Препоръчаите усилвател до 150 лв.

Силна музика, видео и навигация във Вашия Volkswagen
Потребителски аватар
GTIsound
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот GTIsound » Нед 20 апр 2008 23:23

SANDO 1 написа:ТЪНДЪР :applause: :applause: :applause:
:beer

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пон 21 апр 2008 11:43

Към феновете на тъндър, само да споделя за тези които не разбират и се изхварлят кат маимуна на мокар пясък. Нека някои който разбира да закачи един тъндър на осцилоскопа и да погледне за какви изкривявания и какви пикове става на въпрос. Аз направо :shock
Да свири, жална им маика на говорителите обаче.....
Качество нулево, Саунд също.... Друго няма какво да кажа.

Един колега си купи паинер пише 2x750w реално доказани 350 ( на бридж ) Много добро усилвателче.

Някъде видях, че някой беше написал нямало усилвател дето да не грее, еми моя го бича 2 часа с 2 елипса и една туба 15-ка пък грам не загрява. ;) Които не вярва да дойде да види. :wink:

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Пон 21 апр 2008 13:03

Ти въобще къде сравняваш Тъндер с Пайнер???Много ясно че пайнер са Супер Яки,като качество звук и т.н!Просто колегата търси до 150 лева и ние му казваме алтернативни варианти до 150 лева!НЕ всеки може да си вземе пайнер алпине и т.н Пък от ефтините варианти Тъндър са Доста Добри,да няма да ходи на НАдсвирване! :wink:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пон 21 апр 2008 13:16

S.Raikov написа:Ти въобще къде сравняваш Тъндер с Пайнер???Много ясно че пайнер са Супер Яки,като качество звук и т.н!Просто колегата търси до 150 лева и ние му казваме алтернативни варианти до 150 лева!НЕ всеки може да си вземе пайнер алпине и т.н Пък от ефтините варианти Тъндър са Доста Добри,да няма да ходи на НАдсвирване! :wink:

Колега аз не ги сравнявам, то няма и база за сравенение. А въпросния пайнер го купихме за 180лв, от човек. Но за 150 има доста добри сонита които са с много добри показаталеи. Пък и имат 18 месеца гаранция, също така не консумират много ток и не греят!

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Пон 21 апр 2008 13:28

точно сони Има да 130 -150-160лева и т.н НО може да са по добро качество но са много по слаби от тъндера където е 189лева и 150 лв!Поне кото съм гледали сравнявал до ся!Пък сони са се такива слаби!А тъндери много хора познавам с тъндери и се са доволни,и здраво Кърти музиката!!ТО и да иска нещо по хубаво в България вече само Китайска техника !Било пайнер било тъндер Баупункт панасоник и т.н поне това което сега се предлага на пазара!

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пон 21 апр 2008 13:38

S.Raikov написа:точно сони Има да 130 -150-160лева и т.н НО може да са по добро качество но са много по слаби от тъндера където е 189лева и 150 лв!Поне кото съм гледали сравнявал до ся!Пък сони са се такива слаби!А тъндери много хора познавам с тъндери и се са доволни,и здраво Кърти музиката!!ТО и да иска нещо по хубаво в България вече само Китайска техника !Било пайнер било тъндер Баупункт панасоник и т.н поне това което сега се предлага на пазара!

Всичко се прави в китай, заради евтината работна ръка, и аз да имам завод и аз там ще го чучна.

Та колега.... да те питам с новите сонита зблъсквал ли си се, та говориш че са слаби. Плус това тъндара както поясних вече да свири силно за сметка на тва вкарва над 100 волта в говорителите. Мерси такъв усилвател ми не трябва. А за мощност относно сони, сравенение големина мощност по добре да не ти говоря идинякаде в караудио център и им кажи да ти пуснат един тъндър и едно сони, също сравни не само мощността а и качеството на звука. Погледни и хода на говорителя, при тъндъра от тия пикове ще изхвръкне мембраната, а при сонито с същата сила на свирене я клати два пъти по малко.

Аз горе ясно поясних за осцилоскопа, но не ми се обяснява вече на хора които не разбират. Купувайте си тъндърки и ги бичете здраво и тва е. :да:

Само недейте да казвате че имате музика в колата......... :wink:

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Пон 21 апр 2008 13:41

Ми такае ние не разбираме падаме,падаме от небето!Бичи си Сонито там и се кефи тва е,"Специалисте"!

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пон 21 апр 2008 13:54

S.Raikov написа:Ми такае ние не разбираме падаме,падаме от небето!Бичи си Сонито там и се кефи тва е,"Специалисте"!

Аз кво ще си бича си е моя работа!

А теми като вашите могат да вкарат колега в излишен разход!

