SANDO 1 написа:ТЪНДЪР![]()
![]()

S.Raikov написа:Ти въобще къде сравняваш Тъндер с Пайнер???Много ясно че пайнер са Супер Яки,като качество звук и т.н!Просто колегата търси до 150 лева и ние му казваме алтернативни варианти до 150 лева!НЕ всеки може да си вземе пайнер алпине и т.н Пък от ефтините варианти Тъндър са Доста Добри,да няма да ходи на НАдсвирване!
S.Raikov написа:точно сони Има да 130 -150-160лева и т.н НО може да са по добро качество но са много по слаби от тъндера където е 189лева и 150 лв!Поне кото съм гледали сравнявал до ся!Пък сони са се такива слаби!А тъндери много хора познавам с тъндери и се са доволни,и здраво Кърти музиката!!ТО и да иска нещо по хубаво в България вече само Китайска техника !Било пайнер било тъндер Баупункт панасоник и т.н поне това което сега се предлага на пазара!
S.Raikov написа:Ми такае ние не разбираме падаме,падаме от небето!Бичи си Сонито там и се кефи тва е,"Специалисте"!
S.Raikov написа:точно сони Има да 130 -150-160лева и т.н НО може да са по добро качество но са много по слаби от тъндера където е 189лева и 150 лв!
S.Raikov написа:Пич Карайси ДЖетката-Слушайси Сонито или там кото имаш неме интересува и Спри Да Спамиш(Такива дет дъвчат кът тебе ги има много!За150 лв хубаво и подобро сони, Надали!(и не пишем "ТЕМИ"а "КОМЕНТАРИ" но както и да е прекратяваме безмислиния разговор!
Tinko написа:Към феновете на тъндър, само да споделя за тези които не разбират и се изхварлят кат маимуна на мокар пясък. Нека някои който разбира да закачи един тъндър на осцилоскопа и да погледне за какви изкривявания и какви пикове става на въпрос. Аз направо
Да свири, жална им маика на говорителите обаче.....
Качество нулево, Саунд също.... Друго няма какво да кажа.
Един колега си купи паинер пише 2x750w реално доказани 350 ( на бридж ) Много добро усилвателче.
Някъде видях, че някой беше написал нямало усилвател дето да не грее, еми моя го бича 2 часа с 2 елипса и една туба 15-ка пък грам не загрява.Които не вярва да дойде да види.
passat123 написа:Tinko написа:Към феновете на тъндър, само да споделя за тези които не разбират и се изхварлят кат маимуна на мокар пясък. Нека някои който разбира да закачи един тъндър на осцилоскопа и да погледне за какви изкривявания и какви пикове става на въпрос. Аз направо
Да свири, жална им маика на говорителите обаче.....
Качество нулево, Саунд също.... Друго няма какво да кажа.
Един колега си купи паинер пише 2x750w реално доказани 350 ( на бридж ) Много добро усилвателче.
Някъде видях, че някой беше написал нямало усилвател дето да не грее, еми моя го бича 2 часа с 2 елипса и една туба 15-ка пък грам не загрява.Които не вярва да дойде да види.
Колега по добре е не давай мнение кой каквото иска да взема !
Феновете на тандар са много по добре тихичко !
Да си вкарарват тандари ! И нали знаеш стар войник шапка не сваля !
Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 46 госта