Избор на CD Player Help?????

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
andro_
Автомобил:
Двигател:

Re: Избор на CD Player Help?????

Мнениеот andro_ » Нед 17 яну 2010 19:29

pomeoo написа:Какво повече мога да правя със този алпин? Тоест за какво да го ползвам освен даслушам мп3... Не съм много наястно със функцийте на този плеар...разясни ми малко повече така, че да мога да използвам всичките му функционалности!

Можеш да слушаш Аудио CD-та и да използваш този плеър и 3-те му двойки изходи за да си направиш читава системка с отделни усилватели за предна/задна линия и субуфер.MP3- ките са отвратителен формат за слушане на музика (както и всяка компресия на звук).
Разликата си личи ясно дори и при компоненти от среден клас.
Аз си записвам Аудио Cd-та от FLAC файлове.
На добрата система не й трябват никакви настройки.Само малко HPF/LPF от усилвателите.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Нед 17 яну 2010 20:22

andro_ написа:
pomeoo написа:Какво повече мога да правя със този алпин? Тоест за какво да го ползвам освен даслушам мп3... Не съм много наястно със функцийте на този плеар...разясни ми малко повече така, че да мога да използвам всичките му функционалности!

Можеш да слушаш Аудио CD-та и да използваш този плеър и 3-те му двойки изходи за да си направиш читава системка с отделни усилватели за предна/задна линия и субуфер.MP3- ките са отвратителен формат за слушане на музика (както и всяка компресия на звук).
Разликата си личи ясно дори и при компоненти от среден клас.
На добрата система не й трябват никакви настройки.Само малко HPF/LPF от усилвателите.

Андро го е обяснил идеално. Само ще вметна, че аз съм с нисък клас Alpine и на него радиото свири по-добре от MP3 пък била тя и с висок битрейт.

Потребителски аватар
vtmn
Автомобил: mk2 GTI
Двигател: ABF

Мнениеот vtmn » Нед 17 яну 2010 22:51

radi_nrj написа:
vtmn написа:Аз съм с Pioneer DEH 2120UB

Със здраве да си го слушаш. Абе хора, четете малко за да разберете на къде е отишла темата преди да пишете пълни глупости.

vtmn написа:според мен ..да не кажа най-добрата...една от най-добрите марки!

Много се смях :063: :063: :063:

офф/ смей се, но аз заразлика от теб отговорих по темата! Името на темата е "ИЗБОР НА CD PLAYER HELP" Аз показвам какво ползвам и съм доволен от него..човека вече да си прави сметка!!!

Потребителски аватар
pomeoo
Автомобил: MK3
Двигател: ABD
Контакти:

Мнениеот pomeoo » Пон 18 яну 2010 1:01

andro_ написа:

Едно ме дразни във този FLAK файл, че е 1 файл и всички песни са качени на едно място и не можеш да си сменяваш песните както при мп3-ките. Нали е така или се бъркам.

Потребителски аватар
radi_nrj
Автомобил: Audi A6 C4 Quattro Golf 4 TDI
Двигател: AEL ALH

Мнениеот radi_nrj » Пон 18 яну 2010 8:56

pomeoo написа:
andro_ написа:

Едно ме дразни във този FLAC файл, че е 1 файл и всички песни са качени на едно място и не можеш да си сменяваш песните както при мп3-ките. Нали е така или се бъркам.

Да прав си, има доста торенти в, които албума е качен на един файл, но към него има и едно .CUE файлче.
Това .CUE файлче го отваряш него с програмата с, която ще си пишеш аудио диска и то разделя флака на отделни песни. И реално на диска се записват песен по песен.

vtmn написа:офф/ смей се, но аз заразлика от теб отговорих по темата! Името на темата е "ИЗБОР НА CD PLAYER HELP" Аз показвам какво ползвам и съм доволен от него..човека вече да си прави сметка!!!

Смях се на това, че смяташ Pioneer за една от най-добрите марки за CAR Audio, а това хич не е така.

Ако смяташ, че твоето мнение е било по темята жестоко се лъжеш защото мнението ти звучи така:

Автора написа:
Абе момци тука съм харесал едно Порше Карера 4. Какво ще кажете за него?
Ти написа:
Абе тука за карам един Голф и да ти кажа всичко си има и съм доволен.

Тук обаче съм длъжен да ти се извиня защото се оказа, че автора е искал да купи "Поршето" за да си превозва някакъв багаж с него за, което това твойто Голфче ще му свърши идеална работа.

Надявам се с общи усилия да стигнем до истината, а тя е няма смисъл от качесвен плеър 3 двойки 4V изходи ако на него ще се слуша само MP3 и не смятаме за в бъдеше да си надграждаме системката. :beer

Последна промяна от radi_nrj на Пон 18 яну 2010 9:12, променено общо 1 път.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”