Въпроси относно антирадари/радар-детектори???
- GRUEL
- Автомобил: 1995 Golf III GT
- Двигател: AEK
Re: Въпрос относно антирадарите???
Не е необходимо да хващат всичко, трябва да хващат само 1 - тр4, поне за сега друго в БГ няма....
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
handycam написа:на Ка банд ми е пищял радардетектора на не обозначени полицейски коли (тези които снимат с камери).
Потвърждавам, така е!
-
- Автомобил: Seat Leon ST
- Двигател: CAXC 2015 - TDI CRBC
Колега аз съм точно с този модел 130 на уистлъра, беше на промоция и затова го взех 110 лв. януари май.
Иначе хваща всичко
даже и булсатите.
Е познава се по тона на пищене, но общо взето е дразнещо да писка на всичко, за градско направо не става е има сити режим, но пък не бих пробвал.
Ако приемаш съвет вземи по-висок клас уистлър или кобра.
Иначе хваща всичко

Е познава се по тона на пищене, но общо взето е дразнещо да писка на всичко, за градско направо не става е има сити режим, но пък не бих пробвал.
Ако приемаш съвет вземи по-висок клас уистлър или кобра.
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
Преди месец на АМ Тракия изгорях. Направиха ми номера с изключения радар
!!! Радар-детектора ми е Кобра 9345....и дано да съм слушал през изминаващата година и дядо Мраз да ми подари ето това : http://cgi.ebay.com/Whistler-PRO-78-SE- ... %26ps%3D63 Тук в БГ е на непосилни вени от 480 лв нагоре, ама гледам , че може и за 300 лв. да се докара.
П.С. Та за какво ви пиша истории от '89та....вложих преди година 220лв... а сега смятам да влагам 300 и нагоре.... някои ще кажат ти си луд....парите са си мои, НЕ съм състезател, но един път свикнеш ли с устройството то е безценно....

П.С. Та за какво ви пиша истории от '89та....вложих преди година 220лв... а сега смятам да влагам 300 и нагоре.... някои ще кажат ти си луд....парите са си мои, НЕ съм състезател, но един път свикнеш ли с устройството то е безценно....

- kacarov_dupnitsa
- Автомобил: Ауди А6
- Двигател:
- Контакти:
колега какъв е този "Номер на изключения радар" ?
- R@do
- Батето
- Автомобил: Audi 80
- Двигател: ABK 1993
Радара не е постоянно включен, а го пускат изведнж когато нямаш възможност да реагираш, на същия принцип ловят и с радарите тип пистолет.
- ABSOLUT
- Автомобил: Passat B4+B7+Golf Mk1+Mk2 Country
- Двигател: 1Z + CFGC + JB + 1P
- Контакти:
Аве днеска ми споделиха за една случка от преди години:
как един сержант отива при един офицер в КАТ, в стаята му и срещу сума пари "наема" радара му. Разказаха ми, че радарите били зачислени на офицерите от КАТ, на тяхно име се водели. После сержа си спира коли, прави си пари, а след това отива и връща радара. Не знам дали ако и сега е така, как може да се провери например че в дадения момент като те спрат за скорост, този радар е "легално" на пътя, точно на това място.
как един сержант отива при един офицер в КАТ, в стаята му и срещу сума пари "наема" радара му. Разказаха ми, че радарите били зачислени на офицерите от КАТ, на тяхно име се водели. После сержа си спира коли, прави си пари, а след това отива и връща радара. Не знам дали ако и сега е така, как може да се провери например че в дадения момент като те спрат за скорост, този радар е "легално" на пътя, точно на това място.
-
- Автомобил: Passat B7
- Двигател: CFFB
Проблемът е друг. Малко е вероятно да минеш с малка сума пари ако почнеш да се заяждаш с полицая да ти покаже документи, серфитикат за радара и т.н. По-вероятно катаджията да е редовен и да ти напишат акт при това за всичко, за което могат да се хванат.
- GTspecial
- Автомобил:
- Двигател:
kacarov_dupnitsa написа:колега какъв е този "Номер на изключения радар" ?
Карам си посока София - Пловдив...170-180 и 20 километра преди тунела, от дълга права спускане се изкачвам на едно възвишение (радар-детектора включен на магистрален режим, по средата на стъклото...) и в дъното на правата (300-400м.) виждам патрулката

-
Старите ТP4 са в X честотния обхват, а на мен ми писна на Laser като ме спряха, така че явно са с нови радари.
- skotis
- Автомобил: VW Golf IV 1.8T GTI
- Двигател: AGU
Добре де, аз как разбирам мноооого преди това, че има патрул? Те не чакат точно теб, преди теб минават няколко други коли, ти хващаш точно тези вяли сигнали, с които те проверяват скоростта на други коли. Представете си: Караш си, писка радара за малко, спира, вече караш внимателно защото ги очакваш, писка пак, пак спира - ти разбираш че имя някой, който си играе с радар и готово. Покрай тях не трябва да е минавала кола 10 минути поне за да стане така, както в горния пост. Иначе колко коли имат радар детектор? Малко! Затова и повечето не си играят да включват и изключват, но понякога играят на дебело.
-
Просто не стрелят всеки. Не е много трудно опитен катаджия застанал на ограниче 60 да прецени кой кара горе-долу с толкова и кой се е засилил с 90-100 и да стрелне точно него.
- k_garchev
- Автомобил: VW Golf 4 2.3V5 4motion
- Двигател: AGZ
- Контакти:
Какъвто и радар-детектор да си купим пак ще ни изненадват!Номера е с анти-радар да караш та да ги е....ш и ти тях!Ама до колкото знам глобата е доста сериозна и ти отнемат уреда!
П.П.И един съвет-купувайте си такива машинки от ebay,защото тука са много по скъпи!
П.П.И един съвет-купувайте си такива машинки от ebay,защото тука са много по скъпи!
- icoico
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Никакви РоР-режими и други маркетингови зарибявки не спасяват от чичко полицай застанал в засада с изключен(не в режим на готовност и т.н.) радар и ловджийски бинокъл,защото клиентите се пресяват от 2-3 км.и се стрелят избирателно само перспективни такива
Спасението-добър "сапьор" отпред и разумно каране с детектора като помощно средство 

-
- Автомобил:
- Двигател:
В нашите условия ако не караш хамалски средна хубост детектор се изплаща многократно. Магистралите са шит ,130 си е ок скорост . Винаги има коли пред теб така ,че хващаш радара от далеч.На хемус тунелите, си ги вижда преди тунела така както кобрата е кьорава в сравнение с Бел-а .
Анти-радара ок, само дето веднага ще те разпознаят и си изгорял с 500 доларес щото хем акт хем ще ти го иземат.

Анти-радара ок, само дето веднага ще те разпознаят и си изгорял с 500 доларес щото хем акт хем ще ти го иземат.
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”