За ползващите GPS
- Dimitar_Aleksiev
- Автомобил:
- Двигател:
- Контакти:
Re: За ползващите GPS
Благодаря колега
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
- tomii
- Автомобил: WV Passat B5 1.9
- Двигател: AFN
Колеги някой има ли или работел ли е със Garmin nuvi 1300 http://gps-6.com/245-garmin-nuvi-1300-bg.htm
Имам го от скоро и мн не му разбирам, но ми направи впечатление, че като карам навигацията ми отчита че се движа с 8км по-малко от тази с която реално се движа. Като дам търси и напиша някой град пише ми че не е намерен.. трябва сам да тарся града от картата за да отбележа до къде трябва да ида. Как мога да си кача допълнително POI-та? сложих няколко в папката в Гпс-а, но не ми ги отчита.
Ползваm карта, която ми я качи 1 френд: OFRM Geotrade TOPO25T v5.21 CYR
Много ще съм ви благодарен, ако може да помогне някой... може и на Л.С.
Имам го от скоро и мн не му разбирам, но ми направи впечатление, че като карам навигацията ми отчита че се движа с 8км по-малко от тази с която реално се движа. Като дам търси и напиша някой град пише ми че не е намерен.. трябва сам да тарся града от картата за да отбележа до къде трябва да ида. Как мога да си кача допълнително POI-та? сложих няколко в папката в Гпс-а, но не ми ги отчита.
Ползваm карта, която ми я качи 1 френд: OFRM Geotrade TOPO25T v5.21 CYR
Много ще съм ви благодарен, ако може да помогне някой... може и на Л.С.
- Stivi
- Автомобил:
- Двигател:
LILO&STICH написа:Garmin City Navigator W&C Europe NT 2012 10 енджой
Това включва ли и картата за БГ или по-добре да си стои тя отделна ??
-
- Автомобил: MK3 + T3 + МК5 Plus + MYLR
- Двигател:
Колеги,
някой знае ли как да активирам трафик функцията на Garmin Nuvi 3790? Машинката е с доживотен трафик абонамент, а не успявам да го включа тук в София при положение, че от Гармин обявиха функцията за достъпна в София и няколко други големи града.
някой знае ли как да активирам трафик функцията на Garmin Nuvi 3790? Машинката е с доживотен трафик абонамент, а не успявам да го включа тук в София при положение, че от Гармин обявиха функцията за достъпна в София и няколко други големи града.
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
като отидеш на сайта на гармин бг,чукваш на трафика.После те праща на англииската версия,където от падащото меню,трябва да избереш език(англииски) и си го местиш на навито.Обаче,трябва да си пише кода на кабела 

- vwfena
- Автомобил: VW passat
- Двигател: PB 1991
- Контакти:
LILO&STICH написа:като отидеш на сайта на гармин бг,чукваш на трафика.После те праща на англииската версия,където от падащото меню,трябва да избереш език(англииски) и си го местиш на навито.Обаче,трябва да си пише кода на кабела
А това става ли за Гармин сложен на телефон

vwfena написа:LILO&STICH написа:като отидеш на сайта на гармин бг,чукваш на трафика.После те праща на англииската версия,където от падащото меню,трябва да избереш език(англииски) и си го местиш на навито.Обаче,трябва да си пише кода на кабела
А това става ли за Гармин сложен на телефон
He!
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
ей забраих най-важнотоLILO&STICH написа:като отидеш на сайта на гармин бг,чукваш на трафика.После те праща на англииската версия,където от падащото меню,трябва да избереш език(англииски) и си го местиш на навито.Обаче,трябва да си пише кода на кабела

трябва да си направиш регистрация ,иначе нищо нестава

Здравейте колеги..може ли да помоля някой ако може да ми даде карта на България ,на която да има вече АМ "Люлин"...в момента съм с тази версия на карта изпратена ми от колега от форума Bulgaria_83_TA_2010.06_100716....Търся нещо добро,което да ми върши работа....за IGO 8
- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
няма такава карта все още!
На ТА недей да разчиташ много.Ползвай на навтек
На ТА недей да разчиташ много.Ползвай на навтек

а може ли въпросната карта на навтек на която мога да разчитам...много ще съм задължен 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
мерси,но нещо не можах да се ориентирам..може ли да ми помогнеш още малко..с линк на точната карта на България която да изтегля..или да ме насочиш какво да направя..извинявам се но съм новобранец 

- LILO&STICH
- ябълката на раздора
- Автомобил:
- Двигател:
eeeee,да ти оправя навигацията неискаш ли 
п.п.
*.ftr+*.fpa+*.fda+*.fbl - трябва да са от една версия и от един производител, в противен случай, даже при наличие на лицензи *.fda *.fpa *.ftr (независимо кой), ще бъде неактивно съдържанието.

п.п.
*.ftr+*.fpa+*.fda+*.fbl - трябва да са от една версия и от един производител, в противен случай, даже при наличие на лицензи *.fda *.fpa *.ftr (независимо кой), ще бъде неактивно съдържанието.

Върни се в “CAR Audio, Video & Navigation”