рестартирам. Това е. Други бъгове няма. И понеже имах възможността да ги сравня двата апарата - 6230 и К700, мога да кажа, че и двата са почти перфектни и всеки си има свойте добри и лоши страни.

Но ще пробвам все пак и ще пиша какво е станало. Готов съм да жертвам 15 лева в името на каузата :)

mad_doctor
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот mad_doctor » Пет 14 яну 2005 14:17

Задължително пиши какво се е получило :) Мисля да изчакаме резултата, защото то се обърна на спор за телефони :) И за мен к700 е по-добре, но пък той няма начин за разширение на паметта, което го прави неподходящ за целта :) Тъй че пиши за резултатите :)

Потребителски аватар
Nova
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Nova » Пет 14 яну 2005 18:26

Ааа съгласен съвсем не чатнах, че е за връзването към телефона. Ама толко и съм чел Изображение Сори.

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Пет 14 яну 2005 18:44

;) не се коркай 8) :shock: :D

Потребителски аватар
didodi
Автомобил: Amarok DOUBLE cab
Двигател: CSHA 2014
Контакти:

Мнениеот didodi » Пет 14 яну 2005 19:36

С горния си пост исках да подканя "Vento" да даде компетентно мнение .Щом толкова искате да слушате МПтрески в колите си , и без да се бъркате по джобовете и без страх от грабеж , ми що не боднете по един дискмен с мп3 - TCM за 30-40 кинта , ръгаш в жабката , и от него я в радиото , я в някой усилвател.......... И накрая но не на последно място NOKIA - Disconetcting people :wink:

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пет 14 яну 2005 22:47

Забравяш основното предимство на този варианта,а именно по всяко време можеш да си сменяш музиката!! А това с дисковете трябва да фърчиш постоянно до записвачката и да трупаш дискове на кило !! Както е и при мен ..... :cry:

Потребителски аватар
~None~
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот ~None~ » Пет 14 яну 2005 23:33

Телефони - дръжки. И кво става като някой ти звънне като музиката е на мах? :)
Щегувам се - може и да става. Исках само да добавя щом се раглежда тоя вариант - що пък не един млък МП3 плейър ( тези дето са само памет ). Закачаш на USB-то, тъпчеш и сладка работа - хем в колата хем в джоба..

Потребителски аватар
VW_FEN
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот VW_FEN » Съб 15 яну 2005 0:29

Предполагам, че когато някой ми звънне, ще си говоря както когато имам инсталиран кит за кола... аз свързвам двете слушалки (по-скоро жичките които са останали от тях) с усилвателая, като запазвам хендсфрий микрофончето... то може и нищо да не стане де, но ако стане, ще очушкам два заека с един изстрел ;) ще си имам мр3 и едновременно с това кар кит ... или поне така си фантазирам само ... мале колко богато е човешкото въображение само!!! :)))

Потребителски аватар
WDW
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот WDW » Пон 17 яну 2005 13:14

Да !! Точно така става номера !!!

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”