pomeoo написа:andro_ написа:
Аз си записвам Аудио Cd-та от FLAC файлове.
Едно ме дразни във този FLA
C файл, че е 1 файл и всички песни са качени на едно място и не можеш да си сменяваш песните както при мп3-ките. Нали е така или се бъркам.
Да прав си, има доста торенти в, които албума е качен на един файл, но към него има и едно .CUE файлче.
Това .CUE файлче го отваряш него с програмата с, която ще си пишеш аудио диска и то разделя флака на отделни песни. И реално на диска се записват песен по песен.
vtmn написа:офф/ смей се, но аз заразлика от теб отговорих по темата! Името на темата е "ИЗБОР НА CD PLAYER HELP" Аз показвам какво ползвам и съм доволен от него..човека вече да си прави сметка!!!
Смях се на това, че смяташ Pioneer за една от най-добрите марки за CAR Audio, а това хич не е така.
Ако смяташ, че твоето мнение е било по темята жестоко се лъжеш защото мнението ти звучи така:
Автора написа:
Абе момци тука съм харесал едно Порше Карера 4. Какво ще кажете за него?
Ти написа:
Абе тука за карам един Голф и да ти кажа всичко си има и съм доволен.
Тук обаче съм длъжен да ти се извиня защото се оказа, че автора е искал да купи "Поршето" за да си превозва някакъв багаж с него за, което това твойто Голфче ще му свърши идеална работа.
Надявам се с общи усилия да стигнем до истината, а тя е няма смисъл от качесвен плеър 3 двойки 4V изходи ако на него ще се слуша само MP3 и не смятаме за в бъдеше да си надграждаме системката.