Така, понеже стана голям проблем, като стане това нещо дето съм го намислил, ще дойда на една от срещите и ще покажа какво се е получило.
Значи, стерео жака наистина е 15 стотинки, но на мене ми трябва преходника към телефона, а него го има само на оригиналните слушалки в комплекта - 15 лева по магазините ги има.
didodi, то така или иначе колата сега седи без музика, та ако някой реши да краде и влезе и види, че няма нищо, пак ще изтърбуши каквото има от яд и ще духне. А може и нищо да не направи. А и се надявам, че няма да тръгнат да рискуват след като се вижда една огромна дупка и кабеляци разни.
mad doсtor, това не е реклама на нокия, просто такъв телефон си взех. Иначе няма спор, че К700i е по-доброто решение - неговите басове са страхотни, като на истински мр3. Нокията малко отстъпва в това отношение. То стана тука малко в страни от темата, ама няма начин. 6230 има само един бъг поне при мен, и той е, че някой път не ще да изтрие даден файл и трябва да го рестартирам. Това е. Други бъгове няма. И понеже имах възможността да ги сравня двата апарата - 6230 и К700, мога да кажа, че и двата са почти перфектни и всеки си има свойте добри и лоши страни.
Но ще пробвам все пак и ще пиша какво е станало. Готов съм да жертвам 15 лева в името на каузата