Иди по сервизите и виж кои усилватели най много са там и после прави такива изказвания. А и ти си по-голям специалист като гледам....

S.Raikov написа:точно сони Има да 130 -150-160лева и т.н НО може да са по добро качество но са много по слаби от тъндера където е 189лева и 150 лв!

Много ги разбираш, толкова много, че чак хората ти се смеят.....
:lol: :lol: :lol:

Аман от ефтиния, всеки гледа по-ефтиното а никои не разбра че винаги излиза троино по-скъпо.

Потребителски аватар
S.Raikov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот S.Raikov » Пон 21 апр 2008 14:02

Пич Карайси ДЖетката-Слушайси Сонито или там кото имаш неме интересува и Спри Да Спамиш(Такива дет дъвчат кът тебе ги има много!За150 лв хубаво и подобро сони, Надали!(и не пишем "ТЕМИ"а "КОМЕНТАРИ" но както и да е прекратяваме безмислиния разговор! :wink:

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пон 21 апр 2008 14:15

S.Raikov написа:Пич Карайси ДЖетката-Слушайси Сонито или там кото имаш неме интересува и Спри Да Спамиш(Такива дет дъвчат кът тебе ги има много!За150 лв хубаво и подобро сони, Надали!(и не пишем "ТЕМИ"а "КОМЕНТАРИ" но както и да е прекратяваме безмислиния разговор! :wink:

Колега казах ти, че аз кво ше карам и какво ще слушам си е моя работа, а не твоя,аз не ровя в твойта фурна, спама го пусна ти, нямам усилвател в джетата пак камоли сони. А като те гледам бая хляб има да ядеш още в този форум, че да говориш толко върло.

Колегата за 150лв, може да си купи втора ръка читав, отколкото нов тъндър боклук. И спри да говориш глупости че не ти утива.

Ако някой мод. сметне за добре нека ми делне постовете! Нека се виждат само тези на по-компетентните....!!! :wink:

Потребителски аватар
passat123
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот passat123 » Пон 21 апр 2008 15:06

Tinko написа:Към феновете на тъндър, само да споделя за тези които не разбират и се изхварлят кат маимуна на мокар пясък. Нека някои който разбира да закачи един тъндър на осцилоскопа и да погледне за какви изкривявания и какви пикове става на въпрос. Аз направо :shock

Един колега си купи паинер пише 2x750w реално доказани 350 ( на бридж ) Много добро усилвателче.

Някъде видях, че някой беше написал нямало усилвател дето да не грее, еми моя го бича 2 часа с 2 елипса и една туба 15-ка пък грам не загрява. ;) Които не вярва да дойде да види. :wink:

Колега по добре е не давай мнение кой каквото иска да взема !
Феновете на тандар са много по добре тихичко !
Да си вкарарват тандари ! И нали знаеш стар войник шапка не сваля !

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Пон 21 апр 2008 15:09

passat123 написа:
Tinko написа:Към феновете на тъндър, само да споделя за тези които не разбират и се изхварлят кат маимуна на мокар пясък. Нека някои който разбира да закачи един тъндър на осцилоскопа и да погледне за какви изкривявания и какви пикове става на въпрос. Аз направо :shock

Колега по добре е не давай мнение кой каквото иска да взема !
Феновете на тандар са много по добре тихичко !
Да си вкарарват тандари ! И нали знаеш стар войник шапка не сваля !

Колега ти какво написа? :shock

Потребителски аватар
_DIESEL_POWER_
Автомобил: Golf GTI
Двигател: 300++hp

Мнениеот _DIESEL_POWER_ » Пон 21 апр 2008 23:35

Колега Tinko скрий се някъде и не се обаждай без да си вдигнал ръка.

Потребителски аватар
Tinko
Автомобил:
Двигател:
Контакти:

Мнениеот Tinko » Вто 22 апр 2008 8:39

_DIESEL_POWER_ написа:Колега Tinko скрий се някъде и не се обаждай без да си вдигнал ръка.

Слушам шефе! :roll: :lol:

Потребителски аватар
agopov
Автомобил:
Двигател:

Мнениеот agopov » Вто 22 апр 2008 10:52

Ами пичове,съвета ми е да вземете да добавите 40-50 лв отгоре и вземете нещо Сони,Блаупункт,Панасоник и т.н. Понеже ремонтирам постоянно Тъндърчета,ще се въздържа от коментар,да не взема да обидя някой горд собственик :lol: Отделно на това огромна част от тях дефектират по редица недостатъци,и след като ви вземат още 40-50лв за ремонт и стойността му се изравни с тази на някой по-качествен усилвател ще се усетите.Разберете,че евтино и хубаво не са съвместими неща :wink: Друга глупост,която съм чувал е,че отвътре всички били еднакви.....трагедия :lol:

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”